ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    28. Veljača 2020. 21:53

Moja je spavala od 10 do 12i30, od 13i30 do 16i30, još nekih sat vremena popodne i sad spava već pol sata, zadnja dva dana je super, sve čekam da poludi, bojim se da je zatišje pred buru, sumnjivo mi je to ali oprezno uživam dok traje 😁

[/url

DeeDee
    28. Veljača 2020. 21:54

DeeSB i ja sam išla pogledat nakon komentara i nigdje ništa ne vidim 

[/url

• mom12
    28. Veljača 2020. 21:56

Ni ja kod moje nisam vidila nikakve tragove...bas cu sutra opet pogledat..sad je zaspala...

Lunica
    28. Veljača 2020. 22:16

Ni kod mog nema niti traga od uboda BSga.. Bas mi nekako cudno ostalima bi se napravila gnojna loptica koja bi s vremenom sama pukla

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

DeeSB
    28. Veljača 2020. 22:20

Ajd dobro da nisam jedina. 😂 Bas razmisljam da se bilo nesto vidjelo da bi primjetila...sutra cu je detaljno ispregledati, ali sad mi je lakse 😁

L 💛

Lunica
    28. Veljača 2020. 22:28

BSG ide u lijevo rame. Trebala bi se stvoriti kao mala kuglica reakcija na uspjesno cijepljenje. E sad ne znam ni ja koliki je vremenski period do kad se moze stvoriti ali mislim da bi se mojim nakon par tjedana od cijepljenja stvorila. Bas cu pitati prijeteljicu koja trenutno specijalizira neonatologiju... 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MaRe
    29. Veljača 2020. 01:05

"Odmah nakon cijepljenja nastane mjehurić na nadlaktici koji nakon nekoliko sati nestane. Idućih oko 2-3 tjedna na mjestu cijepljenja ne događa se ništa osobito, a tada se počne stvarati mali ljubičasti čvorić. Središnji dio tog čvorića tijekom 4-5 tjedana lagano vlaži. Nakon tog vremena dolazi do zacjeljivanja čvorića te ostaje mali ožiljak koji postaje doživotnim biljegom cijepljenja."
    .
    A negdje sam neki dan pročitala i nakon  40 dana da se pojavi pa sam išla svog pregledat i nema mjehurica.

mrgud_zg
    29. Veljača 2020. 02:31

Pozdrav nocna. Na lijevoj nadlaktici je to, kao sto i mi imamo oziljak.  Nama se i pojavilo nakon pregleda kod pedijatra znaci nakon vise od mjesec dsna, zato nisam mogla pitat. Bas je tqk. Ljubicasta potkozna kuglica. 

• mom12
    29. Veljača 2020. 02:35

Ja sam sad pogledala...al nisam bas uspila nesto posebno vidit jer spava da je ne probudim...al neki kao ljubicasti oziljak....ja prvo mislila da vi pricate o novom cjepivu...na ovo i zaboravila🙈🙈🙈🙈....#nemajka##🙈🙈🙈🙈🙈

29. Veljača 2020. 03:42

Nije to obavezno da bude takva reakcija. Nekom je mozda sitnije pa niste primijetile. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.