Evo i mi dogovorili krstenje iduce sub. Bit ce samo obred u krugu obitelji. Isto ni ja ni mm nismo fanovi nekih proslava. Lijepo mi je zamislit da slavimo nesto i da je super organizirano, ali sama pomisao da mi to moramo odradit nas oboje zgraza :) Imali smo mini svadbu, nas 30. Problem je sto svekar je covjek od feste i toliko se bio uvrijedio za svadbu da je do zadnjeg trena bilo upitno hoce li doc. On bi zvao sve svoje i ne znam sta radio. Tako je htio i za krstenje, ali eto, ipak mi biramo. Korona je sad jos ipak pa mozda ovo i prodje ok s njim jer se dosta toga boji. Ugl, meni je to uzas, da mi netko namece kako moja svadba i drugi obiteljski dogadjaji trebaju izgledat. Trebate vidjet kako kod njih izgleda otvaranje poklona za Bozic...svi dobe poklon od svih i onda totalni spotlight na osobu koja otvara poklon. Ne znam, moja strana obitelji je skroz jednostavna i neopterecena i sva ova iskustva sa novim djelom obitelji su mi previse. Budem totalno opterecena s tim pritiskom, al ne popustamo :D
Mare, aha ima onda smisla :) Bila mi smijesna pomisao da se ne mozete odlucit u kojem cete kvartu :)
Losha pa totalno super zvuci 😁 mi smo kaparili restoran u 4 mj, sve sam dogovorila u mjesec dana i onda bezbrizno otisla na godianji a svadb je bila u 9.mj. Al kazem, nismo imali popularnu salu ni popularni bend. Do zadnjeg dana nas je fotografkinja pitala di cemo se slikat a mi nismo imali ideje, na kraju smo se slikali par slika u parku ispred kuce 😂 i beba znas di smo se lsikali? Ispred grafita iza knapa. To su mi najbolje slike ikad. Bas sam tuzna kaj rade novu fasadu 🙈
Mare bas javi kako se Andreju svida kocka 😁 meni su slinceki fora al to je too much sareno za mene 😂. Moj ima jednobojne iz hma 😁
Zarice pa super vi to onda i hendlate s obzirom na pritiske. Po meni je Najbitnije da bude kako si vi zamislite
Moja sveki koja je inace super, al nedavno izjavila kak je bila korona i kao kak cemo krstitke, drama, oni su bas vjernici. A ona je dalmatinka s otoka, kaze ona pa ako nece moc prije, mogli bi ovo ljeto dole kod njih. Hahaha kazem ja onak halo, a moja mama ne treba doc? 😂 kao di ce pobjec do jeseni? 🙊😈
Cure koje ste imale svadbe-divim vam se.
mi smo se vjencali u crkvi u srijedu na 10. godisnjicu veze (roditelji, kumovi i najblizi frendovi koji su htjeli doci) a poslije smo smo otisli na veceru u restoran samo s roditeljima i kumovima i vec oko ponoci bili doma. U subotu smo imali festu za ekipu u jednom kaficu u centru uz dj, katering i fakat je bilo odlicno. Nismo cak ni tortu imali nego neke kolacice. 😂 fotografa sam uzela profi za vjencanje pa buduci da mi je frend bio je pol dana kod mene i fotkao sve pripreme za crkvu. Cak smo u jednom momentu shvatili da smo gladni pa smo klopali spekec u kuhinji dok je sminkerica sminkala kumu. 🤷🏼♀️ Za festu smo nabavili hrpu jednokratnih fotoaparata i ostavili ih po cijelom kaficu i imamo hrrrrpu super random fotki. Vjencanicu sam maminu preuredila i bila je totalno old school i pomalo treš. 🥰 ali mama je bila presretna.
Za krsritke isto idemo linijom manjeg otpora. Mi roditelji i kumovi u crkvu a nakon toga klopa (naruciti cu iz nekog restorana) u dvoristu kod svekrve koja je doslovno preko ceste od crkve. Moci cemo se opistiti a i psi (svi u obitelji imaju psa) ce moci uzivati s nama.
mi smo se vjencali u crkvi u srijedu na 10. godisnjicu veze (roditelji, kumovi i najblizi frendovi koji su htjeli doci) a poslije smo smo otisli na veceru u restoran samo s roditeljima i kumovima i vec oko ponoci bili doma. U subotu smo imali festu za ekipu u jednom kaficu u centru uz dj, katering i fakat je bilo odlicno. Nismo cak ni tortu imali nego neke kolacice. 😂 fotografa sam uzela profi za vjencanje pa buduci da mi je frend bio je pol dana kod mene i fotkao sve pripreme za crkvu. Cak smo u jednom momentu shvatili da smo gladni pa smo klopali spekec u kuhinji dok je sminkerica sminkala kumu. 🤷🏼♀️ Za festu smo nabavili hrpu jednokratnih fotoaparata i ostavili ih po cijelom kaficu i imamo hrrrrpu super random fotki. Vjencanicu sam maminu preuredila i bila je totalno old school i pomalo treš. 🥰 ali mama je bila presretna.
Za krsritke isto idemo linijom manjeg otpora. Mi roditelji i kumovi u crkvu a nakon toga klopa (naruciti cu iz nekog restorana) u dvoristu kod svekrve koja je doslovno preko ceste od crkve. Moci cemo se opistiti a i psi (svi u obitelji imaju psa) ce moci uzivati s nama.
E ovo mi sve zvuči kao nešto što bi možda i napravila 😍
Dobro je, imam tri godine fore do desete godišnjice odlučiti 🤣🤣
[/url
Bas lijepo, svidja mi se🙃
Mrgud moguce da ce tako i kod nas biti sa svadbom i malom😂😂 al jbg. Bolje to, nego da sam radila svadbu trudna.. nebi se mogla skroz opustit, a vjv necu ni sada jer cu mislit o maloj.
Aaaal nema vezee🙈
Ajoj cure al stw se raapištoljile, scadbe, krstitke.. Mi krstitke odradili kad je nalac bio mj i pil, taman prije korone. A svadbu još niti počeli planirati, moji bili zapeli da bude na moj rođendan (30.5) ja nisam htjela ni čut... Ne volim kad mi netko zapovijeda. Pošto sno i kasno saznali za bebača ja nisam htjela sve huj buj i nabrzaka. Možda pred kraj godine, imamo prijatelje koji sviraju 😂 za nas će i ponedjeljkom svirat 🤭 moj malac je zadnja 3 dana koma, ja još jučer i procurila, samo bi se nosio, u gymu bude ako sam i ja dolje ba podu 😣
Mislim da curice ipak to drukcije dozive taj susur oko svadbe i onih haljinica... Naravno ne sve i nije po difoltu, al sto ja znam curke od tako par godina koje su sudjelovale na svadbama to je bilo premedeno. Meni je prstenje na svadbi nosila mala od kume sa 4 godine. Ona je bila toliko ushicena i tako sretna u onoj haljinici ko anđelic, plesala cijelu vecer vise nego odrasli prakticki. A daj zamisli tek da je moja curka to. Tako da Damnarexx ja ti drzim palceve da jednog dana tako bude vama na piru ako ga radite da mala uziva skupa s vam.
Da vas pitam jel vi kad se oblacite gledate da ste u kombinaciji sa bebom? Ja to bas volim vidit skladno obucen par, pa tako i mamu s bebom, al meni je to sad bas tesko kako dojim sve se svede na 5 stvari mojih a onda najcesce nismo u kombinaciji nas dvije.
Evo nas s pregleda i cijepljenja.
Beban 8090 g i 68 cm 😊😊, doktorica prezadovoljna, kaze kao da ima 6 mjeseci 😅.
Cijepili se, odmah stavili frescopad, budan kao zmaj, uopce mu se ne spava, a ni ne pokazuje znakove boli... Sad cu ga nahraniti pa mozda zaspe malo 🥰.
I da, rekla nam da krenemo pisu navlacit' 😬.
Ja sam luda danas više, ne znam da li je trbuh, zubi ili bubašarbe ali urlanje ne prestaje. Btw je vama bebe baš plaču, plaču? Moja krokodilske suze roni, a neki dan se frendica čudila kad joj se mali od 10 mjeseci rasplakao da još nikad nije plakao sa suzama..
Grizli ja sebe sa sobom ne uskladim, di su još ona i dečko 🤣🤣🤣
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji