E vec sam zaboravila kak se slike stavljaju 🙈
Ak ne uspijem budem opet 😂
Doslovno nema nikog ni t od turista 😁
https://i.postimg.cc/sx3wnxKz/25753949-5562-4-CD2-8-F83-2-FF73409-A4-AF.jpg
To za navlacenje mislim da bi cak do 2 god se trebalo moc skroz inace malo zarezu. I kao svako malo po malo. Negdje sam citala da treeba cistit negdje da je to za zastitu. To sve ovisi od struja pedijatara
Valkirisnisam pohvatala da si i ti ovaj dio 😁 beba i ja smo isto istok. Meni su bile patronazne ljubica i jadranka ( jer su bili go tad). A kod pedijatrice hader smo. A ti?
Prekrasno je, uzivajte 🥰🥰🌅🏖️🌅☕
Da, mi smo kod Brbora Ivona
Baš jako zavidim curama koje su na moru 😍😍
Mi smo danas obavili vađenje krvi i odnijeli uzorak stolice i danas nam dolazi nalaz od patch testa pa ćemo sutra kod doktorice vidjeti da li je curka alergična na kravlje mlijeko. Krv u stolici se i dalje pojavljuje svakih par dana :(
Spominjale ste Helenu, mi smo patch test radili kod njih, dosta smo zadovoljni, sve ide jako brzo i neke daljnje korake smo mailom rješavali da ne idemo tako 3x. Nalaz isto na mail dobijemo.
Cure jel vama bebe bljuckaju na trbuhu? Nama je curka stalno na trbuhu, baš više ne zeli biti na leđima. I svaki put se sva zbljuca na trbuhu. Ja se trudim vraćati ju na leđa i ne dam joj da nakon jela bude na trbuhu ali glupo je da ju uooce ne pustim na trbuh. Koliko god da prođe od jela ona se sva zbljuca.
Mrgud 😍😍😍 uzivajte 😍
Moja spavalica se zadnjih dana pocela opet budit po noci, 2 dana sam je svakih sat vremena hranila 😮i zna imat takve faze vristanja da neznam sto cu s njom, na kraju ispadne da joj se spava.
Menga mi je kasnila par dana i pocelo mi bit slabo (ili sam umislila 😂😂) luda sam bila, srecom je dosla 😂😂
Narucila sam prekjucer hranilicu, bas mi je maloprije stigla, tako je krasna 😍😍😍 idem sad popit kavu dok glumica spava pa cu ju sastavit🤭
WTF?! Losa daj ne zezaj, vracaj se 'vamo 🤷🏻♀️...
Ni ja nisam Haninu "provokaciju" shvatila ozbiljno, pa cijelo vrijeme se nekaj sprdamo, ajde malo pozitive. ❤️
Lavice evo ja te nisam dozivjela ko stepfordsku suprugu 😉...
UZV mozga uredan 💪🏼😎💪🏼😎💪🏼😎... Kaze dr da je dobro da nas je poslala jer takav pogled (zove se nesto kao mjesecev pogled ja mislim da je rekla) se javlja kod nekih promjena na mozvu al kod njih je to sve ok i vjerojatno ce proc samo od sebe vremenom. U utorak fizijatar 🤦🏻♀️...
E Novalac uvodimo danas treci dan i prijavljujem poboljsanje stolice sto se tice konzistencije a i boje. Nije vodeno i nije taaamnooo zelena, ima cak i zuckastih dijelova 😜🤭... Kaze dr da ce jos stvarno ispast da su bile gladne na NANu 🤦🏻♀️. Jucer bilo puna tri mjeseca curama i dobile 490 Vesna, 610 Karmen... 🤨... Nadamo se poboljsanju sad s Novalacom.
Pohara C&A danas brzinski... 450 kn u 10 min... Kaze mm da sam najsposobnija zena na svijetu kaj se tice trosenja para 🤣...
url=https://lilypie.com][/url
Lavica ni ja te ne zamisljam ko stepfordsku 😉
Mikio super za spavanac, nadam se da ce se nastaviti 🤞🤞
Petra, super za dobre uzv i šoping ☺️☺️
Piba, moj brat ti je bio alergican na kravlje mlijeko do negdje druge godine i onda je samo proslo i sjecam se da smo ko mali prije spavanja pili mlijeko 😂
Moj ne bljuca na trbuhu al slini brate mili to nisu istine 😂😂
Moram rec da sam jako zadovoljna sa ovim Pufies pelenama. Bolje su mi i od pampers pc i violete double care. Niti jednom doslovno nisu promocile.
E da, Mare mislim da si ti neki dan pitala za macke i Casmatino. To je bio moj veeeliki strah jer je ko stiropor, al moj macak ne dira podlogu. Jednom je kao isao lec, mi viknuli NE i od tad ju ne dozivljava.. Nadam se da ce tak i ostat 🤞
Piba zao mi je da se krv pojavljuje al vjerujen da ce se naci rjesenje💞 Moj bljuca stalno i pazim po sat vremena iza obroka da ne forsiram trbuh al onda je vec nervozan jer mu se spava. Bljucanje je taj level da sam se osisala da mi vise ne bljuca po kosi🤣
PetraB joj hvala Bogu da je uredan nalaz. Sad me zanima dal je i mom takva stolica zbog Aptamila🤔🧐
P.s. reci muzu da ja mogu i brze spiskat tu svotu🤣🤦♀️
A hvala vam kaj mislite da nisam stiffy😆😘
Nego ako imate instagram,odite na zadnji ellin post i osjecat cete se kao najbolje majke na svijetu. Podrzavam live and let live al brate mili kasice s 2mj starosti u 21.stoljecu? Kae s glavom?
Piba zao mi je da se krv pojavljuje al vjerujen da ce se naci rjesenje💞 Moj bljuca stalno i pazim po sat vremena iza obroka da ne forsiram trbuh al onda je vec nervozan jer mu se spava. Bljucanje je taj level da sam se osisala da mi vise ne bljuca po kosi🤣
PetraB joj hvala Bogu da je uredan nalaz. Sad me zanima dal je i mom takva stolica zbog Aptamila🤔🧐
P.s. reci muzu da ja mogu i brze spiskat tu svotu🤣🤦♀️
A hvala vam kaj mislite da nisam stiffy😆😘
Nego ako imate instagram,odite na zadnji ellin post i osjecat cete se kao najbolje majke na svijetu. Podrzavam live and let live al brate mili kasice s 2mj starosti u 21.stoljecu? Kae s glavom?
Ma ja mislim da nije mislila da ce "prekosutra" preci na kasice..nego mozda za mjesec dana. 🙃 Mala ima sad 3mj.
Pozdrav, evo malo se javljam jer smo danas bili kod dermatologa, a znam da ste neke tu pisale da imate problema sa suhom kožom i crvenilom na pregibima pa ću možda nekom pomoći.
Bili smo skoro sat vremena tamo i sve nam je detaljno objašnjeno. Kaže dermatologica da to može ići i najvjerojatnije će biti atopijski dermatitis, ali ne mora, da zapravo koža kao i npr probavni sustav jednostavno mora doći na svoje.
Što se tiče higijene i njege, smatra da je mustela razvikana i zapravo je dobra za normalnu kožu, ali da ne pomaže baš kod problematične kože, a za ostalo jednostavno moramo naći što nam odgovara koži i cjenovno. Mi smo dosad koristili A-dermu i kaže da su njeni pacijenti dosta zadovoljni sa tim. Preporuča uljne kupke, masne kreme tipa bepanthen SAMO za pregibe, nikako cijelo tijelo, kao ni mazati kožu uljima. Nama zasad nije preporučila nikakve restrikcije prehrane i kaže da to ide kod dokazanih alergija, a da se ne preporuča testiranje prije 4mj i bez pojave čestih ekcema.
Mi imamo crvenilo na vratu koje traje otprilike 3,4 tjedna i za to smo dobili kombinaciju kortikosteroida i antibiotika, al je naglasila da je to samo za gašenje požara i da pri pojavi takvog crvenila prvo 2 dana probamo mazati kreme tipa sudokrema pa tek kad ni to ne djeluje počnemo ovo i moramo voditi nešto kao dnevnik mazanja da zna potrošnju.
Paziti da se dijete ne utopljava, kupati u vodi oko 35C i ne dugo. Mislim da je to sve, ako se još nešto sjetim napišem.
PetraB mislim da me tboj muz nije onda upoznao 🤭 koje mi ispadamo rasipnice zene drage... 🛒💲💸💰
Bravo bravo za dobre uzv i kakice.
Ninanina hvala za savjete
Dala si djetetu antibiotika ja se skoro ispovracala od smrada, bit ce to veselo vidim ja to, njena faca je bilo takvo razočaranje svijetom da je to strasno.
Sortiraj odgovore
Najstariji