Sad me nutkate da prijedjem na Novalac🙈 cijena mi je puno ljepsa od ovih 80 kn za 400gr😱
LoSa welcome back medju ovisnike.
Noc bljeh kao i obicno. Kako i nebi kad je jucer popodne imao tri spavanja od cega deugo je bilo 4 sata. 4 sata!! Nek prebaci to za noc🤪
DeeDee ja sam u soku ovo za mijesanje AD i MM u bolnici😱 Citala sam omrazenog mi Jovancevica i kaze big NO. Objasnjenje je imalo jako smisla,al sam zaboravila. Proguglaj
Stelle jbm misa… A kako mislis nema snage i da je fiz bila zabrinuta? Ma vjerujem da je samo jedna od famoznih faza i drzim 🤞🏼 da vec danas bude sve po starom. ❤️🤗
Petra nemam pojma. Vjezbamo desni bok preko kojeg mu slabije ide okret. I kad bi ga prije god dovela u taj plozaj samo ga malo dataknem i on digne glavu. Ima 4 dana nece da dize i gotovo. Satarem se. I jos ta glava nije cvrsta. I jucer ona mene pita koliko je on na trbuhu? A on prakticki je svo budno vrijeme na trbuhu. I na kraju mi je pokazala sliku djevojcice koja je dobila hodalicu (cca 4 godine) pa mi komentirala da pa da vidim kako je sretna. Bas sam pukla. I onako me to sve na entu zabrinjava jos to. I navecer ga izvazem vidim opet nista nije dobio u tjedan dana.
url=https://lilypie.com]
Stella a joj... Jesi uspjela dobiti pedicu? Sto kaze? Moja curka je prosli mjesec nekih 12 dana stagnirala s time da je prvi dan izgubila 20 grama i onda stagnirala na istoj kilazi +/- 5 grama i isto sam se konzultirala al na kraju sve ok bilo samo neka fazica bila ocito iako je uredno sisala i spavala i bila aktivna. Nadam se da je i kod vas samo faza 🤞
Losa sad kad sam vidila da si dosla (#hvalatiboze) natrag, dosla mi u glavu pjesma Mi smo pijane budale od Plavog orkestra. I sad ja pitam samu sebe zasto meni u glavi kad procitam Losa odmah to povezem sa Plavim orkestrom. 😂😂😂
PetraB magnet buaahahaha... Tako i ja brdo usparam na snizenjima pa umjesto da kupim 1 stvar po 100, kupim 10 stavari za 500. A s godinama si sigurna sam razvila dodatne vjestine.
E da te pitam vas mame sa vise djecice jel vi kupujete recimo robu djeci taman pred sezonu, ono aktualno ili kupite na snizenjima za iducu. Npr sad kupite robe za jesen/zimu staru kolekciju ajmo rec ili sad tek idete kupovat nove kolekcije za ljeto? Pitam jer meni nekako se cini isplativije unaprijed kupiti, al opet ajde sad kad puno brojeva promjeni unutar godine dana al sta kasnije ne rastu zauvijek tako brzo djeca.
I da sad ja ko corava kokos moram ici nac tu Ellu da imam doma malo stand up showa...
Dok je bila ovako skroz mala kupovala sam pred sezonu, a nakon 2 godine kupujem na rasprodaji sve vece brojeve za iducu.
url=https://lilypie.com]
Sad me nutkate da prijedjem na Novalac🙈 cijena mi je puno ljepsa od ovih 80 kn za 400gr😱
LoSa welcome back medju ovisnike.
Noc bljeh kao i obicno. Kako i nebi kad je jucer popodne imao tri spavanja od cega deugo je bilo 4 sata. 4 sata!! Nek prebaci to za noc🤪
DeeDee ja sam u soku ovo za mijesanje AD i MM u bolnici😱 Citala sam omrazenog mi Jovancevica i kaze big NO. Objasnjenje je imalo jako smisla,al sam zaboravila. Proguglaj
E fakat nemam pojma niti koristim AD od kad sam doma ali kažem, tako su to u bolnici rijesavali 🤷
Baš pročitam ako se sjetim, tnx.
[/url
Losha dobrodosla natrag 🥳🥳 znala sam da neces izdrzat, ovisnice 😈😂
Mi smo nocas bili budni vise nego sto smo spavali. Jeo je opet svaka 2 sata a od 3-5 smo imali akciju ko da je podne. Kakanje hranjenje presvlacenje igranje smijanje 🙈 al za razliku od tvog lavica, moj je jucer prek dana spavao pol sata ujutro do plaze i sat vremena popodne 🙄. Dijete se navuklo na morski zrak i vratilo navike ne-spavanja iz zagreba jej 😣😂
Stelle moj isto cesto ne dobiva. Tipa jedan tjedan dobije vise pa onda dugo nista. Ukupno mjesecno po 600 g sto nije nes jako puno a pedijatrica kaze da je to sve ok. Javi kad dobijes svoju kaj kaze. 🤞 nadam se da vam je samo faza i da trenutno raste u duzinu pa se zato ne vidi na vagi 😉
Losa dobrodošla nazad, ne ljuti se na gluposti, nije vrijedno živaca 😊
Hm ja nemam bejbi vagu već je mjerim na normalnoj sa mnom i bez mene i ispada da ima oko 8kg, a sa 4mj je imala oko 7,5kg. Jel pola kile ok prirast? Mislim ona je veeelika beba i izgleda bucmasto pa pretpostavljam da je, visoka je oko 66cm. Mislim sve je to cca jer nismo bili kod pedice od 3.mjeseca jer je ono bila zakurila pa je nismo vodili. Idemo drugi tjedan napokon 🙂
Sinoć drama pred spavanje, nikako nije htjela zaspati, 3 sata uspavljivanja u nosiljci, nemam noge danas. Noć loša s hiljadu buđenja, još je ustala prerano, a danas nam dolaze gosti. Malo je reći da sam nervozna.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Prijavljujem okret s trbuha na leđa prije par dana. Doduše nisam vidjela izvedbu, a nije ni ponovila nakon toga. Ne silim ju. Okrene se na trbuh, nakon dooosta vremena krene negodovati, ali vidim da je u pozi za okret kak ju učim, ispruži ruku i nagne glavu nad nju ali nikak da uključi i guzicu u tehniku.
S druge strane, krenula je dizat rit u zrak kad je na trbuhu. Presmiješno izgleda. A tek kad ide kupanje pa kad to gola napravi
I, da, jučer je gola ugurala palac s noge u usta. Prije kupanja. Napravila je facu ko da je drekec stavila u usta. Probala je i nakon kupanja ali je rezultat na licu bio isti. inače gura, ali obučena, vjerujem da joj je bio šok
I jutros je nekaj grdo sanjala, tak je zaurlala u snu da sam ja iz sna skočila s kreveta do nje, nakon toga sam ju stavila k sebi u krevet, i visila je u snu na cicici jedno 3 sata.
Kaj se tiče kilaže, zadnji put je vagana početkom travnja kod doktorice, poslje mi je bila patronažna nekih mjesec dana kasnije ali smo ju vagale sa pelenom i u odjeći, i kada bi odbila težinu, mislim da bi bila na dobitku nekih 100-150g.
Prestrašila sam se, ali mi je patronažna rekla da dobiva fino na težini od rođenja i da je sve ok, u početku je dobivala više (prvi mjesec preko 1kg), a da sad sa 4-5 mjeseci neće dobivati puno. I ok, smirila me. Sad čekam početak lipnja da idemo opet na cijepljenje i da ju vagne. Ako je slabo dobila, namjeravam joj uvesti ad. Ipak, nadam se da nebu trebalo.
Kad pogledam kolko bi trebala količinski pocicati u obroku, tolki volumen moje obadvije "kikice" nemaju
Jutro
Moj je imao miks od Mrgud i Ifkaminje…normalno spavao do ponoci a onda krece sisanje,trljanje cela i glave i dreke cim bi ga spustila...na sisi zaspi, ja ga stavim u krevetic i gotovo..budi se i aj na ruke..i tako u krug do 3 sata kad se napokon smirio i spavao do pola 6. A u meduvremenu je u snu tako jako dreknuo i zaplakao da sam nogu raspalila o krevetic kako sam skocila iz kreveta a on spava xD
Morat cu dns opet stati na vagu da vidim kako novi ritam utjece na mamu 😄
Razmisljam da ga sutra nahranim i ostavim kod bake na par sati da mogu s muzem stan sredit na miru.
Moja je spavala oduvijek zauvijek ali ja nisam 🤦🤦🤦
Mislim da sam imala tini mini živčani slom uz jaaaaako puno plakanja i onda nakon toga nespavanja do jedno 2.
Kako vi s hormonima? A živcima? 🤣
Annika mozda se sad kad krećem od nule prestanem živcirat 🤷😅😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji