ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    21. Svibanj 2020. 13:02

Deedee da iza karaule 😁 od danas je napokon ljeto 🎉🥳🌊🌞

• Stelle123
    21. Svibanj 2020. 13:12

Evo pokusala navuc, ali nema glavica jer se on treba vidjeti ili? Samo se koza zategla i usput se popiskio.

url=https://lilypie.com]

Simbalija
    21. Svibanj 2020. 13:14

mrgud_zg

E vec sam zaboravila kak se slike stavljaju 🙈
    Ak ne uspijem budem opet 😂
    Doslovno nema nikog ni t od turista 😁

https://i.postimg.cc/sx3wnxKz/25753949-5562-4-CD2-8-F83-2-FF73409-A4-AF.jpg

To za navlacenje mislim da bi cak do 2 god se trebalo moc skroz inace malo zarezu. I kao svako malo po malo. Negdje sam citala da treeba cistit negdje da je to za zastitu. To sve ovisi od struja pedijatara

Valkirisnisam pohvatala da si i ti ovaj dio 😁 beba i ja smo isto istok. Meni su bile patronazne ljubica i jadranka ( jer su bili go tad). A kod pedijatrice hader smo. A ti?

Ajme preeedivno!! Na Rabu je već dosta ljudi.. Isto je vruće samo danas bura dere pa nije ni za šetati 😩

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

annika
    21. Svibanj 2020. 13:16

Stelle samo svaki dan lagano povuvi koliko ide, treba se na kraju prevuci preko cijelog glavica

[iimg]

Lavica27
    21. Svibanj 2020. 14:10

LoSa daj me nemoj, ako ti odes ja cu ostat jedina stepfordska ovdje. Vracaj se!

Mikio wuhuhu za spavanac!
    Moj je jutros u 5.40 odlucio da je jutro i ajmo na noge lagane. Al imao je samo jedno budjenje pa necu gundjat.

Mrgud ajme divote...! Muz i ja bas guglamo di cemo na more. Mi bi da je app (da kcer bude u drugoj sobi da jedan drugog ne bude po noci), da je jako blizu plaze,al da je bar polupansion i da nije vise od 6500kn hahah😅
    Mi navlacimo😆 od pocetka. Muz stalno drami oko toga da to moramo radit.
    P.s. jucer narucila Beaba Babycook kuhalo,pa kud puklo...poklon od mojih za krstitke.

mrgud_zg
    21. Svibanj 2020. 14:15

Sad je fakat divota. Jer nema nikog. Simbalija rab je oduvijek po meni bolja destinacija od cresa, i popularniji. Ja nemam osobni interes na cresu nije mi nitko odavde, i kad si mlad i hoces partijat nije bas neka opcija 😂 al trenutno mi je super 😁😊

Red Fox
    21. Svibanj 2020. 15:08

Mrgud prekrasnooo je 🥰 uzivajte 🙂
    Mikio bar neki napredak kaj se tice spavanja 😆
    A kaj se tice kozice, nama je pedijatrica pokazala samo malo povuc. Bas me zanima kaj ce nas reci urolog na pregledu. 

Damnarexx 🌺
    21. Svibanj 2020. 15:34

Aaaaa sta se desava ovdje🤷🤷
    Curke, mir mir mir, nitko nije kriv🤗
    Mrgud uzivajte. Plaza je vrhunska😍 jaaa bi!
    .
    Kod nas je sve okej, ne okrece se😂 dobro spava po noci...i generalno je dobre volje. Ja zadovoljna😋

Damnarexx 🌺
    21. Svibanj 2020. 15:35

I da, zab sam. Mikio 🥳🥳🥳 bravo za spavanje. Napokon💪

Grizli
    21. Svibanj 2020. 16:05

Mrgud 🏖️🏖️🏖️nice place
    Mikio 😆😆😆 mozda si fulala redoslijed rijeci u mantri pa zato ne pali za spavanje, a pstalo upalilo. 🤭
    Sjetila se Samojed jeste vi radili sto od pretraga za prosirene kanalice? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.