ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Veljača 2020. 06:59

Žene kapanje mm u oko ispalo super
    Povlači se i vidno manje suzi 
    Puno bolje izgleda al ak ne prođe bas skroz do pon
    Zvat ću pedijatra za kapi.
    Svima ugodan vikend 😘
    Moj smradič nije bas neki spavač zasad ( mada ni ne očekujem još ) buđenja su svaki put drugačije, ima manje pauze al sve to normalno jer dojim samo.

Eleonoris
    29. Veljača 2020. 08:09

Jutro mame🙊
    Nije me malo bilo pa da s vama podijelim jedno strašno isukstvo ( barem meni ), bila sam ovdje pitala dali netko krvari ili ima mjesečnicu uglavnom ja sam je dobila,znaći odma iduć mjesec otkako sam rodila,međutim sve je relativno išlo dobro,malo obilnija i žarko crvena krv ( unaprijed isprike zbog opisa ) dok nisam otišla otuširat se i iz mene s oproštenjem pljusne ugrušak veličine dlana.U panici sam izašla i zvala ginekologicu pa moram pratit stanje,da ne dobim slučajno temperaturu jer to znaći da nešto nije debelo ok...da ne dobim sepsu,da mi nije ostao koji komad posteljice unutra..tako da samo pratim i nadam se da je sve ok😇..u svakom slučaju ja već imam menstruaciju,vi ne još?😏
    A moja mrvica je tražila papat u 2,5 i sad jede😁..nekad prespava cijelu noć,preko dana je više manje u kindaču i ja sad stignem sve po kuči i za sebe napravit.
    Također moram reč da mi je čudno za vidjeti kako moj anđeo sam stavlja dudu varalicu u usta i vadi je,drži u rukama..🙊🙉🙈,sjetim se da je rodilištu a ono tek izašla i samo je ležala bez da je išta znala a sad tako..okreče se na sve strane,drži komotno glavicu po par sekundi sama,dudu uzima,smije se 😻
    Prekrasno mi je gledati svoju bebu kako napreduje😇

Grizli
    29. Veljača 2020. 08:49

Hej zenice...
    Eleonoris pvo zvuci grozno sa ugruskom. A za bebe cudo je kako brzo se razvijaju i rastu sada.
    Moja mrvica me svaki dan sokirava dakle 3 noc ona odspava u komadu 6h. Sinoc kako ju spustila tako zenska zaspala i do 3 spavala, da sam ju isla budit za cicanje da mi cica ne eksplodira. I onda odvalila jos 4h nakon toga. Ja odusevljena, naspavala se, sad je dobra samo je naslonila glavicu na mene i slusamo glazbu. Divno dijete imam... 🙈 Sad kad ju okrene 😬

Lavica27
    29. Veljača 2020. 09:06

Joj cure uzivajte. Tako identicno meni s kceri bilo. A sad sam dobila stenjaca -rzaca-prdonju-nemogu se pokakat pa te zezam po noci.

DeeDee
    29. Veljača 2020. 09:31

Hh moja je ovisno o danu ili najdivnija beba na svijetu ili stenjaca-rzaca-prdonju-nemogu se pokakat pa te
    zezam po noci/danu/uvijek
    Jela je u ponoć pa u 6 i sad još spava, ne znam, ne znam.. jest da je poslije 6 ostala budna jer joj je (obzirom na zadnja 24 sata nije ni čudo) bilo dovoljno sna i onda je nakon nekog vremena počela plakat valjda od dosade. Prebacila sam je kod nas jer mi je to bilo jednostavnije nego ustat 🙈 i automatski se smirila, tj. proučava moju facu kao mali Psycho i uhvati me za prst/kosu/daj šta daš i onda je zadovoljna. Ona i njen tatica su se digli u 7i30, kaže da mu se smješkala jedno pol sata i zaspala sama u kolicima.
    I dalje čekam buru nakon zatišja 😅

[/url

DeeDee
    29. Veljača 2020. 09:32

Joj eleonoris, ne zvuči nimalo lijepo.. meni su se nastavili tragovi svježe krvi, ali zapravo samo kad se obrišem..

[/url

29. Veljača 2020. 09:40

Što se tiče  krvarenja ja fkt malo u tragovima a to mi čudno jer je prošlo tek 16 dana od poroda.
    Vidjet ćemo dalje kak će ic
    Al bas minimalno.

DeeDee
    29. Veljača 2020. 09:43

crnokosa

Što se tiče krvarenja ja fkt malo u tragovima a to mi čudno jer je prošlo tek 16 dana od poroda.
    Al bas minimalno.

Ja sam ti krvarila niti tjedan dana, nakon toga do prekjučer samo smeđi iscjedak ili ništa, a sad zadnja dva dana opet krvavi trag

[/url

annika
    29. Veljača 2020. 09:46

Deračina od 21 do 22.30, pa budjenje svaka dva i pol sata....Dobro jutro
    Sad slomljena spremaj kucu i pravi kolač, kuhaj ručak. Kakav divan dan.
    Vas kojima su odspavale bebe lijepo trenutno mrzim

[iimg]

29. Veljača 2020. 10:08

DeeDee

crnokosa

Što se tiče krvarenja ja fkt malo u tragovima a to mi čudno jer je prošlo tek 16 dana od poroda.
    Al bas minimalno.

Ja sam ti krvarila niti tjedan dana, nakon toga do prekjučer samo smeđi iscjedak ili ništa, a sad zadnja dva dana opet krvavi trag

Ma daj
    Ma ja bi komotno mogla samo s dnevnim uloškom al stavim si onaj normalni za “ svaki slučaj” .
    Inače i rana dole imala sam  par šavova zatezalo me možda 4-5 dana nakon toga ništa ne osjetim vise.
    Nakon poroda mi se čak stolica unormalizirala
    Imam svaki dan, nije vise problem sa zatvorom kao prije trudnoce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.