ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    27. Svibanj 2020. 11:37

Damnarexx svadba je veliki stras ako nemas vecih briga bi ja rekla. Trebala sam imati svadbu 2015, ziva sam se jela 6 mj prije svadbe, sekirala za svaki klinac od salveta do boje masnice na podvezici... Znaci pizdarije! Onda smo pir odgodili jer mi tata umro. I 2016 kad smo odlucili opet raditi pir kako je prvotno bilo zamisljeno jer je to bila tatina zelja da bude kako smo i mislili onda jednostavno vise za nista nisam se sekirala. Taj dan ja sam toliko uzivala da smo mm i ja rekli da bi mogli opet. Bilo 120 gostiju, kuma 3 dana pred porodom (znaci morala sam imat i zamjensku), torta dosla sva rascerupana jer je bilo vruce za krepat, zaboravili na nju staviti onu figuru mladenaca koju sam btw dala raditi nase karikature, fotkw zaboravili da smo morali drugi dan se ici slikati sami nas dvoje, reveri nisu bilo kakve sam narucila, crkvu nam novi pop nije dao da okitimo... Al sve to mi je bilo nebitno jer taj dan uz mene nije bio tata i sve ovo ostalo je bilo sekundarno. I ja uvijek kazem tko kod zeli se zeniti da je to tako super osjecaj meni barem bio.
    Al ja obozavam svadbe inace... Svu tu euforiju i veselje. 
    DeeDee ma super ti Vita napreduje ne brini moja ima manje grama i vise cm pa je pedi prekjucer rekla da je sve super. 

mrgud_zg
    27. Svibanj 2020. 11:38

Deedee daj prestani vise hvalit svekrvu 😂😂😂
    Damnarexx da, u kuci zivimo 😁. Al maloj kuci. Mm naslijedio kucu u istocnom dijelu zg, koja je bila u uzasnom stanju, pa smo ju potpuno adaptirali. Prvo nam se nije svidao kvart al sad smo se navikli. Beba sori 🙊😁. S tim da je to projekt koji nema kraja. Kak smo bas krenuli od gradevine, jos uvijek interijer nije gotov. Nije ni dvoriste gotovo, ima veliki potencijal al nikak doc na red. 
    E i samo jos nes, razmisli si dobro za svadbu i kolko zelis da Elin sudjeluje. Nemoj krivo shvatit, al bas smo prosle god bili na svadbi frendovima koji su tak cekali da im mali sudjeluje, mali je imao mislim 2,5 god. Trebao nosit prstenje u crkvci, na kraju bio kenjkav od tolko ljudi i nije mu bilo po volji pa propalo. A na svadbi divljao na plesnom podiju sat vremena i onda se ugasio i spavao par sati na stolicama u sali, na kraju ga baka odvela doma. Bilo kao super zamisljeno al nis se nije ostvarilo 😁
    E da, ja sam pisala za tjemenicu. Nama je skoro prosla od hippovog ulja. Pretpostavljam da ste sve dobile uzorak u onim poklon paketima pa ne skodi probat 😉

DeeDee
    27. Svibanj 2020. 11:40

Baš sam te htjela pitat kolika je Magdalena? Fora mi je njih dvije pratiti kad su 2 dana razlike 😊

[/url

PetraB
    27. Svibanj 2020. 11:53

Znaci  Grzli vriiistiiiim....nisam vas do kraja ni  procitala al ti si vrh....ma nisam ni tvoj post do kraja jos procitala al morala sam ovo napisat...carice 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    27. Svibanj 2020. 11:56

Glupavi forum nije stavio citat tvog posta Grizli… Vristim na nonu i kurac 🙈🤣

url=https://lilypie.com][/url

• mom12
    27. Svibanj 2020. 12:09

Ja da se razvedem nwbi se vise udavala...mada svi moji kazu ajd opet se udaj pa da slavimo...doslovno su nas u 7 ujutro izbacili iz sale kao da imaju drugu svadbu da moraju pripremat..a kuma se pocela svdat da ona nece ic...muzici nije dala da ide...meni je stres bio do 2 sata dok nije prosla torta i te ostale gluposti..
    Poslje ludnica....eee nisam ja vas dir ja sam seljnka i slusam narodnjake🙈🙈🙈😆😆....
    Al priprema tecaj plesa sam isla...rasvjeta cvjijece frizura.vere..ajme izludilo me sve to...taj dio vise ni u ludilu

• mom12
    27. Svibanj 2020. 12:12

Nas je bilo cca 250 ljudi...mozda 60 70 ljudi rodbine stariji sve ostalo mladi...u sali mi je vrh bio....
    A jedna zenksa od muzeva mi prijatelja cura rekla na mom i njegovom vjencanju  njegovoj mami da ona voli mog muza🤪🤪🤪😂😂😂😂😂😂.....ajme jada to nemogu zaboravit

MaRe
    27. Svibanj 2020. 12:20

Mrgud je..stigla je jucer al sam cekala s recenzijom dok vidim od malog reakciju...predivno izgleda i kocka i slinceki.
    Ubacila sam ih na pranje pa kad se osuse cu mu dati.
    .
    On tuli cijeli dan a mene glava toliko boli da jedva gledam a ne jos i njega zabavljam 🙄 

Grizli
    27. Svibanj 2020. 12:29

DeeDee

Baš sam te htjela pitat kolika je Magdalena? Fora mi je njih dvije pratiti kad su 2 dana razlike 😊

Imala prekjucer kod pedi 5.740 gr i 65 cm. Bas je fora sto su tako slicne zapravo. 😆 Stalno ko da se kopiraju. 

DeeDee
    27. Svibanj 2020. 12:35

Mom ja toliko ljudi ne pozdravim na cesti, tj. ne znam nabrojati 🤣🤣🤣
    Grizli skroz 🥰

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.