ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    26. Svibanj 2020. 22:59

mom12

Zato sto dite nije napunilo ni 5 mj kad mi je to rekla…mislim da se hvali bzvze…iskreno da laze…kad se cujemo za mj dana sigurno ce i hodat….😂😂😂…mozda sa 6 krene nesto al nemoj me zazt sa 4 5 mj….mislim svaka cast ako je…al eto bebatvoj kaze baba al nije i mama..neznam ugl ja sam umrla od smijeha na to😁😁

Aha,, ok,, nisu moje sa 4,5 mj.. Nego, eto.. blizu 6punih mjeseci većina bebica počne bababaaa, pa bake sve ponosne kao da se bebe njima obracaju😄😄
    Vidjet ćeš sutra kad tvoja kaže mama😂

Taani
    26. Svibanj 2020. 23:14

Sad ste me podsjetile...Mm došao danas kući s posla i kaže rekao mu kolega da njegov bebač (koji ima 3 mjeseca) već sjedi. Neću komentirat uopće, nemam snage.
    Laku noć

annika
    26. Svibanj 2020. 23:31

mrgud igramo za casmatino i da, imam doma krstitke ali nije puno ljudi- 15-ak. ma sve bi bilo dobro da matija hoće spavati, ili da ne plače jer mu spava pa da ga ja uspavljujem 100 godina i onda šipak na kraju.ovako mi treba sto godina da skuham ručak za klince a kamoli sve što treba za krstitke.

[iimg]

• mom12
    26. Svibanj 2020. 23:31

Ja mislim da ljudi ili umisljaju da bebe to rade ili forsiraju ili izmisljaju da bi svoje hvalili a ti da se zapitas sta nije u redu sa mojim djetetom....al kad razmislis mozes ga jos u rodilistu posjest...nemam komentara vise...
    ......
    Vise ne spominjite grupe po fb🤪🤪🤪

annika
    26. Svibanj 2020. 23:38

i da, ja neću uopće kupovati hranilicu. ne stane mi u stan a preživjet ću bez nje dok ne bude mogao sam sjediti. ja sam za matiju skoro sve dobila, kupila par igračkica, dvije kapice, pelene i medo odijelo i naravno, casmatino. Da mi je prvo i da znam da ću imati poslije još klinaca, kupila bih ali ovako imam dvoje starijih koji traže svoje

[iimg]

JelenkoPelenko
    26. Svibanj 2020. 23:52

Moji su krstenja, pricesti i krizme sve slavili kuci, u dvoristu, i to mi je sve ostalo u lipom sjecanju 😊
    Mi cemo isto u restoranu jer nemamo prostora, a kad stavimo na papir uzu familiju imamo mali pir a ne krstenje. 
    Otisla i ja vidit sta ima u grupi i dosla do novog otkrica - sta se stvarno za krstenje daju zahvalnice? 🤷‍♀️ 

beba2025❤
    27. Svibanj 2020. 00:05

JelenkoPelenko

Moji su krstenja, pricesti i krizme sve slavili kuci, u dvoristu, i to mi je sve ostalo u lipom sjecanju 😊
    Mi cemo isto u restoranu jer nemamo prostora, a kad stavimo na papir uzu familiju imamo mali pir a ne krstenje.
    Otisla i ja vidit sta ima u grupi i dosla do novog otkrica - sta se stvarno za krstenje daju zahvalnice? 🤷‍♀️

Da,zadnjih godina, ljudi poklanjaju gostima male krunice s imenom bebe, fotke, cvijeće, anđele, svašta nešto. 
    To je kao normalno. 
    Mi to nismo niti za jedno dijete, ni sad kad smo krstili ovu bebu. 
    Niti smo imali profi fotografa, niti "živu muziku" 😂ukratko.. nasi gosti se baš i ne zabave🤭

beba2025❤
    27. Svibanj 2020. 00:12

Simbalija

Meni došla Ikeina napokon 🥰 ne znam, ali ja volim te škrte skandinavske dizajne, hranilica je baš uska, jednostavna i praktična. Naručila sam da probam jer mi i tako treba jedna za doma jedna za tu dok smo kod bake. Mislila sam za doma onda uzeti neku robusnu, ali sad razmišljam da ne vidim potrebe za skupljom ili većom. Doduše, ne znam još kako će beba reagirati na ovu..
    Treba mi savjet cure drage, beba već par dana prilikom uspavljivanja (na cici se uspavljuje i leži na leđima) lupa slobodnom rukom (onom daljom od mene) ali baš jako jako, čupa kosu, čupa si uho, lupa po glavi, kad je probam zaustaviti još gore popizdi. Ne znam koja je to sad fora? Jel je trebam držati? Bojim se da će se tako ozljediti jer baš manijakalno to radi..

Simbalija, nije baš neki savjet, ali meni upali.. Kad god papa, dam joj tetru da stiska, vuče ju, lupa, ispusti, pa bi opet kosu..stavim joj najtanju laganu kapicu ili trakicu da joj je teže doći do uha.. Normalna faza. I druge bebe to rade. Ne brini🥰

JelenkoPelenko
    27. Svibanj 2020. 00:30

beba2019

JelenkoPelenko

Da,zadnjih godina, ljudi poklanjaju gostima male krunice s imenom bebe, fotke, cvijeće, anđele, svašta nešto.
    To je kao normalno.
    Mi to nismo niti za jedno dijete, ni sad kad smo krstili ovu bebu.
    Niti smo imali profi fotografa, niti "živu muziku" 😂ukratko.. nasi gosti se baš i ne zabave🤭

Nece ni nasi 🙈

Damnarexx 🌺
    27. Svibanj 2020. 04:36

Mrgud i meni su sve Casmatino podloge bile presarene pa sam uzela tu plavu mornarsku i bas je lijeepa🙃
    Deedee imamo identicnu boju zida u dnevnom🙈 mozda sam ti vec i rekla..sad mi zvoni🤷
    .
    Za mame u grupi, no comment🙄 ne da mi se niti citat...
    .
    Sjedenje sa 3mj, well done😂😂😂lol. Meni isto dosla susjeda, koja je rodila pred 14god i isto spike nadrobi kekse...je ziher.. samo aha, da da..i adio.
    .
    I ja skinula app🥳
    .
    A hranilice cu malo prouciti, takodjer mi se ne daje hrpa novaca na to.. dobra je ova iz Ikee😂
    .
    Annika sretno sa krstitkama🥰 
    Hmm, jelda da se ne moze krstit dijete ako nisi u braku?🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.