Jutro!
I moj malac noćas neki čudan. Probudio se u ponoć, prduckao, mislim okej to ga pati, stavim ga na pupu da proradi, isprducka se, super. Vidim da mu se spava, dam dudu i držim ga za rukicu, krene spavati, krenem ja spavat, on se trzne, zakmeči i probudi. Tako 3 puta, na kraju sam mu dala sisu i zaspali oko 2 . Probudio se gladan u 6 pa opet u 8
.
-
Vidim na egrađani neki povrat poreza pa mi je ipak malo bolje jutro .
Sretno Grizli! Znam taj osjecaj noc prije pretrage.
Evo ja jutros zvala hzzo i veli pravnica- normalno da imate pravo na 4 mj a nakon toga mozete koristiti ili vi jos dva ili muz 4, ne znam o cemu je gospoda na salteru pricala… Eto… tako da sad idemo opet u setnju do hzzo-a
A mi ne mozemo 6 a muz 2?
Grizli sretno 🤞🤞🤞
Nama noć opet koma. Regresija sna/zubi/skok/neznamvise..
Zivote, crna kutijo? 🤦♀️🥴
Proci ce i to.
Juuutro😘😘
Ajme, šavovi😬😱 Grizli, valjda ces rijesit to. Ne mogu ni zamislit tu bol🙈 Sretno M na pregledu.
Teško je bit dosljedan kad bebac place, ha, mare😉
Šta je rekla deedee nekidan, ako je to cijena za prospavanu noc... Zasto ne?
Neka varijacija tog close to me krevetica je za mene obavezna sa sljedecom bebom. Inace, kod ovih stvari za bebe... Sa prvim ne znas sto je bitno. Kolica jedna, kolica druga, meni je sve to isto bilo. Sad vec znam na sto bih obratila pozornost, za sto bih dala vise novaca
Juuutro😘😘
Ajme, šavovi😬😱Grizli, valjda ces rijesit to. Ne mogu ni zamislit tu bol🙈 Sretno M na pregledu.
Teško je bit dosljedan kad bebac place, ha, mare😉
Šta je rekla deedeenekidan, ako je to cijena za prospavanu noc… Zasto ne?
Neka varijacija tog close to me krevetica je za mene obavezna sa sljedecom bebom. Inace, kod ovih stvari za bebe… Sa prvim ne znas sto je bitno. Kolica jedna, kolica druga, meni je sve to isto bilo. Sad vec znam na sto bih obratila pozornost, za sto bih dala vise novaca
Ne ne, ja sam rekla ako je cijena mirnog dana relativno neprospavana noć, to bi potpisala 😁😁😁
Ali sve jasno, kad krene kaos, mislim da svi pređemo preko zacrtanih ciljeva 🙄😄
kod nas danas (za sad) sve ok, zapravo se osjećam glupo šta se ne mogu opustiti, ali samo čekam da krene.. počela sam je presvlačiti i davat cicu dok je skroz mirna, da probam prevenirati urlikanje 🤷
[/url
Grizli saljem veliki 🤗 M da pretraga prodje ok. Razumijem za neprospavanu noc 😔.
Mare ja imam dva freeon close to me krevetica jer mislim da bi inace izludila.
Hani to ti je najnormalnije... Ja sam se sa curkom ucila tek, s malcem sam vec znala sto mi treba i sto odgovara mojim potrebama tako da iako sam bila izgubljena sad malo jer su blizanke ali moram priznati da sam sa svime pogodile sto smo uzeli. I mislim da jako dobro funkcioniramo obzirom na situaciju... Nas je znaci sestero u zivotnom prostoru od nekih 8 kvadrata (dnevna soba, blagavaona i igraona u jednom 😅). Ovako ce biti jos neka dva mjeseca, do tad bi muz trebao zavrsiti ovaj dio koji prosirujemo tako da ce ova prostorija biti samo njihova igraonica 😎💪🏼
url=https://lilypie.com][/url
Sorry Mare, htjedoh Mrgud oznacit za krevetic 🤦🏻♀️
E taj freeon close to me imam i ja i skroz sam zadovoljna. Pravi krevetić je u sobici i i dalje služi kao skladište 🤦
Nadam se da ćemo se uskoro uloviti i njene sobice, bili smo samo na brzinu prefarbali i kupili ormar i malu komodu. Ostalo je HC improvizacija. Presvlačim je na stoliću na kojem je prije stajala televizija, a do toga je stara singerica koju sam zatvorila i glumi dodatnu radnu plohu 😁
[/url
Ja se ne bih mogla opustiti da je s nama u krevetu 🤷
I ovako spavam skoro na drugoj strani kreveta jer me strah da je ne udarim/zgnječim iako je u svom, samo blizu.
.
LoSa teta na HZZO-u ti želi pomoći da kreneš s treningom 🤣
[/url
Tnx cure svima za savjete. Ma ja sam sebi u glavi slozila da ce on spavat u kreveticu. I fkt je tak. Al ove lude noci ne ubijaju. Ustanem po 5 puta. Zato sam pitala za ovu varijantu kad su spojeni kreveti da ga mogu samo pristekat za jest. Ni dobro. Valjda ce proc i ta faza. Ja imam necaka koji ima 10 god i jos uvijek ide po noci roditeljima u krevet. Meni je to uzas i To znam da ne zelim. Meni je spavao sa mnom prvih par tjedana dok me rez bolio al od onda spava sam. I iznimno sad na moru jer smo tek kad smo stigli shvatili kolko nam je viksa neprakticna. Al vec sljedece more cu se bolje organizirat.
Ja nadobudno krenula u mabavku namirnica. Imam 2 ducana s opgovima i kvartu. Naravno da je jedan propao a drugi radi samo par dana tjedno. Super
Onda mi stigo dpd s casmatinom, naravno 3 sata prije nego su poslali poruku, pa mi je zbuksao negdje u dvoriste 🙄
Bas me krenulo 🙈 zato sam sjela sama sa sobom na kavu 😁
Ja cu isto za drugo bit puno pametnija. O tom smo bas nedavno isto tipkale. Sad mi je bas super frendica trudna i tisucu savjeta sam joj dala
Grizli sretno M na pretrazi. Drzim fige 🤞 da ne treba dalje
Losa teta na salteru je vrh 😅😅😅
Mrgud mojih prvo dvoje nisu spavali s nama u krevetu... Jedino kad su bolesni bili ali oni su taj tip da njima to jednostavno ne odgovara i vole svoje krevete. Al sad s curkama dmsam morala uzeti ovu varijantu, kao prvo zbog prostora, a kao drugo, dok jednu hranim a druga se probudi pa place, jednostavnije mi je turnut samo dudu joj ili pomazit ju pa malo smirit tak nego da mi je u kindacu negdje. Mislim place ionako al nekak sam ja u glavi mirnija 🤣. A i ovo turanje dude po 656 puta u noci na ovaj nacin mi je manje stresno. 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji