ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    29. Veljača 2020. 13:01

To sam js htjela rec, nesvjesno to s dudom rade, ko sto si moj drzi bocu grcevito al nije da kuzi da drzi bocu ak me kuzite. Mikio tak je isto kod mene po danu i prvo spavanje navecer do budenja za cicanje, ne pomakne se dok spava. A od 2,3 u noci kaos,rzanje stenjanje. Nisam nocas probala kukljicu, al veceras budem pa kud puklo. 
    Nego ja ga danas sa sekom u baby gym stavila i fraje se pomaze nogicom kao prema boku sa ide. Nisam.mogla vjerovat. Kcer se jsko rano rotirala,s 
    2.5mj...

Simbalija
    29. Veljača 2020. 13:37

Moja se može prebaciti s trbuha na bok, ali samo ako je ljuta i nikako ne želi biti na stomačiću, isto nogicom se nekako odgura 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

annika
    29. Veljača 2020. 14:36

LoSa citala sam ali nisam nista pametnija. Mislila sam da je aptamil naj pa onda naletim gdje pise da i nije. Na kraju sam zujala po policama u mulleru sto godina. Uzela ona gotova dva aptamila ha u bocicama, za svaki slucaj. Nekakva susa kod mene, on vec dva dana nece sisati,I izdajam se na knap. Izvadila i zamrznutu dozu za svaki slucaj

[iimg]

29. Veljača 2020. 15:03

Ja mu isto dajem aptamil kad nemam dovoljnollmlijeka. Ok ga prihvaca pa ne mijenjam nista.

29. Veljača 2020. 15:32

MaRe babuške su ipak u pravu ovaj put 😆

Lavica27
    29. Veljača 2020. 15:56

Kad ste kod Aptamila,pitanje... moj je pio u bolnici Aptamil Proexpert Premature. I ja sam za doma kupila isto. Pitala sam pedicu jel mozemo prijeci na jedinicu rekla je da da. Isla sam kupiti jedinicu i ja sam tek tad skuzila da pije taj neki Proexpert a ne "basic" Aptamil i nikako nisam mogla naci drugo osim Proexpert Comfort 1 (pise da je za manje probavne probleme prikladna). Jel to veliki problem? Nisam bas vicna nutricionizmu pa jedino da idem sastojak po sastojak usporedjivat al sta mi to znaci. Losa?
    Annika svaka tebi cast. Kazem ti ja bi dijete neko zaboravila garant. 

Lavica27
    29. Veljača 2020. 16:04

E da i jos jedno pitanje za danas🙈 Spavanje na trbuhu,da/ne? Ja svog preko dana stavlham i jako lijepo spava,mirno bez stenjanja. Po noci me strah stavit ga jer se kao ne smije (SIDS itd) a vjerujem da bi ljepse spavao. Jel vi prakticirate?

Grizli
    29. Veljača 2020. 16:17

Ja se iskreno ne usudim ju staviti spavat na trbuh. Ne znam zasto, al ona kad je na trbuhu redovito okrece glavicu al na nacin da ju okrene na sreddinu prvo pa kao da se bradom osloni o podlogu i onda tek okrene na drugu stranu i tako svako malo pa me bas strah da ne zaspe dok ima glavicu ravno na bradi. 

MaRe
    29. Veljača 2020. 16:32

Za AD sam tudum..ne kuzim se u to...moj ga rijetko dobije i to onaj DM-ov babylove..to je muzu preporucila zena kad je kupovao. 
    .
    Moj po danu spava na trbuhu a po noci smo na boku..strah me stavit ga na trbuh iako moze dici glavu i okrenuti je.

Angelly
    29. Veljača 2020. 17:37

Lavica27

E da i jos jedno pitanje za danas🙈 Spavanje na trbuhu,da/ne? Ja svog preko dana stavlham i jako lijepo spava,mirno bez stenjanja. Po noci me strah stavit ga jer se kao ne smije (SIDS itd) a vjerujem da bi ljepse spavao. Jel vi prakticirate?

Moj vec mj dana po noci iskljucivo spava na trbuhu i stvarno bolje spava a to sam negdje vec napisala. On si sam glavu okrece i dize bez problema i koji put proputuje prek cijelog kindaca po noci xD 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.