Hej cure…da se i ja malo javim, mob me zeza vev danima pa vas jedva popratim. Vidim da su hranilice na redu. Ja sam vidjela na netu ovu freeon i bas mi se svidja kako izgleda, samo ne znam koliko je dobra. 🤔 Ja kao i Taani volim drvo hehehe, bar ovako neke kombinacije. Jel ima koja sta od ovih freeon stvari, jel valja to sta?
-
Sto se tice bebaca moja je ista svoj tata - tamna kosa i velike tamne oci iako se ja jos uvijek nadam da ce pozeleniti i biti kao moje 😀. Potajno sam prizeljkivala tu kombinaciju, tamna kosa i zelene oci heheh
Inace sefica spava cijelu noc, od pola 10, 10 do 7 u jutro. Bolje spavam sad nego u trudnoci.
-
I vidim da vecina koje dajte AD ste na Aptamilu ili Novalacu. Kakve su one jeftine hrane tipa Babylove ili Bebivita? Sefica mi bas puno bljuca od hippa pa bi presli na nesto drugo ali ne bi bas od najskupljih krenula s obrzirom da mi trebaju 2 kutije tj a jos kombiniram sa dojenjem…sta ce tek biti kad bude samo AD 😨
Ne znam dal da isprobavam ili odmah na Novalac? 🤔
Brat ima freeon kolica i krevetić, možda čak i hranilicu.. znam da su zadovoljni, pitam za hranilicu pa javim.
.
Superirko tnx, baš mi se sviđa aplikacija
[/url
Hej cure…da se i ja malo javim, mob me zeza vev danima pa vas jedva popratim. Vidim da su hranilice na redu. Ja sam vidjela na netu ovu freeon i bas mi se svidja kako izgleda, samo ne znam koliko je dobra. 🤔 Ja kao i Taani volim drvo hehehe, bar ovako neke kombinacije. Jel ima koja sta od ovih freeon stvari, jel valja to sta?
-
Sto se tice bebaca moja je ista svoj tata - tamna kosa i velike tamne oci iako se ja jos uvijek nadam da ce pozeleniti i biti kao moje 😀. Potajno sam prizeljkivala tu kombinaciju, tamna kosa i zelene oci heheh
Inace sefica spava cijelu noc, od pola 10, 10 do 7 u jutro. Bolje spavam sad nego u trudnoci.
-
I vidim da vecina koje dajte AD ste na Aptamilu ili Novalacu. Kakve su one jeftine hrane tipa Babylove ili Bebivita? Sefica mi bas puno bljuca od hippa pa bi presli na nesto drugo ali ne bi bas od najskupljih krenula s obrzirom da mi trebaju 2 kutije tj a jos kombiniram sa dojenjem…sta ce tek biti kad bude samo AD 😨
Ne znam dal da isprobavam ili odmah na Novalac? 🤔
Dok sam još bila trudna sam pročitala da zapravo najbolji sastav ima Bebimil od svih tih mlijeka. Ne znam je li to provjerena informacija.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
DeeSB ja ti imam gotovo identicnu samo na njoj pise Kinderkraft. Mislim da su to cak sestrinske firme... znam da dosta koriste i Nan... ona piksa od 800gr je tipa 60-70kn. A AD ces smanjivat kako uvodis kasice pa ne brini za to :). Trenutno (4-6mj) piju najvise AD. Koliko dajes u totalu na dan?
Mi se oko 400ml vrtimo. 60ml iza svakog podoja..
Simbalija ja sam to pak za Aptamil cula...s kceri smo hipp combiotik koristili i odlican je bio(njoj)nit bljucala,stoloca redovna...
I meni se ovaj bebin kalendar dohrane cini super, u svakom slucaju bar ne gubim vrime citajuci prepucavanja po komentarima. A skinila san aplikaciju davnih dana, kad je neko prvi put spomenija na forumu 😂
Malo offtopic al' evo slika slatkog jeza koji je nazalost bija deloziran jer bi moga nastradat od pasice ili neke od macaka 🙄
Hvalaa cure! 😘🤗
Mojoj je hipp bio super jedno vrijeme pa je onda pocela bljucati, pa se smirilo. Mislila sam da je samo neka faza, i sad je opet pocela. Ujutro i navecer joj dam 150 ml, izmedju 120...i uvijek sve pojede (mislim da bi i vise da joj dam) i dere se kad joj uzmem bocicu, i kad je dignem da podrigne onda se smiri. Nekad mi se cini da joj previse dajem a opet mozda je samo par puta sama izbacila bocicu a da ju nije ispraznila.
Mislim da joj sisa sad sluzi samo na mazenje i igranje. I dok sisa samo gleda okolo, baca se, vuce pa pusti, pa se gura nogama. A kad bocicu uzme nista je ne moze omesti, ful koncentrirana. 🤣
L 💛
Ma i moja ima faze rezi pa prska ustima pa gleda u plafon smije se i kao uzdise….danas me gleda dok jedem i kao obliziva se…bas isplazila jezik😂😂😂…svasta nesto izvode…😂😂…
Ja po hranilicu jos nisam otisla mislim da mi netreba jos…na ljeto cu kad krene sjedit..sad mi stoji na krevetu podbocena jastukom dok jede…onako kao u polu sjedecem…
A primjetila sam da kad je stavima na sebe a ja sjedim kao da se odgurne skoro pa sjedne…
Eee cure nisam rekla nekidan mi jedna cura kaze ima bebu kao i ja staru cca 5 mj i kao dok guguce da joj se cini da kaze mama i baba…😂😂😂😂😂😂😂….ovo je zasluzilo oscara..samo sam se prisaltala na ignore….😂😂😂😂
Mom12, zašto Oscara?
Moja će sad 6mj.takodjer proizvodi te glasove bababaaa, naravno, ne misli na svoju baku😂ali, to su slova koja dolaze najranije.
Tako su mi i prve dvije i većina bebi koje znam.
Jako je slatko iako to nije smislen govor🥰
Ja kad sam otkrila online novalac narucim cca 10 kom i to mi moze sigurno mj dana trajat...i isplati se...jer 470 kn je 10 kom a u ljekarni 590....tipa ja sam krevetic kupila i platila 2900 i mislim da je dobro ulozen novac i kadu aquascale...a da bi ljuljacku ili gym hranilicu vrtic putni krevet kupila skupo ne pada mi na pamet...
.....
Moja isto jos nema definirane oci...ja imam plave muz smede....na kraju mala ce imat zelene😂😂..
Nekad bacaju na smede nekad plave nekad zelene...
Lobi došao za tocno 14 dana paket od Twistshaka.
Mi imamo hranilicu Cybex lemo, morat ce samostalno sjediti da bi u njoj jela, do onea cemo koriatiti njihaljlu chicco koja se moze podignut skroz u sjedeci polozaj ako treba. Meni je prioritet bilo da nije preogromna, a ovoj Lemo je prednost sta na nju moze sjest osoba i do 90 kg kad se makne dio za bebu. Koristim ju kao dodatnu stolicu vec 5 mjeseci jer smo ju dobili prije nego sam rodila i u toj funkciji je super.
Miskica mi malo njurgava nakon cjepljenja danas, a kad sam skinula gelove na obje nogice ima masnice. 😢
Masnice?
Onda ju je očito pikala neka sestra koja to baš i ne zna. Ne bi smjele biti masnice, eventualno crvenilo koje se povuče brzo😔
Zato sto dite nije napunilo ni 5 mj kad mi je to rekla...mislim da se hvali bzvze...iskreno da laze...kad se cujemo za mj dana sigurno ce i hodat....😂😂😂...mozda sa 6 krene nesto al nemoj me zazt sa 4 5 mj....mislim svaka cast ako je...al eto beba tvoj kaze baba al nije i mama..neznam ugl ja sam umrla od smijeha na to😁😁
E mikio upropastila si mi vecer. Isla se uclanit u grupu i sad 2 sata provela citajuci te gluposti 🙄. Mogla sam spavat bilo bi pametnije 😂
Annika pobogu zar imas kratitke doma? S 3 djece? Svaka cast! Ja sam prelosa domacica, rade cu ic van nego neke tak bitne dogadaje imat doma i nakuhavat 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji