ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    21. Svibanj 2020. 11:02

Ja nista ne natezem🤣

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Hani
    21. Svibanj 2020. 11:35

Ni ja.

Lorena94
    21. Svibanj 2020. 12:20

Nama i patronažne sestre, pedica i  u bolnici pri otpusti naglasili prevlačiti kožicu. Bez problema ide. Prvo mu je moj dragi to par puta al sad i  kad smo bebač i ja sami moram mu ja.. Kamilica i bademovo ulje su dobri za čišćenje i kad se pojavi crvenilo.. Losaaa ajde nazad!!! 

Red Fox
    21. Svibanj 2020. 12:22

Jutro svima 😊
    Losa vrati nam se ☹️
    Ja sam casmationo sa antibakterijskim vlaznim maramicama.
    Kozicu ja samo malo povucem kad se kupa, al nemre mu se bas povuc. Rekla mi je pedijatrica da se nekima do godine dana ne moze . Idemo kod urologa za mjesec dana zbog testisa pa su tam bas jos pitati.
    Znate kak sam se zalila da se ne okrece?  😂 sad se zarotira za 360 😂 nema vise ostavljanja 😂

• Zarica
    21. Svibanj 2020. 12:24

Mm isto navlaci, ja ne kogu😳 Neki dan se malo zakrvarilo, ko da je malo nesto popucalo, pa mazemo garamicinom. Rekla nam pedica da bi se moglo to desit. Al do prije unazad par dana, nismo uspjeli navuc ni milimetra, tek sad neki pomak. Dugo smo zapravo izbjegavali to radit dok nas nije pedica naspotala na zadnjem pregledu :P i rekla tati da on to radi:)

• Zarica
    21. Svibanj 2020. 12:35

Citam i ne vjerujem. Daj Losa ne zezaj. Ako te svi zicamo da se vratis stvarno nema smisla da odes. A ti Hani ne provociraj bezveze 😁 

• Zarica
    21. Svibanj 2020. 12:40

DeeDee

DeeDee

Hahah pa eto primjera, ja napisala"dojkenje" par puta i sad mi mobitel prepravi dojkenje u dojkenje..
    .
    Šalji mi u inbox da slinim 🤤🤤🤤
    Ja razmišljam prodat nešto tetri d i možda koju pelenu da kupim još koju bambusicu ili popicu 😍

Svojeglavi mobitel, primjer 1. 😂😂

DeeDee

DeeDee

Hahah pa eto primjera, ja napisala"dojkenje" par puta i sad mi mobitel prepravi dojkenje u dojkenje..
    .
    Šalji mi u inbox da slinim 🤤🤤🤤
    Ja razmišljam prodat nešto tetri d i možda koju pelenu da kupim još koju bambusicu ili popicu 😍

Svojeglavi mobitel, primjer 1. 😂😂

Bas sam ostala zbunjena sekundu dok nisam svatila 😂

mrgud_zg
    21. Svibanj 2020. 12:44

E vec sam zaboravila kak se slike stavljaju 🙈 
    Ak ne uspijem budem opet 😂
    Doslovno nema nikog ni t od turista 😁

https://i.postimg.cc/sx3wnxKz/25753949-5562-4-CD2-8-F83-2-FF73409-A4-AF.jpg

To za navlacenje mislim da bi cak do 2 god se trebalo moc skroz inace malo zarezu. I kao svako malo po malo. Negdje sam citala da treeba cistit negdje da je to za zastitu. To sve ovisi od struja pedijatara

Valkiris nisam pohvatala da si i ti ovaj dio 😁 beba i ja smo isto istok. Meni su bile patronazne ljubica i jadranka ( jer su bili go tad). A kod pedijatrice hader smo. A ti?

• Zarica
    21. Svibanj 2020. 12:45

Cure nama jucer dosla svekrva, a mm i ja otisli meni snimit ortopan. Znaci meni to izgleda prestrasno. Guglala sam tumacenje ortopana do besvijesti i postavila neke grozne dijagnoze :D sutra idem zubaru pa cu vidit sta ce mi rec, mislim da mi ne gine vadjenje umnjaka i jos pokoje brusenje😰

DeeDee
    21. Svibanj 2020. 12:54

mrgud_zg

E vec sam zaboravila kak se slike stavljaju 🙈
    Ak ne uspijem budem opet 😂
    Doslovno nema nikog ni t od turista 😁

https://i.postimg.cc/sx3wnxKz/25753949-5562-4-CD2-8-F83-2-FF73409-A4-AF.jpg

To za navlacenje mislim da bi cak do 2 god se trebalo moc skroz inace malo zarezu. I kao svako malo po malo. Negdje sam citala da treeba cistit negdje da je to za zastitu. To sve ovisi od struja pedijatara

Valkirisnisam pohvatala da si i ti ovaj dio 😁 beba i ja smo isto istok. Meni su bile patronazne ljubica i jadranka ( jer su bili go tad). A kod pedijatrice hader smo. A ti?

Ajme miline... Je to ona plaža u kampu, tj. kroz kamp se prođe? 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.