Lavice eto vam biznisa 😁 Kad smo mi pričali o vjencanju isto sam rekla da kad bi netko sve napravio umjesto mene a ja samo da dodem e onda bi radila svatove ovako nista. Bilo nas 16, moji,njegovi,kumovi i bliski prijatelji i na kraju super ispalo.
Jedino cega mi je zao sto nisam imala vjencanicu al dobro stignem jos 🙈🤣🤣🤣
Deedee moj kad se na silu dere onda je bez suza a kad je pravi plac onda suze idu.
Taani bas je velik decko...🤞 da ne dobije temp kasnije 🙂
DeeDee moj stalno suze roni. I bas ovih par dane place fest, ne samo ono njurganje neg to su
Evo nas s pregleda i cijepljenja.
Beban 8090 g i 68 cm 😊😊, doktorica prezadovoljna, kaze kao da ima 6 mjeseci 😅.
Cijepili se, odmah stavili frescopad, budan kao zmaj, uopce mu se ne spava, a ni ne pokazuje znakove boli… Sad cu ga nahraniti pa mozda zaspe malo 🥰.
I da, rekla nam da krenemo pisu navlacit' 😬.
8 kg, svaki put me iznenadi 🤗
Mi se zenili u srijedu na valentinovo kod maticara (nikakva romanticna prica ne stoji iza toga 😅...muz trazio datum koji nece zabiravit, kaze ovaj nema sanse da zaboravim, danima unaprijed bombardiran reklamama 🤣)...kumovi, starci, moj buraz i njegova sestra...poslije maticara kod nas, hladna plata, cuga i sjatili se susjedi pa ispao tulum do jutra. U subotu za ostatak rodbine (imamo stvarno malu obitelj) i frendove (sve skupa 30 ljudi) vecera u restoranu i opet tulum do jutra. Mi smo napravili miks mjuze i pustili s naseg laptopa. Jedino je mm to jutro isao postaviti nase zvucnike u restoran. Vjencanicu je sivala sestricna od vjencanog kuma i to mi je bilo zakon jer je bas po mom gustu haljina. Taj krug od 30 ljudi je prisutan na svakom rockasu... To su nasi najblizi bez kojih ne mogu zamisliti niti jednu festu...jos smo taj krug malo prosirili ali mi smo vrlo jednostavni i ako nesto slavim zelim slaviti s ekipom kija je u mom zivotu svakodnevno. Zato brojka ustvari ne znaci puno. Netko sa velikom obitelji je u kontaktu sa 200-tinjak ljudi uvijek...mi smo kao DedDee, toliko ljudi niti ne poznajem 😅.
Ja mislim da takve dogadjaje ne treba slaviti sa ljudima koje vidis jednom u pet, deset godina 🤷🏻♀️...al svi smo razliciti.
Sad nas ceka u 8. mjesecu rockas kcerkin...napokon, nakon 2 godine cemo ga opet proslaviti kako treba (prosle godine mm bio na brodu, a godina prije toga bili u radovima).
url=https://lilypie.com][/url
Taani 🤞 da bude bez nuspojava!
Lavice isto sam pomislila boze moj kako je moguce da vecina nije imala svate i sta nas nisu zvale da organiziramo. Ja to jako volim recimo oganizirala sam sestri pir vecinu toga, organiziram sebi putovanja, a po novom i frendovima. Ja bas uzivam u tome organiziravanju i stvaranju detalja koji su nebiti zapravo al bas je ludo kad ljudi primjetne. Ako otvoriš biznis javi se budem ti istarska podruznica 😆
Grizli aaaa hvala ti, i ja se nadam da ce tako sudjelovati🥰
Deedee i moja place unazad mjesec dana sa pravim suzama.
.
Ja imam dosta rodbine u Slavoniji, posto je tata od tamo i ima 8 brace i sestara (+ svatko ima po 3-4 djece). Naravno da ce svi bit pozvani... To je jednostavno tako. Znam da bi tatu povrijedila da 'zabranim', a i ispali bi crne ovce da ne zovemo. Aaa da se mene pita, samo bi dio pozvala.
Tako da ce kod nas vjv bit stotinjak. A decko ima jako malo rodbine, a uzasno puno frendova.
Btw noc poslije cijepljenja prosla super. Cure danas nervoznije ali malo i temp sece do 37,9 al nis strasno pa nis ne radim po tom pitanju 😅. Mjesto uboda samo tockice kod jedne i druge. Reci cemo da je cijepljenje proslo ok. 💪🏼😎
url=https://lilypie.com][/url
Taani pa taj decko je ogroman😍 ja ne znam koliko moja ima. Blizu 6, rekla bih.
Bas velika razlika🤷 dobro, deckici su nekako uvijek tezi od curica.
Moja vjenčanica stoji kod mame u ormaru. Jedna cura je šivala i ja je kupila od nje za 300 kn. Ironično- bila 5 i pol mjeseci trudna tada a sad je ne mogu preko bedara prevući
[iimg]
Mala znala sam da si ovamo moje podneblje😆😆...jos kad si spomenila svadbu☺️☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji