Ni ja ju ne stavljam da spava na trbuhu, strah me. Preko dana ju tu i tamo stavim na trbuh.. nekad i zaboravim, trebala bi i cesce.
.
Ja sam kupila AD Baby Love, pa nek mi stoji..i zadnja 2 dana mi zafali mlijeka za 1 obrok (navecer) pa joj to napravim.
.
Mislim da smo prezivjeli 2 dana skoka u razvoju, noc je bila okej..danas je ona stara dobra mirna bebuska☺️ jucer nam je fkt bilo gadno😔
Cure ,jel znate možda sto smijemo koristiti od lijekova tipa max flu ?mislim da me hvata prehlada ili me sustigao umor.
Ja sam kupila od dohrane nan sensitive ako zatreba jer Iovako ne kaka redovito i muče ga prdezi
Moj je dragi sin jucer zaspao u 5 popodne i spavao do 6 jutros🤦♀️ popio 3x po 150ml i bez uspavljivanja ponovo zaspao...cini mi se da se i sad ponavlja taj scenarij. Po danu mi ne da sekundu mira ali mi po noci sve fino vrati..muz i ja ga znamo nekad povirit da vidimo jel ziv😂
Nadam se da ce tako i ostati...
Ja sam dobila mengu 9 tjedana nakon poroda. Obilnija ali manje bolna nego prije.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mi ne stavljamo na trbuh spavati, svi doktori su nam rekli ne jos 🤷🏼♀️ a mislim da ni ne zeli spavat na trbuhu… Kad ju okrenemo na trbuscic odguruje se rukicama i drzi glavu visoko, nema sanse da bi legla glavicom dolje i odmorila koliko god bila umorna. Cak i na nama kad ju polegnemo na trbuh drzi glavu u zraku. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
U ponedjeljak idemo kod fizijatra s njom na goljak pa cu bas vidjet sta kazu.
Evo danas je zaspala u pola 9 s minimalno izvijanja do sad, samo 20ak minuta… Mozda krene na bolje 🤞🏼🤞🏼i sad kad sam to natipkala krenula se budit, vriska i izvijanje🤦🏼♀️🤦🏼♀️ bolje ju ne hvalit.
Danas sam iz ocaja narucila ovcu Ewana… Ako nekome treba mall.hr ima dobru akciju…
Sretno kod fizijatra! :)
Ja trenutno koristim app Baby Sleep i dobra mi je, ima svakakvih zvukova od fena do aviona, suma mora, prirode,vode i 3-4 neke melodijice. Ima i tajmer pa se moze ogranicit koliko da svira, 5,10,15,20....1h itd, cak i ukljuciti snimljene glasove "shhh shhh shh".
Al razmisljam o ovcici 😁😁 idem na youtube vidjeti to cudo😎
Ja ga ne stavljam na trbuh spavati... bojim se.
U pocetku sam mu davala Prematura pa sam probala Comfort no od njega je imao proljev. Za Premature je prevelik. Sad sam na obicnom Aptamilu PRE no kupit cu iducu jedinicu jer je gladan od PRE.
Moj fkt ne voli bit na trbuhu. Dize glavu i okrece s jedne na drugu stranu al ruke su mu jos slabe. A nema sanse da bi se opustio i zaspao. Ne trbuhu spava samo na meni 🙈
Ja sam kupila hipp onaj mini jer su ih s tim hranili u petrovoj. Nisam ni znala da ima tih “to go” pd drugih proizvodaca..
e moj danas ima neku cudni kakicu. Nije ni malo tekuca, onak je ful gusta, neka boja izmedu zute i zelene. Prvi put je takva. Ne znam dal je to normalno..
Mi nekad na trbuhu po danu dok mogu pazit. Po noci se ne usudim. Al cini mi se da mu je sad malo draze bit na trbuhu, prije bilo nikakve sanse za duze od par sekundi:D Takodjer malac stalno gura ruke a i sve sto dotakne u usta. Prestala sam se borit. Sve mu je draze od dude Idemo se uspavat za nadam se dugo nocno spavanja:)
Ja kcer nisam na trbuh stavljala jer nije voljela i ne bi ni njega nego dok je bio u bolnici stalno su ga na trbuh stavljali i preporucali mu zbog tog njegovog napuhnutog (tada) trbuscica. Fizijatrica je rekla da nema problem s okretanjem glave i da on to moze. I najcvrsce spava na trbuhu al nemam hrabrosti ga po noci stavljati na trbuh makar se stalno budila... probali smo Comfort pa cu sad vidjet par dana...
Dalindas mislim da se max flu ne smije u trudnoci i za vrijeme dojenja...
Sortiraj odgovore
Najstariji