Evo pokusala navuc, ali nema glavica jer se on treba vidjeti ili? Samo se koza zategla i usput se popiskio.
url=https://lilypie.com]
E vec sam zaboravila kak se slike stavljaju 🙈
Ak ne uspijem budem opet 😂
Doslovno nema nikog ni t od turista 😁
https://i.postimg.cc/sx3wnxKz/25753949-5562-4-CD2-8-F83-2-FF73409-A4-AF.jpg
To za navlacenje mislim da bi cak do 2 god se trebalo moc skroz inace malo zarezu. I kao svako malo po malo. Negdje sam citala da treeba cistit negdje da je to za zastitu. To sve ovisi od struja pedijatara
Valkirisnisam pohvatala da si i ti ovaj dio 😁 beba i ja smo isto istok. Meni su bile patronazne ljubica i jadranka ( jer su bili go tad). A kod pedijatrice hader smo. A ti?
Ajme preeedivno!! Na Rabu je već dosta ljudi.. Isto je vruće samo danas bura dere pa nije ni za šetati 😩
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Stelle samo svaki dan lagano povuvi koliko ide, treba se na kraju prevuci preko cijelog glavica
[iimg]
LoSa daj me nemoj, ako ti odes ja cu ostat jedina stepfordska ovdje. Vracaj se!
Mikio wuhuhu za spavanac!
Moj je jutros u 5.40 odlucio da je jutro i ajmo na noge lagane. Al imao je samo jedno budjenje pa necu gundjat.
Mrgud ajme divote...! Muz i ja bas guglamo di cemo na more. Mi bi da je app (da kcer bude u drugoj sobi da jedan drugog ne bude po noci), da je jako blizu plaze,al da je bar polupansion i da nije vise od 6500kn hahah😅
Mi navlacimo😆 od pocetka. Muz stalno drami oko toga da to moramo radit.
P.s. jucer narucila Beaba Babycook kuhalo,pa kud puklo...poklon od mojih za krstitke.
Sad je fakat divota. Jer nema nikog. Simbalija rab je oduvijek po meni bolja destinacija od cresa, i popularniji. Ja nemam osobni interes na cresu nije mi nitko odavde, i kad si mlad i hoces partijat nije bas neka opcija 😂 al trenutno mi je super 😁😊
Mrgud prekrasnooo je 🥰 uzivajte 🙂
Mikio bar neki napredak kaj se tice spavanja 😆
A kaj se tice kozice, nama je pedijatrica pokazala samo malo povuc. Bas me zanima kaj ce nas reci urolog na pregledu.
Aaaaa sta se desava ovdje🤷🤷
Curke, mir mir mir, nitko nije kriv🤗
Mrgud uzivajte. Plaza je vrhunska😍 jaaa bi!
.
Kod nas je sve okej, ne okrece se😂 dobro spava po noci...i generalno je dobre volje. Ja zadovoljna😋
Mrgud 🏖️🏖️🏖️nice place
Mikio 😆😆😆 mozda si fulala redoslijed rijeci u mantri pa zato ne pali za spavanje, a pstalo upalilo. 🤭
Sjetila se Samojed jeste vi radili sto od pretraga za prosirene kanalice?
Sortiraj odgovore
Najstariji