Jeste vidle ovak nes:
https://netscroll.hr/shop/djecji-kutak/active-play/?fbclid=IwAR099KolneFJG5zQ8Y--4LQ0Rel-ivJc2zHnDpLfNjO9txdCpvilpzf5_bk
podloga za vrijeme na trbuscicu, izgleda mi super za zaintrigirat bebu da provede vrijeme na trbuscicu
Joj ovo sam vidjela i super mi izgleda al u kombinaciji s mackom u stanu ne bi izdrzalo 24 sata 🤣🤣🤣
Mare mi se pratimo stalno. Ja na kraju ipak u pol 6 ustala isla oprat izdajalicu, napunila bocicu, legla iza 6 i eto ti njega u 7. Za poludit. Znaci jeo u 5 i u 7 bez beda 130 ml. Ajde cak se uspio zabavljat u njihalici sad sat vremena i zaspao. Uopce ne znam dal da se sad i ja vratim u krevet il da odustanem 🙈
Mi imamo te mam dude. Kak je prohvatio tu iz bubamarinog paketa odma sam isla u bipu kupit jos 2 😂. Uopce ne dolazi u obzir da mu padne na pod a da nemam drugu spremnu 😁. Jucer ju je bacio na cestu pa je ta odma zavrsila u smecu. Bas sam sad mislila ic po novu turu, bas cu isprobat neke druge. One neke avent koje si isto kao od 0-3 imaju onaj ogromni plasticni obrub, bez obzira kaj je duda ful lijepa mala, imam osjecaj da mu prek pol glave ta plastika, uopce ju nemre dudat. I nama su se pokazale okrugle da voli vise, dobili smo one neke anatomske spljostene, al te mu nisu bas sjele..
i moram napisat da mu je danas kakica opet normalne konzistencije 🎉🎉, ono jucer me bas zabrinulo.
nego cure, kad se pocinju koristit tjesilice, zvecke i sl? Kad pocnu sami koristit ruke? Ja #nemajka se uopce ne kuzim u igracke, a mm stalno govori da jedva ceka slagat legice 😂🙈. Btw vec smo dobili prve legice 😂😂
Jutro ženice, mi smo noćas dobro spavali, samo što opet odbija sisu, noćaa nisam imala snage ds se ustanem i prištekam na izdajalicu. Tako da je pocuclao bebimil u 3 (nekih 110 mL od 120) i spavao do pola 7. Ako ne dobije papicu čim se rasplače nam je urnebes. Pretežno preko dana dobije na bocu moje mlijeko, preko noći bebimil. Mi smo još u krevetu, ne ustaje mi se opet ni na izdajalicu, imam od jučer 300 mL u frižideru spremno. Kolko vi izdojite tokom dana?
Mrgud meni je trebalo neko vrijeme da shvatim da na apsolutno svemu piše od kad se koristiti, osjećam se prosvjetljeno 🙈.
Lorena ja ovisno o tome kako nam se zvijezde poklope hh 😁, nekad je više na cici, a nekad skoro sve obroke pojede na bočicu. Od nekih 400 do 550ml pojede izdojenog.
[/url
Hvala cure ,uzet ću onda te granule . Još mi je jutros počeo izbijati opet herpes 🤦🏼♀️ Mislim da je definitivno sve od umora . Moj mali ni noćas nije vas spavao ,ne znam stvarno na kakve je baterije . Jučer sam probala da mu poslije sike dam dohranu ,nije htio sve pojesti i opet nije ništa duže spavao. Noćas sam mu nudila obje sike jer sam mislila da je možda gladan ,i jeo je ali i bljucao tako da ni sama ne znam šta je . Ne place kad se probudi,sve bi razgledavao i moram ga presvući čim se upiški jer počne kenjkati. Zaspi ali ga počnu patiti prdezi pa se stalno budi i tako u krug ,ne znam kad je zadnji put odspavao vise od sat i pol u komadu . Ni on neće dudu ,rijetko kad mu uspijem uvaliti .
Sto se tiče grudi ,i meni kao da su se nekako ispuhale i spustile ,ali su i dosta teške a imala sam tako lijepe prije dojenja 🤣
Ja napokon izvadila baby gym zadnjih par dana. Zanimliv mu je al ne lovi nis rukama. A inace su ruke u pogonu skroz. Ja sam vec stoput dobila saku u glavu. Al nije jos povezao valjda 🙈 prezahtjevna sam.
Mikio koja je to duda? 🙈
Deedee ma pise na svemu zivom 0+. To kao da je sigirno za koristenje, ne bas da djeca kuze 😂
Ma ne pišeee, piše i 3+ i 6+ i 12+, mhmm možda se odnosi na sigurno korištenje, da, pusti me na miru 😂😂😂
[/url
Jutro svima🤗
Evo nas spavali svi skupa u krevetu Poredani.. tako mi to lijepo neki osjećaj mada znam da nije preporučljivo bas.
Kinderbet je probao sveg par puta i to prek dana na spavanje možda sat 😆
Kako vi spavate ? Sa svojim malcima ili?
Mene je strah al ogradim ga zmijom velikom pa pazim
Dobar je kad je s nama.
Malo pokmeči po noći, dobi sisu i nastavi.
Ne spava stalno al ne place. Lezi, gleda, jede.
Ja je pokušavam ne stavljati s nama, znam je stavit nekad ako je bas nemirna ali više iznimka nego pravilo. Imam ovaj krevetić kraj kreveta i u njemu je po noći, a preko dana najčešće u kolicima. Njen "pravi" krevetić i sobica još uvijek služe kaos skladište hh, trenutno je tamo samo presvlačimo.
[/url
Moj je sad poceo hvatat i natezat igracke u baby gymu al imam osjecaj da jos bas ne povezuje da on to radi 😅 prije ih je samo sutao rukicama a sad bas fino zgrabi neke igracke.
Sto se spavanja tice moj malac spava u kindacu jer za drugo misek ni je zna 😝 od pocetka smo ga stavljali nek sam pajki
Sortiraj odgovore
Najstariji