ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    01. Ožujak 2020. 05:32

Pozdrav nocna. 
    Mikio nas dudla na dane. Nekad samo za umirivanje vristanja nekad mu je cijeli dsn u ustima. Ja se uopce ne bediram oko toga. Bas sam jucer rekla muzu kak je napunio 2 mj da je vrijeme za nove dude i bok
    Mi jucer imali super dan, uglavnom. Bili na kavu pa kod svekrve na rucku. I onda predvece imao deracinu da sam se morala izdojit jer se nije mogo smirit. Al je fino zaspao oko 9 i spavao do 1. I sad u 5 opet vristanje. Znaci jeo 20 min i svaki put kad ispadne cica vristanje na najjace. Na kraju pojeo fakat puno i zaspao. Al ko ludak. Kad te bebe pocnu shvacat da im neces uzet hranu i da ne moraju tak urlat? 
    Sljedece hranjenje mi je iz one koja mi je uzasno bolna/izgrizena i sad vazem dal otic oprat izdajalicu i bocicu il nastavit spavat pa se nadat da ce ipak boljet manje neg jucer 😫🙈😬

DeeDee
    01. Ožujak 2020. 06:27

Mi još uvijek u fazi zatišja, dobra cijeli dan a bome i noć. Jela oko ponoći i pol, u 1 je stavila u krevetić, zaspala sama od sebe u roku 15 minuta. I sad malo prije nešto njurga, ja joj guram dudu u polusnu, ona ju pljuje (to radi kad je gladna), pogledam na sat a ono 6 ❤️
    .
    Presvukla ju i sad cica.
    Dalindas brzo ozdravi, ostale cure želim vam što manje drama i da sve beboline uđu u fazu zatišja 😁

[/url

• Zarica
    01. Ožujak 2020. 07:15

miki0

Cure kak vi koristite dude, tj kolko? Moja kolko ju prije nije htjela sad kak ju je prihvatila mi se cini ko da je ovisna o njoj…
    Mi ju dajemo da ju umirimo ili za uspavljivanje,al smo danas bas primjetili da ako zaspe s dudom cim ju izbije rukicama ili pljune odma se budi i trazi dudu. I tak svakih 10ak min. 🤦🏼‍♀️

Mi na kraju nemamo srece s tom dudom. Nekako se sav uznemiri kad duda, pljuje pa je vracamo, pa oce pa nece. Nekad na kraju tako zaspi, ali ugl ispalo je da je rijetko koristimo, mozda jednom dnevno, svaka dva tri dana. Probala s babylove, pa nuk, sad imamo tommy tippie. Ta zadnja mu je jos najbolja.

• Zarica
    01. Ožujak 2020. 07:17

al i dalje ne kuzim zakaj tolko zivcani kad duda. Valjda ocekuje mlijeko a njega nema? U svakom slucaju cemo i ialje pokusavat povremeno jer mi je puno bolja duda od palca, saka, dekica i ne znam kaj jos sve gura u usta

DeeDee
    01. Ožujak 2020. 07:22

Zarica

miki0

Cure kak vi koristite dude, tj kolko? Moja kolko ju prije nije htjela sad kak ju je prihvatila mi se cini ko da je ovisna o njoj…
    Mi ju dajemo da ju umirimo ili za uspavljivanje,al smo danas bas primjetili da ako zaspe s dudom cim ju izbije rukicama ili pljune odma se budi i trazi dudu. I tak svakih 10ak min. 🤦🏼‍♀️

Mi na kraju nemamo srece s tom dudom. Nekako se sav uznemiri kad duda, pljuje pa je vracamo, pa oce pa nece. Nekad na kraju tako zaspi, ali ugl ispalo je da je rijetko koristimo, mozda jednom dnevno, svaka dva tri dana. Probala s babylove, pa nuk, sad imamo tommy tippie. Ta zadnja mu je jos najbolja.

Mi imamo neku malenu MAM is onog bubamarinog poklon paketa, možda da i to probate

[/url

• Zarica
    01. Ožujak 2020. 07:27

ma sve cemo redom probat:) ne znam kako s tim poklon paketima. Samo dodjemo pa pitamo ili? Znam da ima i u dmu al nikak da uzmem to mada visim tam non stop, nekak sam se nadala da ce mene prodavacica pitat

• Zarica
    01. Ožujak 2020. 07:40

Jeste vidle ovak nes:

https://netscroll.hr/shop/djecji-kutak/active-play/?fbclid=IwAR099KolneFJG5zQ8Y--4LQ0Rel-ivJc2zHnDpLfNjO9txdCpvilpzf5_bk

podloga za vrijeme na trbuscicu, izgleda mi super za zaintrigirat bebu da provede vrijeme na trbuscicu

DeeDee
    01. Ožujak 2020. 07:41

Ne znam, u Bubamari su meni dali kad sam napravila njihovu karticu, ne sjećam se više šta je sve u paketu, znam da su čarapice i ta duda jer to koristimo 😁
    .
     u dm-u sam pitala onaj za trudnice, ovaj za bebe nisam jer ne koristimo ništa šta se dobije u paketu (ima popis na njihovoj stranici)

[/url

DeeDee
    01. Ožujak 2020. 07:42

Zarica

Jeste vidle ovak nes:

https://netscroll.hr/shop/djecji-kutak/active-play/?fbclid=IwAR099KolneFJG5zQ8Y--4LQ0Rel-ivJc2zHnDpLfNjO9txdCpvilpzf5_bk

podloga za vrijeme na trbuscicu, izgleda mi super za zaintrigirat bebu da provede vrijeme na trbuscicu

Od kad se uopće stavlja bebu na trbuščić i na koliko dugo? Nalazim masu različitih informacija? 

[/url

MaRe
    01. Ožujak 2020. 07:46

Mrgud  to se i ja pitam...ak mu je ne vratim u 3 sekunde odmah krece vrisak. 
    Spavao je od 4-6 xD Mama ce danas biti malo zivcana hahah 
    Red meni vec neko vrijeme nisu onak tvrde i da nabujaju po noći al svejedno kad se idem izdojiti uspijem napuniti bočicu.Tako i jutros se probudim a njih dvije ko dva ispuhana balona..reko idem sad se probat izdojit pa ak nema nista da mu dam izdojeno od sinoc...na kraju iz ispuhanih izdojila bez beda 110.
    .
    Dudu koristimo od prvog tjedna i to za uspavljivanje..cim zaspi mu je vadim. Mikio mora cvrsto zaspat,i moj krene vristat ak ispadne a nije cvrsto zaspao. Zato mu je uvijek zaglavim s necim da mu ne ispada.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.