Hej cure…da se i ja malo javim, mob me zeza vev danima pa vas jedva popratim. Vidim da su hranilice na redu. Ja sam vidjela na netu ovu freeon i bas mi se svidja kako izgleda, samo ne znam koliko je dobra. 🤔 Ja kao i Taani volim drvo hehehe, bar ovako neke kombinacije. Jel ima koja sta od ovih freeon stvari, jel valja to sta?
-
Sto se tice bebaca moja je ista svoj tata - tamna kosa i velike tamne oci iako se ja jos uvijek nadam da ce pozeleniti i biti kao moje 😀. Potajno sam prizeljkivala tu kombinaciju, tamna kosa i zelene oci heheh
Inace sefica spava cijelu noc, od pola 10, 10 do 7 u jutro. Bolje spavam sad nego u trudnoci.
-
I vidim da vecina koje dajte AD ste na Aptamilu ili Novalacu. Kakve su one jeftine hrane tipa Babylove ili Bebivita? Sefica mi bas puno bljuca od hippa pa bi presli na nesto drugo ali ne bi bas od najskupljih krenula s obrzirom da mi trebaju 2 kutije tj a jos kombiniram sa dojenjem…sta ce tek biti kad bude samo AD 😨
Ne znam dal da isprobavam ili odmah na Novalac? 🤔
Ajme kako je lijepa🥰 tocno nijansa koju ja volim. Koliko kosta?
Moj ima smeđe oči sto nije cudno jer su moje toliko tamne da bi bile crne da mogu..a bas sam se nadala da ce imati kao muz zelene.
.
Nas casmatino je isto piggy i mali uziva kad ga okrenem na trbuh....odmah pocne pričati sa podlogom 😁
.
Jos se nije sam okrenuo ali bude na boku i surfa na guzi i odize ju od poda. I naucio je uzeti i vratiti dudu u usta...ne upali mu iz prve al ne odustaje.
.
Pošto se granice otvaraju mislim da ću hranilicu isto otici preko u Srbiju kupiti kao i ostalo...moram to poceti gledati pomalo.
.
Ad koristim Babylove i njemu paše, ma da dobije samo prije spavanja.
.
Opet smo imali koma noć i mislim da cu si skocit u usta s izjavom da nece spavati s nama xD Ocito me trazi po noci a ne mogu ga drzati za ruku pa da gospodin spava. Pokusat cu jos par dana forsirati krevetic..ako ne bude islo morat ću popustiti da se naspavam 🙄
Damnarexx moze se krstiti i ako niste vjenčani...samo onda kao trebaju roditelji ili kumovi dati izjavu da ce dijete odgajati u katoličkoj vjeri.
.
Mi smo odlucili da ga necemo krstiti zato sto se ne mozemo dog u kojoj crkvi...tako da smo to njemu prepustili kad bude veći da sam odluci.
.
Annika svaka čast...meni je jucer rucak zagorio jer se ovaj derao a ja zab smanjiti plin a ne da kuham nesto vise 😂😂😂😂
U nedjelju mi rođendan i to cu bome naručit jelo iz restorana 😁
Annika svaka čast bome ☺️
Mi cemo svog krstiti za par mjeseci (kal veli muz: kad ga budemo znali smiriti u javnosti) jer od kuma zena je na strogom mirovanju trudnoce pa nam bezveze da on dodje sam... Ali i bolje je tak jer kad urla i u setnji nosim ga doma trceci.
Mare, jel ima kakvu tjesilicu?
.
Jel vasi bebaci stenju dok kakaju? Moj je sad stenjao ko veliki, zacrvenio se, bas glasno stenjao/vristao..
Valkris jel bila tvrda stolica onda? Ili dugo nije? Moj se samo zacrveni...
Mi imamo za mj dana krstenje u jednom obiteljskom gospodarstvu. Annika svaka cast. Nek se dere i uspavljuje,ja ne kuham taj dan🤣🙈 Al kuzim te skroz...
Fotografa sam imala na kcerinom krstenju i imat cu i sad jer ne zelim nekog gnjavit da ima obvezu fotkat i to mi je lijepa uspomena.
Mikio i kod nas noc slicna tvojoj. Ne znam sta mu je odjednom. Dod la sam mu dudu 33 puta...
Prekjucer je kakao 7 puta, jucer ništa. Nije tvrda onako je kremasta 🙈🙈🙈
Ma meni je to s tim zahvalnicama totalno amerikanizirano. Mi smo sve osim vjencanja proslavili kuci. Tu imam svoj komfor a sadnsad moram misliti kad cu mu dati sisati, hoce se on derati ili ne. Kod nas je krstenje pod misom pa cemo u crkvu otici samo muz, ja i kumovi, i Matija naravno mi opalimo po jednu fotku, svatko sa svakim i mir. Nitko osim svekrve nije bas za fotosešne
[iimg]
Mi imamo brevi hranilicu. Meni je glomazna al u mojoj maloj kuhinji sve izgleda glomazno. Super mi je kaj ima kotace, al zbog tezine i glomaznosti mislim da je nebi kupila inace, mi je dobili na poklon.
Inace neki dan mi se strgao onaj pokrov na kosari od kolica. A bas su dobra bila, Malibu. Lagana i prakticna i vidio je van kosare nekak. Sad smo uzeli od sogorice chicco. E pa to je prava gromada, hhhh. Al izgledaju dost kvalitetno i moze se nagib lako napravit. Al nez, bas mi zao ovih Malibu...
.
Nas malac se rodio s ocima crnim ko ugljen, sad su neke tamnije ne znam. Al mi smo oboje tamni tak da nam nije cudno...
Mare, jel se ne mozete dogovoriti za religiju ili crkvu kao gradjevinu? :D
Imate ljude koji su totalno uzivljeninu organizacoju necega,imate ljude kojima je to nuzno zlo jedva cekaju da se rijese,a imate one koji su jednostavni.
.
Ja sam naravno prva sorta🤣 Obozavam dekorirati, za kcerine rodjendane si bas dam oduska, znam da prva dva rodjendana nije kuzila nista al sam si htjela dat truda pogotovo sad kad je to sve jeftino i dostupno (ali, pepco, tedi,ebay...). Za krstitke smo davali u znak zahvale njenu sliku s tekstom. Nekoga je dirnulo, kao i zahvalnica za vjencanje sto bi ga dirnula i stavlja takve fotke npr na frizider, u album itd, netko je gurnuo u ladicu jer tako gurne i od vjencanja a netko je mozda bacio (u ovo sumnjam,uzi krug obitelji al ajde). Ja sam dala jer sam htjela.
.
Ja ko mala nit imam fotografija (nisu fotkali plus u ratu su nam ostali foto albumi),imam 1 sliku sebe kao bebe, 1 sliku mutnu s krstenja,i tek tamo vise slika od 10.godine. zato sad mahnito razvijam ubradosnice i lijepim djeci da oni imaju jednog dana uspomene. Svi fotkamo naveliko a rijetko razvijamo.
.
Eto razduzila sam al meni nije "amerikanizirano" dati nesto sto zelis,ne zato jer je to "kul". Otkrivanje spola i babyshower bi mi bill amerikanizirano,al ko voli nek izvoli.
.
Al sam ga razduzila🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji