ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    21. Svibanj 2020. 10:19

Stelle to se vec 10 godina prepucavaju treba li ili ne treba, moje pedijatrice su za povlacenje pa sam ja povlacila 
    sli nista na silu, koliko ide

[iimg]

DeeDee
    21. Svibanj 2020. 10:22

Stelle123

Wtf ja nista ne navlacim, rekli su mi vise puta da to ne treba raditi?

A to su ta doktorska prepucavanja, kao kad smo pričali o curicama pa je ispalo da su meni, Lavici i ne sjećam se koja je bila treća pedijatri rekli tri različite stvari. I svima curke žive i zdrave

[/url

Simbalija
    21. Svibanj 2020. 10:22

Ma koji k se desio od jučer? Zašto tako tanak nos odjednom? Uopće mi nije jasno zašto bi se netko nadurio na nekog drugog koga niti ne pozna na faking forumu...halooo ljudi ako ovo shvaćate ozbiljno, kako onda šale i zezancije shvaćate u stvarnom životu?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

JelenkoPelenko
    21. Svibanj 2020. 10:24

Hvala mrgud i annika, onda cu jos ubacit pranje u kamilici i nastavit cistit s uljem 💪
    Stelle, meni ni patronazna ni pedijatar to nisu spomenili, vec mi je mater rekla 🙄

• Stelle123
    21. Svibanj 2020. 10:25

Nista probat cu danas na kupanju da vidim dokle ide. 

url=https://lilypie.com]

• mom12
    21. Svibanj 2020. 10:28

Cure sta koristite novalac na online ljekarnama vam zna bit po 47 kn...ja sam vec prije uhvatila i narucim 10 kom..i prekljucer sam nasla....pa eto pogledajte

JelenkoPelenko
    21. Svibanj 2020. 10:32

Stelle ako sam dobro stavila sliku vidit ces upute od thinkpink vezano za odrzavanje, pa eto ako ti moze pomoc 😁

• Hani
    21. Svibanj 2020. 10:39

Ma daj, Losa???? Nemoj zezat, ajde vraćaj se!!!

mrgud_zg
    21. Svibanj 2020. 10:42

Stelle nama rekli na tecaju i patronazna. A pedijatrica uvijek na pregledu nategne do kraja 😣 ja doma nikad tolko ne navucen jer me strah 🙈. Al vec smo pricale da je jednima tako receno a drugima da nis ne diraju 🙄

Valkris
    21. Svibanj 2020. 10:59

Nama isto na tecaju i patronazna rekla, isto pedijatrica vuce svaki put. 
    Mislim da smo mrgud i ja u istom domu zdravlja (istok) mozda smo imale i istu patronaznu (jasminka) 🙈
    Uglavnom navlacimo kad se sjetimo. Ne svakodnevno. Mozda jednom tjedno.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.