Joj sad ce se vama zamantat kad procitate da smo mi imali 400 ljudi na svadbi, hahaha...
Sad obozavamo svadbe od 30 ljudi🤣🤣
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Tani super za pregled, bome veliki decko, 🤞🤞 da ne bude nuspojava :)
DeeDee moj ima suze od prvog dana
Mala, 🤦♀️🤦♀️
Mi imali vjencanje u starogradskoj vijećnici, mi kumovi i roditelji i kasnije vecera u restoranu u kojem smo se spetljali. I bas mi je bilo super. 🥰
Svatko ima svoje i svi smo razliciti. Ja ne mogu zamisliti da imam 400 ljudi ili 200 na svadbi. Mozda da sam mlađa da, al sad si to ne mogu pojmiti. Jer muz zeli da se vjencamo u crkvi pa kemija da za krstitke napravimo festu za malo vise ljudi. Meni se to tak nist ne da. Ni razmisljat ni nista oko toga, najradije bih i platila nekome da sve organizira a ja se samo pojavim 🙈
A daj me nemoj, od 20 cura 19 vas je imalo" ja i roditelji i kumovi"... kome onda sviraju auti svaki vikend u kolonama!?😂😂😂
Mala,ja te razumijem,ja sam imala 250 ljudi na svadbi,al uzmite u obzir da mi ljeti inamo po 7 svadbi, cesto i na isti dan dvije😂🤪
Deedee pisam na tvoje "ja se ne uskladim sama sa sobom😂😂😂"
Grizli, maj frend✌,hvala kaj nisi pustila da izvisim ko neka amero-okp-dekoraterka... Fino si se potrudila. Ja imam samo sliku😀 I pokloncic za kumove.
Na krstitkama bude 40 ljudi,al samo ako stavis moje,njegove,kumove i djecu, vec si na 20.
E da i muz mi je zaboravio buket donijeti. Fun fun.
Taani fina kilaza! Ja jutrow svog vagala, 6800,dakle kila vise nego pred mjesec dana. Po tome ispada da bi mu dojenje bilo sasvim dovoljno🤔 Al kad 5min cica i baca glavu i jos urla poslije mislim da mu je malo...
Ja sam sad shvatila...a da vi svi meni i Grizli platite pa vam organiziramo🤣🤣🤣
Tako i u nas svadbi trebala sam ih 10 imat nego korona zeznila..🤪🤪...u nas tako to ide...
Mala odakle si ti? Otprilike koji dio hrvatske?
Dolina Neretve☀️
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja bila na 4 vjenčanja u životu, eto takvo društvo 🤷
I to s ova prva dva vjenčanja i nismo tako bliski, čudila sam se pozivu, na tri vjenčanja je po mojoj procjeni bilo pedesetak do sto ljudi, meni se činilo ogromno 🙈
I četvrto vjenčanje je dečkov best frend, bili su kumovi + mi i još jedan par, samo vijećnica i večera i onda van u lokalni birc koji nam je kao dnevni boravak 🤣
[/url
Ja sam sad shvatila…a da vi svi meni i Grizli platite pa vam organiziramo🤣🤣🤣
Evo citam, citam i upravo o tome razmisljam 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji