ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    29. Veljača 2020. 10:19

crnokosa

DeeDee

crnokosa

Što se tiče krvarenja ja fkt malo u tragovima a to mi čudno jer je prošlo tek 16 dana od poroda.
    Vidjet ćemo dalje kak će ic
    Al bas minimalno.

Ja sam ti krvarila niti tjedan dana, nakon toga do prekjučer samo smeđi iscjedak ili ništa, a sad zadnja dva dana opet krvavi trag

Ma daj
    Ma ja bi komotno mogla samo s dnevnim uloškom al stavim si onaj normalni za “ svaki slučaj” .
    Inače i rana dole imala sam par šavova zatezalo me možda 4-5 dana nakon toga ništa ne osjetim vise.
    Nakon poroda mi se čak stolica unormalizirala
    Imam svaki dan, nije vise problem sa zatvorom kao prije trudnoce.

Ista stvar, stolicu nisam imala par dana nakon poroda i od onda redovito. Šivana sam u 3 sloja ali vanjskih samo 5 koji mi nisu smetali uopće tj. 1 sam osjećala nekih 10 dana i to je to. A za izostanak lohija kaže gin da jednostavno neke žene nemaju tj. imaju minimalno

[/url

DeeDee
    29. Veljača 2020. 10:21

annika

Deračina od 21 do 22.30, pa budjenje svaka dva i pol sata….Dobro jutro
    Sad slomljena spremaj kucu i pravi kolač, kuhaj ručak. Kakav divan dan.
    Vas kojima su odspavale bebe lijepo trenutno mrzim

Izdržat ćeš ti to kao i sve 😉💓

[/url

MaRe
    29. Veljača 2020. 10:21

Dobro jutro 🙂
    Ja se nadam da je nama skok prošao pošto je zaspao nakon jela u 9:15 🤞
    Inače  je i moj kao od Deedee…čas je najmilije dijete na svijetu čas mali razmazeni prdonja koji stane vristat ak mu nije po volji..tko je ono rekao da ne možemo razmaziti male bebe 😏🙄 
    Eleonoris jesi bila na kontroli poslije poroda? Drzim fige da nije nista alarmantno 
    Crnokosa valjda i stare babe znaju nešto pa su u pravu kad kazu da im kapnemo mlijeka u oči bez obzira koliko nama to fuj zvuči. 😁
    .
    Ja se moram naručiti na kontrolu kod gin..jos nisam otisla xD Al nešto me trbuh boli kao da bi mogla dobiti...valjda neće jos doci..ne fali mi 😏

annika
    29. Veljača 2020. 10:27

koje adaptirano mlijeko bi mi preporučile da kupim? nikad nisam koristila niti se interesirala. 

[iimg]

29. Veljača 2020. 10:30

Eleonoris jos nisam dobila no znam da svako desavanje u maternici moze izazvati velike ugruske u prvoj menstruaciji. Pogotovo si je ti bezo dobila te ti se maternica nije jos skroz stisla. Vecina nas doji/izdaja se pa nemamo zato menstruaciju. No tko zna sto nas ceka... makar sto duze prode od poroda bit ce slabija. 

Točkica37
    29. Veljača 2020. 10:59

Ja sam.s prvim imala kad smo.dosli iz bolnice doma ugrusak velicine sake ali s.njim sam stvarno puno onih " jetrica" imala i bilo sve ok. Ali tebi je vec neko vrijeme proslo od poroda? Obzirom da sam.ja hodocastila po hitnama prvih 15 dana i bila 2 puta pregledavana dole receno.mi.je ako.je jako krvarenje i temperatura javit se na hitnu odmah. Mozda ne bi bilo lose da.i tebe pregledaju pa da si mirna.u vinogradskoj na hitnoj za cas dodes na red...cca sat vremena i gotova si s pregledom pa preporucam. Takoder pogledaju i u maternici da li si otvorena i dalje pa je i to znak ostatka posteljice. Eto.nadam se da sam.pomogla.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    29. Veljača 2020. 11:01

Lunica

BSG ide u lijevo rame. Trebala bi se stvoriti kao mala kuglica reakcija na uspjesno cijepljenje. E sad ne znam ni ja koliki je vremenski period do kad se moze stvoriti ali mislim da bi se mojim nakon par tjedana od cijepljenja stvorila. Bas cu pitati prijeteljicu koja trenutno specijalizira neonatologiju…

Nakon mjesec dana cca nastane onaj plikic. Moj srednji je.imao.besežitis pa tu i tamo popratite da ne bi kvrga bila ispod lijeve pazusne jame. Ali sigurna sam.da nece nikome jer je to jako rijetko.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• mom12
    29. Veljača 2020. 12:02

Moja sta se tice spavanja...zaspe oko 11ipo 12 i soava do 7 8 dam joj jest pa produzi..dakle ja se naspavam al bas ono...al evo nocas od 3 sat ili 4 do 7 plakala...bas je bilo komaa....vec oko ponoc bi se trzala i budila...i kad sam ja otisla soavat oko 3 ona samo krenila plakat...neznal dal je probava ili grcici...dakle prdila je i stomak joj je bio krut...super je inace al kad krene plakat u noci to nadokanadi....ja neznam za sebe..dal koja zna sta bi to moglo bit?

29. Veljača 2020. 12:26

Adaptirana mlijeka postoje u kategorijama... oni najbolji sadrze probiotike i prebiotike i to se vidi po cijeni. Proguglati treba malo, ne zelim nikog reklamirati.
    Vidim da necija bebe vec stavlja i vadi dudu iz usta. To je neka ekstra napredna beba. Moj jejos daleko od toga... zna je slucajno lupit da je makne iz usta no ne moze je sam stavit osim ako je slucajno :-) No to je normalno za njegovu dob.

• mom12
    29. Veljača 2020. 12:44

I moja  je isto jedan dva puta stavila i izvadila al to je refleksno...koda je je stavila da se umiri...nego tako ispadne..🙈kad je prsticima uhvati za ono sta se moze drzat...onda mogu rec da si i sama navija muziku...uhvati igracku za onaj dio sto se navija pa onda muzika krene😅😅😅...nevjerujem da oni jos znaju sta rade...to samo tako ispadne...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.