Jutro cure. Neću napisat dobro jer spavala nisam🙈
Vidim Mare i Dalindas imaju slican problem. Nocas sam i ja mislila da je gladan i uvalim mu iza cice dohranu,pojede ju i onda prdi i stenje 2 sata dok ga ja ne uzmem k sebi,to magicno prodje u sekundi. Kakao je i tri puta nocas tako da nije moguce da ga probava muči. Ne kuzim. Ostaje mi da je zamijenio dan i noc... uvijek kad ga stavim spavat zaspi ko torba i offline je bar 4 sata nahranim ha i tad krene to prdni stenji i dok se navlacimo sa spavanjem na rate vec dodje vrijeme za novo hranjenje. Znaci meni sveg ovog s kceri nije bilo,tako da mi je ko da imam prvi put bebu 😳😳
Sto se tice hvatanja, moja kcer je pocela tamo s neka tri mjeseca(al s njom sam isla na senzo motoricke vjezbe pa mozda zato)a u baby gym sam je stavljala s 2-2.5mj iako joj je bilo nezanimljivo odmah..
Dalindas tak sam ja neki dan kukala kako ni dosad nisam imala sisa a sad kad prestanem dojit em ih necu imat em ce mi i to malo jada visit do pupka 🤣🤣🤣🤣
.
U gymu ga pustim ujutro dok je dobre volje pa se gleda u ono ogledalce i mlatara rukama. Iznad krevetica imam veliki crveni balon sto sam dobila od muzica za Valentinovo pa mu je i on zanimljiv dok ga presvlacim.
.
Evo sad spava od nekih 8 sati a ja moram rucak kuhati i ne mogu zaleci 😏
Angela super svaka cast da ste to uspjeli tako👌🏼👍
DeeDee i mi htjeli to kupit i onda se nakraju zbog manjka prostora odlučili za kimbač mada mi je to bio prvo izbor
Pogotovo tak kinderkraft marka
Imam i njihova kolica
Bas sam zadovoljna🤗
Nama je brat posudio jer je taman mala prerasla, nije ta marka ali super stvar, baš mi je drago da sam na kraju uzela, iako sam u početku mislila da nam ne treba
[/url
Jutro cure. Neću napisat dobro jer spavala nisam🙈
Vidim Mare i Dalindas imaju slican problem. Nocas sam i ja mislila da je gladan i uvalim mu iza cice dohranu,pojede ju i onda prdi i stenje 2 sata dok ga ja ne uzmem k sebi,to magicno prodje u sekundi. Kakao je i tri puta nocas tako da nije moguce da ga probava muči. Ne kuzim. Ostaje mi da je zamijenio dan i noc… uvijek kad ga stavim spavat zaspi ko torba i offline je bar 4 sata nahranim ha i tad krene to prdni stenji i dok se navlacimo sa spavanjem na rate vec dodje vrijeme za novo hranjenje. Znaci meni sveg ovog s kceri nije bilo,tako da mi je ko da imam prvi put bebu 😳😳
Sto se tice hvatanja, moja kcer je pocela tamo s neka tri mjeseca(al s njom sam isla na senzo motoricke vjezbe pa mozda zato)a u baby gym sam je stavljala s 2-2.5mj iako joj je bilo nezanimljivo odmah..
Tako i Vita zna stenjati pa i vrištati, a kad je dignem čudesno ozdravljenje i smješkanje 😄
[/url
DeeDee A kako ti se čini-
Do kad bi mogla još u tom krevetiću bas su to male dimenzije?
To je mene bunilo htjela sam i nisam uzet zbog dimenzija i nedostatka prostora jer je mali još s nama u sobi
Vidim da je vise nas noc bila vesela 😂 i ja se prijavljujem 🙋🏻♀️
Cure koje hranite bebe ad-om kako po noci to ide? Jel mogu tipa prije iskuhati vodu i staviti u termosicu pa onda s tim napraviti ili? Nekak ne mogu zamisliti da ga slusam kak plave dok ja prvo iskuham vodu i sve
DeeDee A kako ti se čini-
Do kad bi mogla još u tom krevetiću bas su to male dimenzije?
Piše na krevetiću da se koristi dok dijete ne može samostalno sjediti, znam da su oni malu s cca 6 mjeseci prebacili u njenu sobu tj. u normalni krevetić.
Nije toliko kratak koliko je plitak, tj. nizak
[/url
Bas mi sad nešto zao da nisam uzela
A možda bi mogla uzet
Al nemam di s njim🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji