ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    03. Lipanj 2020. 12:03

Mi smo jucer imali oodlican dan. Ne znam kad je bio takav zadnji put 😁
    Bila je bas dobra, nije zaplakala uopce. 🙃
    A noc je bila klasicna, 3,6,9. I to mi je uredu.
    .
    Ja se moram naruciti za pregled, a nikako😕 sad sam jos i dobila..pa cekam da to prodje pa cu ici. Maloe me i strah doduse. Puna kapa mi je prckanja dole🙄
    Jeste radile papa test?

mrgud_zg
    03. Lipanj 2020. 12:03

Losa umirem od smijeha 😂
    Ma petra meni se ti krevetici spojeni cine super, opet su blizu a opet u svojem. Da me krivo ne shvatis. Meni sad zao kaj nisam skinula stranicu od pocetka pa si olaksala  🙈.  Ja sam na par iskustava gdje su vec velka djeca vidla da spavaju sa starcima i to sam si odlucila da cu probat ne naviknut od pocetka. Iako, odluke su tu da se gaze 😂. Al jos uvijek se trudim. 
    Ps stigao mi casmatino mariner. Fkt je fora al misla dam da ce bit jos veci 😁. Sad moram preslozit dnevni boravak 😁🎉🎉

Damnarexx 🌺
    03. Lipanj 2020. 12:07

Grizli sretno na pregledu! I nadam se da ces naci rijesenje za mucnu situaciju dole🙁 
    .
    Mi smo za sad sa svim stvarima pogodili, nista mi nije viska...
    Inace, ona spava u svom kreveticu pored nas. Onom obicnom. Nije nikada prespavala s nama jer imamo mini bracni pa bi se bas bas gurali. Znala je par sati na meni kad smo dosli doma i tjt.
    Da imam veci krevet, mozda bi ju koji put stavila do nas ako ne moze spavati. Treba uzivati u njima dok su mali💟
    Bas sam jucer gledala slike/videa iz prva dva mjeseca zivota ii bas se promijenila 🥰 

Grizli
    03. Lipanj 2020. 12:32

Obavile mi. Ona neutjesno plakala dok su braunilu joj stavljali poslije bila super jer je "dojkila" skoro cijelo vrijeme snimanja. Ja stajala nekako cudno pa me ukljestilo tako da kad smo izasle sam se skoro skljokala. Nalazi u petak.
    Moja curka nikad u nasem krevetu nije bila za spavanje, a na krevetu je lezala samo za slikanje. Spava u svom kreveticu do nas, kraj moje strane pa joj kad je nemirna mazim ruku samo, al puno mi je lakse nego da se moram dizat stalno.
    Ostale stvari stvarno smo pogodili sve, al zato sto sam ja studiozno pristupila odabiru, sve isla vidit i isprobati 2 puta stvari prije nego smo kupili. Al ja sam malo kontrol freak. Najzadovoljnija sam s kolicima. 

MaRe
    03. Lipanj 2020. 12:39

Ni on nije dosad spavao s nama al sad popustam jer se ne mogu sto puta u satu ustati ili ga nositi pola noći...evo jutros do nekih 8:15 je spavao..nije se cak budio ranije pa da sam mu pelenu presvukla. Ja sam se malo pokocila al sam rekla da cu kad bude opet s nama  stavit pletenicu oko njega i mir...krevet je dva sa dva pa ima mjesta. 
    Grizli sretno na pregledu...drzimo 🤞🤞
    Damnarexx ni ja jos nisam bila...kako mi bio otkazan zbog korone..sad mi se ni ne da..a moram se narucit xD
    Annika nisu mi nista javili..ni da je zaprimljeno ni nista...a kad sam slala mail da mi posalju obrazce odmah sam dobila da je zaprimljen i poslan na daljnju obradu 🤔 

mala.le.90.
    03. Lipanj 2020. 12:55

Nas je beban prva 4 mj spavao u korpi🙈 grcevi...pa nam je to pomagalo...od tada bez problema spava u kreveticu, prebacim ga sebi samo kad se bas jako rano probudi pa u mojoj blizini uz masazu stopala 🙄😁 odspava jos satak...
    Oprema...rijesili smo se glomaznih kolica koja smo svakako naslijedili i jucer kupili kisobran kolica GB qubit, odusevljena sam maksimalno...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

MaRe
    03. Lipanj 2020. 13:06

Zvali me iz firme da su im s HZZO potvrdili sto im ja trubim vec tri razgovora xD No shit Sherlock 🤨
    .
    Mi nikako da skinemo sportski dio s ormara da vidim dali ima nulti polozaj ali sve si nekako mislim da ce pasti neka kisobran kolica...ova mi bas tesko nosit dolje..da sam bar u kuci bilo bi milina ovako 🙄

DeeDee
    03. Lipanj 2020. 13:10

Meni je radio papa test bez obzira što tad još nisam bila dobila. Pregled bio malo neugodniji nego inače ali ništa dramatično

[/url

Macutica
    03. Lipanj 2020. 13:18

Pozdrav cure, 
    citam vas i pratim, divim se pojedinim curama kako hendlaju sa bebama i nespavanjem, nije to lako, ne mogu ni zamisliti 😔 Mi imamo samo jedno buđenje za hranjenje i presvlacenje, dogodilo se sad u zadnje vrijeme i da prespava do jutra, stvarno je cool. 
    Neko vrijeme ste pisale o bebinom napretku, evo moja cura je isto malo "lijena" za okrete, premda se trudim i animiram dok surađuje, a tek se prije 3 dana sa trbuha okrenula na leđa protestirajuci, ali na trbuhu je sada sve duze i pruza ruke i uzima igracke ili gura sebi sake u usta 🙄 pa popizdi.
    Ima 5600g i 60cm, a pedijatrica kaze da mozemo poceti sa kasicama, pa sam malo u nedoumici, sad po novome sve se ceka nekih 6mj, sto vi cure mislite, kakva su vasa iskustva?
    Koliko vidim sve koje ste zapocele s dohranom, krenule ste iza 5mj pomalo.. Mene dragi pili vec neko vrijeme, njemu je to napeto, pizdim na njega 🤭
    Sve me strah da nije prerano 🙄

Macutica
    03. Lipanj 2020. 13:25

Meni je prvi pregled bio nakon 6 tjedana od poroda, a za papu smo dogovorile u 9mj. I ja sam stitnjacu malo zapostavila, a skinuta sam sa terapije skroz.. Samo sam isla nakon 2 tjedna od poroda, jer sam imala visoki tlak, pa mi je rekla da dodjem odmah ako primjetim neke nuspojave ili promjene, jer mi moze doci do upale stitnjace i poremecaja zbog silnih hormona, ali tada je bilo sve ok, pa se nekako ne zurim ici, a moraaam 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.