ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    03. Lipanj 2020. 15:58

Ja  ne trcim sta stignem stignem...al sve ugl do navecer stignem ako sam sam sa njom...

Lavica27
    03. Lipanj 2020. 16:16

A jeste 100 na sat,nema me jedno prijepodne i citam 20minuta..
    Grizli bravo za malenu,drzim fige za rezultate!
    Ja sam jutros poharala CCO jer je zuta srijeda,isla napokon pptrosit poklon bon sta je dobio od mojih s posla,mama me sprda da sam cijeli ducan kupila🤣 Koja moze nek ode do c&a popusti su brutalni. 30%,50 i 70%. Sebi nisam jednu jedinu stvar kupila,jos sam u soku🤣🤣
    Ja u pon na sistematski i kod gin,to bude zanimljivo🙈 Ifkaminja nezz zasto ides na uzv dojki,ja se redovno kontroliram al su me oprali zadnji put 3mj nakon dojenja sta sam bila da oni tu nis ne vide od mlijecnih zlijezda
    Macutica i ja sam imala tako preporuku,krecem s 5mj,malo da mi dozrije jos iz vrta stvari. Isto lize zlicu od zeljeza ko da je kolac a odvratno je.
    Hzzo . A sto reci. Cekam svoje rjesenje da i ja u paljbu krenem🤣

Ah da,co-sleeping. S kceri ni cuti. A sad ga elegantno podojim kraj sebe i zaspim da ne znam za sebe sat vremena🤣

• mom12
    03. Lipanj 2020. 16:50

Lavice kolica su na aukciji...😁😁
    Tako i mene niko ziv ne zove na kucni i ujutro kad krene zvonit uvik ipsos..najgore mi je kad spavat a oni zovu....zadnji put sam bas ljuta bila i neugodna vidim ne zovu vec dugo😂😂😂😂

Macutica
    03. Lipanj 2020. 16:50

Mom Baceee, blago tebi, ja sam inace iz ST-a (a sa Bola), a u ZG sam preko 10god, a je, Bace su zivo blato i prepune, mada je klincima hit taj pijesak. 
    Mi cemo na Brac, jedva cekam da umoci guzu.
    Losa pa vi ste vec svasta isprobali, bravo

• mom12
    03. Lipanj 2020. 16:57

Mrzim radi pjeska nemozes oprat sve poneses sa sobom😂😂😂...a i sebe jedva operes😂😂...al zato na betonu se suncam😁😁

• mom12
    03. Lipanj 2020. 16:58

Obozavam zlatni rat na bracu...svake god odem do tamo bar dan dva..😃

DeeDee
    03. Lipanj 2020. 17:06

Aaaaa LoSa, popizditis dobijem odmah kad zaspi i zazvoni mi mobitel 🙄
    Fiksni sam isključila, jedan račun manje, a agencije ce me vec preboljeti 🤣

[/url

Grizli
    03. Lipanj 2020. 17:14

Hajde zene pomoc gdje ima lijepih kombinacija za curice svečanih a da ne kostaju suho zlato i da nisu kicaste. Malo surfam i razgledavam po netu trebat ce mi za krstenje i 2-3 pira pa malo za razbibrigu. Znam da h&m ima, slatke su mi nekemi iz next... Baby center sto sam na webu nasla mi se ne sviđa a ne da mi se landrat po svim trgovinama pa da suzimo izbor.
    Mi nemamo fiksni al su me na mob davili redovito iz top shopa pa zadnji put rekla da me maknu s popisa jer racunam da dostavu u Lepoglavu nemaju, a tamo cu biti iducih 7 godina. Nisu vise nikad nazvali. 😁
    Za dohranu meni pedi rekla da su nove smjernice da se krene sa 4 mj zbog alergena i da bebe lakse prihvate hranu. Mi cemo vjerojatno uskoro pocet testirat jer ona bas mljacka dok mi jedemo i sve bi probala. Milo mi kako mi gleda u tanjur  ☺️, a i zlica joj je totalni hit kad joj ju dam. 

DeeDee
    03. Lipanj 2020. 18:02

Meni je pedijatrica rekla da cemo na iducem pregledu o uvođenju dohrane (tad ce taman imati 5mjeseci).
    Grizli sad sam presvlačila bebu i rekoh, moram ti se pohvaliti 🤣
    Crne pelene, bijeli bodi, bijele hlače, crno bijela majica i crno bijele tenisice, pfff, budi ponosna 😂

[/url

• Zarica
    03. Lipanj 2020. 18:21

Malac spavao danas jedva sat vremena sve skupa, mislim da ni tolko. Sad je pokleknuo, al cini mi se da nece dugo spavat. Bumo nekak zgurali do 9...Danas bili u setnji i na cugi s frendicom. Bio budan cijelo vrijeme i pjevusio, e da mi je takav i doma. 
    .
    Meni isto gin radio papu nakon 6 tjedana bez obzira kaj nije bilo M. I bio mi je dost neugodan pregled, krenuo je s jednom spravom pa je na kraju uzeo neku tanju. Nakom tog sam opet krvarilaAl dobro, bilo pa proslo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.