ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    27. Svibanj 2020. 09:24

Zarica ti si meni hit🤣🙈

mala.le.90.
    27. Svibanj 2020. 09:49

Annika - svekrva i fotosesn, nasmijala si me🤣
    Nas je bilo 15 naaajblizih prije korone, za nas je to bas intimna proslava.
    Jednostavni smo tipovi oboje, jedino sto ja volim dobre fotke, ali spontane...
    Neko je jucer spominjao tjemenicu...moj je jos uvijek ima...izgleda da to kod nas bas sporo ide..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    27. Svibanj 2020. 10:06

Mala,moja kcer ti je vukla do 3. Godine tjemenicu. Dodje,ode. Svasta sam probala,na kraju sama od sebe otisla. 
    Tako je sad i s malim... Taman se rjesim i onda ispocetka 🤷‍♀️

DeeDee
    27. Svibanj 2020. 10:15

Ja sam definitivno nešto između jednostavno i nužno zlo, ovisno u kojoj kući je Merkur taj tjedan i da li je retrogradan 🤣
    Uglavnom ja sam više Annika đir. Uvijek doma i što jednostavnije. Ne znam sad šta se inače za krštenja radi jer je zadnje na kojem sam bila moje 🤣 ali jedan od razloga zašto se ne želim udati je sva ta dramica, not my cup of tea. Iako mi je fora ići na nečije 😁
    .
    Zaboravila sam sve ostalo, budne smo od 4, nije to za mene, zaboravila bi dijete negdje da se to zareda par dana. Ili glavu.  Valjda tako slavi, primjetiti cu da smo imale takvu noc s 2, 3 i sad 4 mjeseca 🤔

[/url

• mom12
    27. Svibanj 2020. 10:24

Ja sam tip da sto prije zavrsi sve...volim ic nekome al kad je kod mene to mi je panika i stres...dali ce sve bit ok..zelim da na kraju sve ispadne ok....kad mi je pir bio  ja sam se cila pojela...dakle najvise sam vremna potrosila na pozivnice...i cipele....na nebitne stvari a vjencanicu nasla za 5min...
    Sad za krstenje ja tila i planirala cca 20 ljudi na kraju sa muzevim nabrajanjem 47 ispalo...nevolim te svadbe za krstenja pricesti i ostalo...zelim da sve prode sto jednostavnije i brze...zahvalnice nisam imala niti mi je palo na pamet u 2tj smo obavili krstenje..jedva nasla sta obuc sebi i maloj....

mrgud_zg
    27. Svibanj 2020. 10:31

Deedee sretna 4 mjeseca 🎉🎉🎉🎉🥳🥳
    Annika ma u svakom slucaju svaka cast. Mi odkat zivimo u kuci zadnje 2,5 godine cesto imamo druzenja, ali ja fkt nisam neka kuharica, to mi uzasan stres stvara. Onda mi je opcija il kad je ljeto da muski rosiliaju u vrtu, il narucimo il bude popodne poslje rucka 😂 il imamo cak jedne frendove u drustvu koji obozavaju kuhat pa ja prepustim kuhinju jer fkt imamo prostora pa se ekipa voli druzit kod nas 🙈
    Ja cu za krstitke uzet profi foto. To bi voljela imat uspomenu. Iako sam za svadbu otkrila jednu curu koja super slika a ne kosta 10000 ko svi drugi, nego je normalna, pa sam onda nju mislila pitat i za krstitke 😁
    Mi imali uzasnu noc. Budenje u 1,3,5, 7:30. Mare sad na moru prvi put dijete spava sa mnom i budi se cesce nego doma kad je u svom kindacu. Tak da ne mora bit. Prvih 5 dana je spavao super drugih 5 uzas 😣
    Ja sam onaj tip da ne volim bit jako u centru paznje i ne volim previse organizirat. Al svadbu dam htjela i imala sam ju totano po svom gustu. Uz minimalno protokola, a tulum do jutra. Srecom inam normalnu familiju koja mi nije nista ni pokusala nametnut 😁

Lavica27
    27. Svibanj 2020. 10:35

LoSa ja sam narucila na nextu sebi haljinu kad i malcu obleku😂 zbog free shippinga jel😇
    Joj svadba...sjecam se u ponoc na svojoj da sam pomislila Boze toliko sam umorna, da bar svi odu spavat😂 i onda je u salu usetala kriva torta (zamijenili su nasu i neciju cija je bila svadba,koja je bila btw jako ruzna i nakoso),zamislite horor jedne okp-ovke😂🙈 Eh da i kisa je padala. Znaci svebkontra od onog sto sam u glavi zamislila. Dobro da je muz bio pravi😅
    DeeDee naviknes se s vremenom 🤪

Taani
    27. Svibanj 2020. 10:37

Joooj ja sam jedna od onih kojima je to nužno zlo: mm još gori.. Nije mi problem sama organizacija, ali nisam kreativna, nemam nekih ideja pa mi to samo odradimo -  barem smo tako do sada. Sada imamo bebača radi kojeg bih se htjela potruditi, makar da sve skupa na nešto liči. Međutim, pitam mm šta ćemo za krštenje, kaže on, samo mi, kumovi i bebač. I opet mi laknulo . Kod kuće možemo (u dvorišnoj zgradi) ugostiti barem 50 ljudi, ali uvijek se netko naradi na tim događanjima. S obzirom da to ne planiram biti ja, ne želim to ni nekom svom. Restorani za puno ljudi su mi skupi, tako da mislim da je najbolje samo s kumovima i dosta. Nismo još datum dogovorili, mrsko mi otići do župnika, eto koliko sam entuzijastična... 
    Ali da, super mi je vidjeti kad se netko potrudi i smisleno to organizira .
    -
    Losa, potpisujem sve .
    -
    Mi idemo na pregled i cijepljenje pa se spremamo 2 sata ranije, jer to sve trajeeee...
    -
    Gledam Twistshake akcije, pojma nemam ni što će mi trebati od toga... Ako kupim, garant ću neku glupost bespotrebnu  kupiti.

MaRe
    27. Svibanj 2020. 10:41

Valkris ima pingvina ali ne pali po noći...nocas cujem komesanje iz krevetica,ustanem se i vidim frajer se otkrio, odgurao skroz gore do stranice i igra se s pingvinom 🤣🤣🤣
    Zarice religiju..muz je pravoslavne a ja katolicke vjere tako da ce mali slavit oboje dok se sam ne odluci sto zeli. Nijedno od nas nije nešto religiozno pa nam to nije toliko bitno a ni hitno...pogotovo kad se babe po selu krizaju kad čuju da ga ne planiramo krstiti.
    .
    Ja sam tip da sve sto brze prođe...uopce mi te ceremonije nisu zanimljive  i ne pazim na detalje jer nemam živaca...dns se sa svime pretjeruje i onda se izgubi sav smisao...kao one nacifrane svadbe s 300 ljudi a razvedu se u roku godine dana xD

mrgud_zg
    27. Svibanj 2020. 10:50

Damnarexx ja cu isto mornare. Upravo sam u grupi mamice 😂😂😂 vidjela video kak se neko dijete okrece po mornarima i bas su mi lijepi 😁
    Mare jel ti stigla kocka? Ja isto narucila nama i za poklon 😁
    Mi smo na svadbi imali dj-a 🥳. Ali nije bila i sali za svadbe nego u jednom restacu dost casual. I najvise para sam dala za vjencanicu. Jer sam to htjela. I jer ako se ikad rastanem sigurno se necu ponovo udavat 😂. A htjela sam si jednom obuc bijelu haljinu 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.