ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    03. Lipanj 2020. 14:54

Hvala cure na odgovorima, moja beba isto gleda kad jedemo, nekad i kao da zvace kad se jako zagleda i mase rukama ako joj pokazujem kolac ili nesto sto jedem kraj nje.. Ovako inace jede svaka 4h, ne place kad je gladna i sl., ali daje do znanja, zapravo vise ja drzim neki raspored, al ako zaspe ne budim ju za hranjenje i sl.. 
    Mozda to jos i ne bude hranjenje kasicama, vise isprobavanja, pa i potraje koji tjedan, samo cu jos mrvu pricekati i pripremiti hranu lagano, isto bi onda voljela prije mora se pomalo uhodati, pa da taj jedan obrok onda imamo uhodan..
    Nemam domace, imat cemo neke vocke iz dvorista ali tek za koji mjesec, uopce sad nemam ideju sa cime poceti, nekako je manje izbora kad se krene ranije, zar ne? Mislila sam batat ili butternut tikvu, slatkasto je, guli se kora, a onda lagano sa jabukom/kruskom/bananom.. 

• mom12
    03. Lipanj 2020. 14:55

E kad se vec patronazna spominje meni bila 3 puta...i vise je nisam ni cula ni vidila...😖😖...imam osjecaj kao da nismo u istoj drzavi...🤪🤪

Macutica
    03. Lipanj 2020. 15:03

mom12

Citam pokusavam pratit al nikako nesto napisat😂😂
    Grizli nadam se da ce sve bit ok….
    Meni od opreme sta sam kupila sve je vise manje ok…jedino njihaljka nula bodova…nece u nju uopce…nesto ispocetka tila al kasnije vise nije tila…mislim da cu je spremit ua mozda iduce😂😂…
    Moja spava u svom kreveticu nitj je ne cujem ujutro do 6 ili do 9….zavisi kako kad….al eto ja je ponekad stavim sa sobom spavat…nemogu odolit…☺️☺️😃…
    Al poslje budenja ujutro ja je obavezno premjestim kod sebe dam jest i ona jos malo nastavi…
    Koliko vase bebe spavaju po danu…moja 3 4 puta al prekratko cca 20 30 min…sad neznam dali je to ok…ja koliko znam da bi trebale bebe spavat 2 puta najmanje po sat vremena…al ona meni poslje svakog obroka odspava tako kratko….
    Kako vi mislite svoje bebe vodit na more…kako uopce to izvest…nemam uopce predodzbu…necu je vodit po suncu od 12 do 16 17…al kako i to izvest….bas kako se blizi neznam sama kako cu to…cak sam sutra mislila al mi se neda bas zbog toga….
    I ja sam zvala hzzo jer planiram preko ljeta prekinit porodiljni iskoristit godisnji a usput i da mm iskorist svoja 2 mj porodiljnog…da malo uzivamo svi skupa 2 mj….al isto sto informacija neznam kako dobit valjanu informaciju….mrzim ovaj nered…nikako se odlucit izmedu sebe oni..svak svoje prica..🤨🤨🤨….
    Al zato sam napisla mail tocno objsnila situaciju pa cemo vidit sta ce rec….

Pozdrav Mom, ti si iz Splita?
    Meni beba spava prvi dio dana najvise, nakon jutarnjeg obroka zaspe pola sata, pa nakon drugog zaspe i do 2-3h, a to je najduzi period i popodne je malo zivlja, ako je stavim u ljulju na terasu, zaspe ko malo prase jer je na zraku, a tako i u setnji malo ubije oko. 
    Mi idemo na more pocekom srpnja, ne planiram s njom na plazu prije 17h, danas sam bas u ljekarni pitala tetu cime je mogu dodatno zastiti s obzirom da nece jos imati 6mj, a rekla je da mogu slobodno namazati sa kremom za bebe od 6mj., sesirice sam nabavila i jos onaj kolut sa gacama trebam. 

• mom12
    03. Lipanj 2020. 15:08

Da..bacvice mi 2 min od stana...prvo lito da se jos nisam okupala do sad😖😖...mada necu bebu ovde kupat jer je more sporko ovde...imam i ja sesiric i gacice za kupanje...jos moram kolut kupit  onaj sta je lavica spomenila zab sam kako se zove al snacu se...😆...mene strah da ona ne izgori cim vidi sunce jer je bas bijela...

annika
    03. Lipanj 2020. 15:09

MaRe da, za tjedan dana mi stiglo
    Moji stariji nisu jako dugo pojeli kašicu kao obrok. S oboje sam krenula s tikvicom, curka je počela jesti negdje s 9 mjeseci, a sin još jako dugo nije jeo kašice kao obrok već par žlica i to je to. 

[iimg]

• mom12
    03. Lipanj 2020. 15:09

E da sta mislite o onom odijelu za bebe...karma mi se vraca ja se uvik smijala tome a sad razmisljam o tome😂

annika
    03. Lipanj 2020. 15:11

A mom ako ti je ona zadovoljna i dobro spava noću, to ti je to. Očito joj odgovara takav ritam. I moj danju spava dok sisa, ostalo šipak

[iimg]

• mom12
    03. Lipanj 2020. 15:41

A valjda je tako...al ipak bi tila da se ustali nekako to spavanje..
    Moja jede 1 kruti obrok i zamjenila ga je za mlijeko..nezam kad cu krenit drugi...nek jos malo ispribamo okusa..losa sta ste vi sve probali...
    Mi bananu jabuku krusku marelicu breskvu sljivu
    Palentu mrkvu krompir blitvu i ciklu
    Mislim da je to to...

mala.le.90.
    03. Lipanj 2020. 15:55

Mom moj ti po danu nije neka spavalica. 4 puta, ali do sat vremena max.
    Tako da sam uvijek u 5.brzini. uspavaj, trci nazad, spremaj, pripremaj za rucak, u drugoj pauzi sastavi rucak i tako...
    A nekad ga duze uspavljujem nego sto on spava...
    Tako da, koliko je god on ok, navecer budem krepana jer ne sjednem satima...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• mom12
    03. Lipanj 2020. 15:56

Rizu skuhas pa izblendas? I sa cim si je miksala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.