Jel čija bebica ovdje imala visoku temperaturu 39 i više?
S takvom temperaturom bebe mlade od 3 mjeseca moraju pedijatru
Dalindas ibuprofen je prvi izbor kod dojenja, paracetamol drugi. Ništa od maxflu i svega ostalog..
.
Moja za sad samo na boku. preko dana ako je kraj mene je znam pustit na leđima ako zaspe u toj pozi pa je ne diram da se ne probudi, na trbuhu samo ako spava na meni
[/url
Dalindas meni je dr rekla jedino sto mogu uzet od tih kombinacija da je Lekadol plus C granule. One imaju paracetamol i vitamin C. I Efferlgan C isto smo od drugog proizvođača s time da Lekadol ima vise paracetamola od efferalgana. A mozes i sama popiti lupocet/lekadol i sumecu vit C dobis isto. Brzo ozdravi. I probaj ako možeš se odmoriti malo.
🖐 noćna
Od ponoći ne spavam xD Gospodin si je odspavao od 9 do 12 i od onda zeza..naravno da je vec dvaput jeo,presvlacio se a izmedu toga cmače ruke,baca dudu i smije se kao da je podne 😴 On bi se igrao,bas njega briga sto je 3 ujutro xD
Muž bolestan pa od njega nema koristi tako da ajmo mama dizi se non stop...ako uskoro ne zaspi stavit cu ga kod sebe u krevet jer mi vise dosta svakih 5 min ustajat 😏🥴 Nadam se da je kod vas mirnija noc 🙂
Mare ništa mirnije mog muče grčevi cjeli noć evo trenutno spava na mojoj ruci 😕
Dalindas meni je dr rekla jedino sto mogu uzet od tih kombinacija da je Lekadol plus C granule. One imaju paracetamol i vitamin C. I Efferlgan C isto smo od drugog proizvođača s time da Lekadol ima vise paracetamola od efferalgana. A mozes i sama popiti lupocet/lekadol i sumecu vit C dobis isto. Brzo ozdravi. I probaj ako možeš se odmoriti malo.
Zocno su tako meni rekli pred 10 dana kad sam bila bolesne... samo paracetamol sa vitaminom C.
Moj malac je spavao od 10 pa sam ga sad u 4 isla malo razbuditi jer mi se cinilo predugo. Fino je pojeo i opet spava :-)
Pozdrav nocna 🙂 mi smo ovih dana imali bas neku strku,mali je bio bas jako cendrav. Mislim da ga je mucilo jer nije kakao i zato smo jucer imali cirkus🤦🏼♀️ Kad se pokakako kakice je bilo i u nogavici od pidame 🤦🏼♀️ Mislim da je netko prije pisao da mu nejdu fleke od kakice dolje, ja sam stavila na 90 i pretpranje i sve je otislo.
Sad kad se probudio sam se bas malo rastuzila i zabrinula jer mi obicno cice budu bas pune ovak prek noci, a danas nista 😕 jel to normalno ili gubim mlijeko? Sad ga bas puno cesce stavljam preko dana kak mi je Lavica savjetovala, bar na 5 min.
Red fox normalno je da ti se dogodi da se mlijeko smanjuje- uspostavi se ponuda i potraznja ili iz nekih drugih razloga. Ako zelis povecati kolicinu mlikeka, izdajaj poslije podoja, makar na prazno. Meni evo vec treci put otkad sam rodila, vjerovatno kombinacija umora, smanjenog unosa tekucine i premalog broja izdajanja.
Mi smo imali jucer ludo popodne i vecer. U pola sata je tri puta kakao tako da je sva robica bila za pranje i odonda place, slabo jede, spava 5, 10 min i to je to. Oko 22 sisao, muz ga na jedvitr jade uspavao oko 23 i evo jos spava a mama se izdaja.
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji