Nasmijala ste me 🤣🤣🤣
Super mi je kako smo sve različite a opet dosta slične.
Bila nam patronažna sad, dobila je u mjesec dana 410g (Vita, a ne patronažna 🙃). Meni se to čini "aufaknemammlijeka" malo, a ona kaže da je za dojeno dijete više nego dovoljno i da je normalno da dobiva svaki mjesec manje. Prošli mjesec je dobila točno 500g, to smo se kod pedijatrice vagale, i isto mi je pedijatrica rekla da je to odlično i da će svaki mjesec bit manje 🤔🤔🤔
Mislim nije ona mršava ali štajaznam, očekivala sam da će imati bar 6kg. Ima 5.810kg i duga je 63cm
[/url
Beba je cjepila ju sestra koja inace ne radibu toj ambulabti nego je eto "leteca" po svim ambulantama pa u kojoj treba zamjena tamo je. Bas na nogici di joj je krv jako curila je ostala masnica. Crvenilo je na obe onako plik kao kad osa ubode velicine 1 kune recimo.
Srecom nema vise temp nista i danas je bas zivahna na spavale se nas dvije nocas.
Imam ja jednu pacjenticu koja je izjavila da joj dijete govori sa 2 mj... Jer kad ju presvlaci vice mamammamma... Pa je moj necak joj reko da to nije nista jer moja M da govori jasno Ne i A gle. 😂 A zbilja tako zvuci to njeno glasanje. A inace ta beba je za svoju mater prenapredna po pricama njenim, a kad bebu vidim ne radi ni 1/8 onoga sto moja radi no nevazno. Meni nije bitno natjecat se s nekim i izmisljat. Gluposti. Isto mi je blesavo sto moja svekrva pokusava forsirat da mala prvo kaze nona, pa joj valjda 800 puta u minuti kaze reci no na no na no na... Sere mi se od toga. Rekla sam si mm da cu malu prvu rijec nauciti kurac pa kad ova kaze reci nona, mala nek odgovori sa rijeci kurac.
Krštenje kod nas je obicaj oduvijek da se za krstenje daju konfeti (oni bomboni sa bademima unutra) kao i za pir i slika bebe. A mi cemo malo bit ludi pa poklanjat ljudima male bocice pjenusca sa etiketom na njena stopala, kutijica za konfete je isto na stopala (naruceno sa wisha), konfete sa uzela roze i njena slika u kartonskom okviricu kao zahvalnica. Mi za krstenje imamo 40 ljudi tako da ne dolazi u obzir doma. A i bolje samo bi se prebila od posla ja i vjerojatno moja mama. A ja sam ko Lavica bas volim dekorirat, organizirat i da je neki dogđaj recimo u temi. Tako za njeno krstenje ce svugdje biti detalj roza bebina stopala. Rekla bi moja mama svaka budala svoje zadovoljstvo e pa to je moje. 😂
Meni došla Ikeina napokon 🥰 ne znam, ali ja volim te škrte skandinavske dizajne, hranilica je baš uska, jednostavna i praktična. Naručila sam da probam jer mi i tako treba jedna za doma jedna za tu dok smo kod bake. Mislila sam za doma onda uzeti neku robusnu, ali sad razmišljam da ne vidim potrebe za skupljom ili većom. Doduše, ne znam još kako će beba reagirati na ovu..
Treba mi savjet cure drage, beba već par dana prilikom uspavljivanja (na cici se uspavljuje i leži na leđima) lupa slobodnom rukom (onom daljom od mene) ali baš jako jako, čupa kosu, čupa si uho, lupa po glavi, kad je probam zaustaviti još gore popizdi. Ne znam koja je to sad fora? Jel je trebam držati? Bojim se da će se tako ozljediti jer baš manijakalno to radi..Simbalija, nije baš neki savjet, ali meni upali.. Kad god papa, dam joj tetru da stiska, vuče ju, lupa, ispusti, pa bi opet kosu..stavim joj najtanju laganu kapicu ili trakicu da joj je teže doći do uha.. Normalna faza. I druge bebe to rade. Ne brini🥰
Hvala ti, baš ću probati.. Jučer smo dobili neku ovcu koja je kao noćno svjetlo i pjeva twinkle twinkle little star i upalila sam i ful je mirno jela bez lupanja i drugih demonskih pokreta 😁 možda je dan prije bila premorena jer smo putovali za Rijeku.. Ne znam vidjet ću večeras pa ću pripremiti kapicu i tetricu.
Danas kontrola kod pedijatra jedva čekam 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Mi ju necemo krstiti jer nismo u tome, niti ja niti decko. A za druge mi ne pada napamet ju krstiti.
Pa sam se mislila onda izvuc na to da ne mozemo posto nismo vjencani😂
Mada me mama pitala u trudnoci zasto ne odemo makar samo do maticara i tjt..ja nisam htjela.
Ispalo bi da se radi djeteta nabrzaka vjencajemo... Ne hvala. Ili pravo, ili nikako🙃
.
Sto se tice naseg vjencanja, to bi htjela, al za neke 2-3 godine da i Elin sudjeluje. Mada me strah kako cu to sve...ne volim bit u centru paznje, i kao sto ste napisale velik je to strres🙈
Ja dosta mislim na druge i mislim da je to moj problem.
I ja volim dekorirat, sredjivat🙃 htjela bi jednog dana da ima lijepe slicice otkako je bila mala..svoj veliki album. Imam i ja svoje slike iz djetinjstva al ne bas puno... Tad se razvijalo, al se nije naslikavalo kao danas. 1mj, 2mj, 3mj😂😂 prvi rođendan i adio😁
.
Mrgud zavidim na velikom dvoristu🥰🥰 kuca jelda?
Mi planiramo u skorijoj buducnosti otic tu na neko selo u Zg i kupiti kucu sa ogromnim dvoristem. To nam je bas veelika zelja, i jedva cekam ponovno sredjivanje interijera😂🙈 u tome bas baa uzivam.
Bebaje cjepila ju sestra koja inace ne radibu toj ambulabti nego je eto "leteca" po svim ambulantama pa u kojoj treba zamjena tamo je. Bas na nogici di joj je krv jako curila je ostala masnica. Crvenilo je na obe onako plik kao kad osa ubode velicine 1 kune recimo.
Srecom nema vise temp nista i danas je bas zivahna na spavale se nas dvije nocas.
Imam ja jednu pacjenticu koja je izjavila da joj dijete govori sa 2 mj… Jer kad ju presvlaci vice mamammamma… Pa je moj necak joj reko da to nije nista jer moja M da govori jasno Ne i A gle. 😂 A zbilja tako zvuci to njeno glasanje. A inace ta beba je za svoju mater prenapredna po pricama njenim, a kad bebu vidim ne radi ni 1/8 onoga sto moja radi no nevazno. Meni nije bitno natjecat se s nekim i izmisljat. Gluposti. Isto mi je blesavo sto moja svekrva pokusava forsirat da mala prvo kaze nona, pa joj valjda 800 puta u minuti kaze reci no na no na no na… Sere mi se od toga. Rekla sam si mm da cu malu prvu rijec nauciti kurac pa kad ova kaze reci nona, mala nek odgovori sa rijeci kurac.
Krštenje kod nas je obicaj oduvijek da se za krstenje daju konfeti (oni bomboni sa bademima unutra) kao i za pir i slika bebe. A mi cemo malo bit ludi pa poklanjat ljudima male bocice pjenusca sa etiketom na njena stopala, kutijica za konfete je isto na stopala (naruceno sa wisha), konfete sa uzela roze i njena slika u kartonskom okviricu kao zahvalnica. Mi za krstenje imamo 40 ljudi tako da ne dolazi u obzir doma. A i bolje samo bi se prebila od posla ja i vjerojatno moja mama. A ja sam koLavicabas volim dekorirat, organizirat i da je neki dogđaj recimo u temi. Tako za njeno krstenje ce svugdje biti detalj roza bebina stopala. Rekla bi moja mama svaka budala svoje zadovoljstvo e pa to je moje. 😂
Hahaahaha ubila si😂😂😂 vrh. Slazem se.
Super ideja za temu🥰
I glupa med.sestra...kakl mrzim to. Pa daj pokazi malo njeznosti prema tom malom bicu...ne mogu..😢
Tako i mi damnarexx, s tim da (opet🤔) moram pohvaliti svekrvu koja je svaku nedjelju u crkvi i ni jedan jedini put nije pitala kad ćemo se ženiti i hoćemo li krstiti bebu..jedino će s hranom bit borbe, to već vidim, ona je oduševljena kako mali od susjeda (8 mjeseci) jede apsolutno sve kao oni
[/url
Deedee bravo za Vitu 🙃
Nas je patronazna odj***. Zadnji put mi.je bila kad je ona imala mj dana🙄 i rekla je u pravilu, to je to.. al kao mogu doci kod njih ju izvagati (preko ceste mi je dom zdravlja)
Tako i mi damnarexx, s tim da (opet🤔) moram pohvaliti svekrvu koja je svaku nedjelju u crkvi i ni jedan jedini put nije pitala kad ćemo se ženiti i hoćemo li krstiti bebu..jedino će s hranom bit borbe, to već vidim, ona je oduševljena kako mali od susjeda (8 mjeseci) jede apsolutno sve kao oni
Bome, svaka cast sveki😂😂
Joj, valjda se nece mjesati...
Ja sam bila mlada i popustila pritiscima za vjenčanje. Mislim da to nikad necu prežaliti. I ovako je bilo jednostavno, 80 ljudi ali ja sam htjela samo veceru za obitelj i feštu s društvom.
Da se razumijemo: meni je to sve lijepo za vidjeti, nije mi teško ni napraviti ( klincima sama pravim pinjate i sl), samo nije naš djir. A mužu je bitno da ga nitko ništa ne pita i da ne mora donositi nikakve odluke
[iimg]
E da, još je rekla patronažna da fakat izgleda kao da će joj gornje trojke prve izbit, da nije često ali da oko zubi nema pravila 😱😱😱😱😱
Nadam se da smo obje u krivu, ali napuhnuto joj je svaki dan više i svaki dan je više kenjkava.
.
Mojoj šogorici je patronažna bila jedan jedini put, a istu je imala. Možda joj ja djelujem nesposobno 🤣🤣
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji