ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    01. Ožujak 2020. 11:55

Moja noc se nastavlja u veseli dan. Znaci tolko sam luda da nisam znala koju cicu dajem pa sam bolnu desnu isla izdojit. Skuzila da je lijeva prepuna. Pa nije htio cicu pa pojeo tih 40-50 ml iz bocice. Pa onda prihvatio cicu, 5 min opet vriska. Mm ga nosio i zaspao. Za to vrijeme ja izdojila jos 110. Za pol sata se probudio i sve to pojeo. I place ko da hoce jos. Ja mu ponudim cicu i opet place. Znaci ja ne znam gdje mu to sve stane.Ā 
    Srecom idemo kod moje mame na rucak jer ne znam kad bi stigla skuhat 😣 sad je zaspao. Vjerojatno ce za 10 min opet ludovat šŸ˜‚

01. Ožujak 2020. 12:03

Ja se bojim uopcecrec no moj vec tjedan dana spava od 11 do 3-4, onda jede te nastavi do 7 i onda jos nekad runda do 9-10.Ā 
    Danas ce nit kod bake na cuvanju pa sam mu nocas dala ad. Navecer sam prokuhala vodu, procijedila je kroz filter za kavu da maknemkamenac teostsvilau termosici. Jutros je bila nekih 50 stupnjeva.
    Moj je poceo uzasno sliniti... posebno ako vidi nas dajedemoĀ Ā 

• piba7
    01. Ožujak 2020. 12:22

Evo nas s istim problemom vec drugi put u 3 tjedna - odbijanje cice. Jucer je pocelo, danas se nastavlja. Ne zeli uopće cicu, histerično vristi kad ju probam staviti na cicu, mase s glavom, gura me s rukicama. I onda pali jedino duda i bočica u usta. Ne razumijem zaÅ”to. Nije do mlijeka jer se izdojim i to pojede na bocicu. Toliko se nanerviram zbog toga i toliko sam tuzna da vam to ne mogu opisati. Bebe se inace tjese s cicom, a moja place kad vidi cicu. Mene je uzasno strah da ne ostanem bez mlijeka ako cu se samo izdajati.Ā 

• mom12
    01. Ožujak 2020. 12:38

Neces ostat bez mlijeka...to su ti babske price...samo moras ucestalo izdajat..ja kad nisam kuci izdajam se...a kad sam kuci izdajam se najprije..pa onda dam maloj da siki....pa opet ponudim bocicu da znam da je dovoljno pojela...a usput izdojim do onog masnog jos znam i da je pojela masnije mlijeko....moja ima 2 mj i od prvog dana kad mi je krenilo mlijeko se idajam...ineace bi vec u rodilistu dobila mastitis

• mom12
    01. Ožujak 2020. 12:40

Moja preksinoc nije spavala al zato je nocas nadoknadila...sinoc kad sam krebila spavat oko 2 sam joj uvalila bocicu izdojenog kroz san i jutros do 10 spavala i ona i ja zakomile ko velike...dala joj jest u 10 i evo sad mene mob probudio a ona jos spava😊😊....

MaRe
    01. Ožujak 2020. 12:52

Piba dođe im to tako da ne želeĀ  cicu...cak sam pomislila da mu mozda dezodorans smeta pa da ne osjeti moj miris jer je prvo vristao i gurao sisu od sebe i onda kad sam mu je uspjela uvalit u usta je skuzio i navalio na nju ko pit bull 🤣 
    .
    Tulumario je cijelu noc i evo sad ce prespavat dan ako ovako nastavi..sam sam ga probudila presvuci,jesti i nastavio je dalje.

• piba7
    01. Ožujak 2020. 13:02

Ma ne stavljam uopće dezic ni nikakve parfeme, ne mazem se s nikakvim kremama, perem svoju robu s istim baby deterdzentom kao njenu, bas jako pazim na sve.Ā 
    Stvarno se bojim da ću ostati bez mlijeka. Od početka beba prihvaća samo jednu cicu, a drugu samo izdajam. Ovu koju izdajam je duplo manja od druge i mogu max 30ml izdojiti iz nje. I svaki dan sve manje. Pa se bojim ako ona prestane vuci na tu na koju doji da ce se isto dogoditi.

• mom12
    01. Ožujak 2020. 13:05

A koliko na drugu mozes...ja na desnu 40 50...a na lijevu nekad 100 120...mislim da je svima tako....nekad manje nekad na lijevu 80 desna 30...zavisi kako kad...

mrgud_zg
    01. Ožujak 2020. 13:05

Piba potpuno suosjecam s tobom, mi isto imamo takvih dana. Ja se tad osjecam isto uzasno. Uspjela sam nac polozaj koji mu najmanje smeta kad navre mlijeko da se ne zagrcne al ponekad nista ne pomaze. Uglavnom se taj dan dobro isplacem i sutra bude sve ok i jede normalno.Ā 

MaRe
    01. Ožujak 2020. 13:22

piba7

Ma ne stavljam uopće dezic ni nikakve parfeme, ne mazem se s nikakvim kremama, perem svoju robu s istim baby deterdzentom kao njenu, bas jako pazim na sve.
    Stvarno se bojim da ću ostati bez mlijeka. Od početka beba prihvaća samo jednu cicu, a drugu samo izdajam. Ovu koju izdajam je duplo manja od druge i mogu max 30ml izdojiti iz nje. I svaki dan sve manje. Pa se bojim ako ona prestane vuci na tu na koju doji da ce se isto dogoditi.

Meni je desna isto manja od lijeve i ima manje mlijeka u njoj...kao i mom nekad s lijevom mogu cijelu bočicu napunit a nekad 50-60..zavisi koje je doba dana i kad je sisao zadnji puta,dok s desnom trecinu manje,cak slabije i curi na desnoj.
    Al izdajam se tak povremeno da provjerim koliko ima i koliko pojede te po noći ak prespava hranjenje da si napravim zalihu za drugi dan da izbjegnemo AD.

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.