I da, mi planirali s kasicama za vikend al nismo tad jos uspjeli nabavit povrca. Tako da sad cemo svaki cas krenut.
Cure kako sam se pozalila da mi ona ne spava dulje od 30 min sad spava od 5 h i jos se nije probudila...😂😂🎉🎉
Pozdrav, evo mi smo danas bili na pregledu i cijepljenju, sve je super prošlo, curka se već odjavila za danas, al nije baš po danu spavala.
Nama je pedijatrica rekla da dohrana kao inače može od 4mj pomalo, znam da drugim mamama tako preporuča, al da mi pričekamo bar do 5mj zbog problema sa atopijskim dermatitisom. A ja sam shvatila dermatologicu na pregledu da je bolje krenut prije zbog toga, idemo opet kod nje ovaj mjesec pa ću vidjeti 😕
DeeDee 😍 kjutić samo na opis vec zamisljam... Jako sam ponosna na Vitu
Mom ne hvali se da ne bi nocas dezurala 🤪
Za papu mislim da nema veze dal smo dobile mengu ili ne, nego koliko je proslo od zadnje pape. Meni je proslo 1 i pol godina i uzela mi za papu jer dojim i nema naznake menge a davno je proslo od kad sam zadnji put to radila. Znam da je preporuka da se radi svakih godinu dana, a hzzo pokriva trosak ako nema opravdanog razloga ranije nakon 367 dana od zadnje pape. To znam jer mi je trebalo za ivf.
Mom ja sam se "odjavila" s aukcija😁😁😁😁 Nisam u grupi vise jer sam se zivcirala samo...
Grizli fakat sve je za cure posvuda, za decke minimalno. C&a isto lijepo ima..
Cure imate li preporuku za neki provjereni OPG na podrucju Zagreba, istok. Mene je veca frka na placu kupovat jer bojim se da nekontrolirano prskaju.
Sto mislite o Bio&Bio?
A jeste 100 na sat,nema me jedno prijepodne i citam 20minuta..
Grizli bravo za malenu,drzim fige za rezultate!
Ja sam jutros poharala CCO jer je zuta srijeda,isla napokon pptrosit poklon bon sta je dobio od mojih s posla,mama me sprda da sam cijeli ducan kupila🤣 Koja moze nek ode do c&a popusti su brutalni. 30%,50 i 70%. Sebi nisam jednu jedinu stvar kupila,jos sam u soku🤣🤣
Ja u pon na sistematski i kod gin,to bude zanimljivo🙈 Ifkaminja nezz zasto ides na uzv dojki,ja se redovno kontroliram al su me oprali zadnji put 3mj nakon dojenja sta sam bila da oni tu nis ne vide od mlijecnih zlijezda
Macutica i ja sam imala tako preporuku,krecem s 5mj,malo da mi dozrije jos iz vrta stvari. Isto lize zlicu od zeljeza ko da je kolac a odvratno je.
Hzzo . A sto reci. Cekam svoje rjesenje da i ja u paljbu krenem🤣
Ah da,co-sleeping. S kceri ni cuti. A sad ga elegantno podojim kraj sebe i zaspim da ne znam za sebe sat vremena🤣
I ja danas bila u CC west. Hrpetina ljudi 🙈🙈🙈
Moj spava u kinderbetu koji nam je pod nogama, nema mjesta uz mene. Vise kenjka nego spava. Stavila sam ga sinoc k nama isto je bilo kenjkanje. Ne bude više s nama. Strgana sam.
E da. Moj spava po danu 4 puta po 20-30 minuta recimo. Rijetko kad odvali preko toga.
Cak ni sad kad ne spava po noci.
🥴
Valkris kad si bila? Ja skroz ujutro. I sve mjerkam zene s kolicima da nije koja s foruma😅😅 Mali je opet prespavao, 3 sata je corio🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji