ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    01. Ožujak 2020. 10:21

Jutro cure. Neću napisat dobro jer spavala nisam🙈 
    Vidim Mare i Dalindas imaju slican problem. Nocas sam i ja mislila da je gladan i uvalim mu iza cice dohranu,pojede ju i onda prdi i stenje 2 sata dok ga ja ne uzmem k sebi,to magicno prodje u sekundi. Kakao je i tri puta nocas tako da nije moguce da ga probava muči. Ne kuzim. Ostaje mi da je zamijenio dan i noc... uvijek kad ga stavim spavat zaspi ko torba i offline je bar 4 sata  nahranim ha i tad krene to prdni stenji i dok se navlacimo sa spavanjem na rate vec dodje vrijeme za novo hranjenje. Znaci meni sveg ovog s kceri nije bilo,tako da mi je ko da imam prvi put bebu 😳😳
    Sto se tice hvatanja, moja kcer je pocela tamo s neka tri mjeseca(al s njom sam isla na senzo motoricke vjezbe pa mozda zato)a u baby gym sam je stavljala s 2-2.5mj iako joj je bilo nezanimljivo odmah..

MaRe
    01. Ožujak 2020. 10:32

Dalindas tak sam ja neki dan kukala kako ni dosad nisam imala sisa a sad kad prestanem dojit em ih necu imat em ce mi i to malo jada visit do pupka 🤣🤣🤣🤣
    .
    U gymu ga pustim ujutro dok je dobre volje pa se gleda u ono ogledalce i mlatara rukama. Iznad krevetica imam veliki crveni balon sto sam dobila od muzica za Valentinovo pa mu je i on zanimljiv dok ga presvlacim.
    .
    Evo sad spava od nekih 8 sati a ja moram rucak kuhati i ne mogu zaleci 😏 

01. Ožujak 2020. 10:32

Angela super svaka cast da ste to uspjeli tako👌🏼👍
    DeeDee i mi htjeli to kupit i onda se nakraju zbog manjka prostora odlučili za kimbač mada mi je to bio prvo izbor 
    Pogotovo tak kinderkraft marka 
    Imam i njihova kolica
    Bas sam zadovoljna🤗

DeeDee
    01. Ožujak 2020. 10:43

Nama je brat posudio jer je taman mala prerasla, nije ta marka ali super stvar, baš mi je drago da sam na kraju uzela, iako sam u početku mislila da nam ne treba

[/url

DeeDee
    01. Ožujak 2020. 10:45

Lavica27

Jutro cure. Neću napisat dobro jer spavala nisam🙈
    Vidim Mare i Dalindas imaju slican problem. Nocas sam i ja mislila da je gladan i uvalim mu iza cice dohranu,pojede ju i onda prdi i stenje 2 sata dok ga ja ne uzmem k sebi,to magicno prodje u sekundi. Kakao je i tri puta nocas tako da nije moguce da ga probava muči. Ne kuzim. Ostaje mi da je zamijenio dan i noc… uvijek kad ga stavim spavat zaspi ko torba i offline je bar 4 sata nahranim ha i tad krene to prdni stenji i dok se navlacimo sa spavanjem na rate vec dodje vrijeme za novo hranjenje. Znaci meni sveg ovog s kceri nije bilo,tako da mi je ko da imam prvi put bebu 😳😳
    Sto se tice hvatanja, moja kcer je pocela tamo s neka tri mjeseca(al s njom sam isla na senzo motoricke vjezbe pa mozda zato)a u baby gym sam je stavljala s 2-2.5mj iako joj je bilo nezanimljivo odmah..

Tako i Vita zna stenjati pa i vrištati, a kad je dignem čudesno ozdravljenje i smješkanje 😄

[/url

01. Ožujak 2020. 11:16

DeeDee A kako ti se čini-
    Do kad bi mogla još u tom krevetiću bas su to male dimenzije?

01. Ožujak 2020. 11:17

To je mene bunilo htjela sam i nisam uzet zbog dimenzija i nedostatka prostora jer je mali još s nama u sobi

ajvi54
    01. Ožujak 2020. 11:18

Vidim da je vise nas noc bila vesela 😂 i ja se prijavljujem 🙋🏻‍♀️
    Cure koje hranite bebe ad-om kako po noci to ide? Jel mogu tipa prije iskuhati vodu i staviti u termosicu pa onda s tim napraviti ili? Nekak ne mogu zamisliti da ga slusam kak plave dok ja prvo iskuham vodu i sve

DeeDee
    01. Ožujak 2020. 11:23

crnokosa

DeeDee A kako ti se čini-
    Do kad bi mogla još u tom krevetiću bas su to male dimenzije?

Piše na krevetiću da se koristi dok dijete ne može samostalno sjediti, znam da su oni malu s cca 6 mjeseci prebacili u njenu sobu tj. u normalni krevetić.
    Nije toliko kratak koliko je plitak, tj. nizak

[/url

01. Ožujak 2020. 11:55

Bas mi sad nešto zao da nisam uzela
    A možda bi mogla uzet
    Al nemam di s njim🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.