DeeDee ja sam isto zadnjih par dana ultra loše volje... Pripisujem nespavanju i nadam se boljim danima. Nekako sve mi je, hormoni luduju očito..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Evo me od ginekologa..baš me razveselio, kaže stvari ovih dana, možda i danas 🙄🙄🙄
[/url
Deedee drzim fige da je u krivu. 🤞
E a jel ima ko podlogu s alija ili svi imate casmatino? 🙊😈
LoSa dobro došla natrag :) drago mi je da si se vratila, kao vjerujem i svima, pročitala sam u tvojim postovima toliko savjeta da puno puta nisam trebala ni postaviti pitanje.
Žao mi je da ovo za Novalac nisam znala ranije, mi smo ga plaćali po punoj cijeni cijelo vrijeme 🤦♀️
Pozdrav cure,
Mrgud ja sam narucila podlogu s Alija, ali jooos cekam, javim dojmove svakako.
Kako vi mislite kupati bebe u moru ovo ljeto, da li cete koristiti pelene za kupanje i koje? Bas gledam, ima raznih opcija tih pelena, a nezz kakve su koje, jer ja bi svakako stavila pelenu, jedino bas da je plaza prazna, pustila bi malo gologuzu da gusta.
Gledam malo i kolutove sa gacama i naslonom, da li je to ok i sigurno za tako male bebe? Ona ce biti taman 6mj kad budemo isli na more..
Curke imate i visekratne pelene za kupanje u baby centeu za bebe. Puno bolja i ieftinija opcija... realno nece vam se ukenjat u moru.
Ja imam precijenjeni Fredov kolut iz dm-a. Mislim da je i ovaj iz pepca jednako dobar. Al ajd posluzio je kceri i njemu ce...
Losa pocela sam sa zeljezom napokon. Jel moguce nakon njega da vise bljuca? Bas je bio poslije Jozo Nervozo😅
Losa dobrodosla natrag 🥳
Mi smo od pocetka na novalacu i jako sam zadovoljna, al nisam znala da je tak jeftiniji. Nama kupuje muzev tata pa imamo uvijek zalihu.
Ja se danas narucila na trajni lak, bas se veslim, a onda cu i kod frizera 😂🙂 lavica ja bum isto stepfordska supruga 😂
Jucer sam probala majcu od prije prve trudnoce i malo mi je knap 🤦🏼♀️ Skuzila sam da je prislo dvije godine od kad mi takve stvari stoje u ormaru, dobro mi je na kraju dosao gastritis da pazim na klopu.
DeeDee ja vec dva dana grizem sve oko sebe, mislim da se pms vraca u gorem obliku nego prije trudnoce 😂
I ja nisam nikad mjesala mlijeko i ad.
Macutica pa neces staviti bebu u kolut i otici… bit ces blizu nje tako da mislim da opasnosti nema. Ja sam kupila neki u Pepcu koji mi je frendica rekla da joj je bio super.
Takoder i Pampers gacice za kupanje cekaju neka bolja vremena kad budemo isli na more. No cim jos malo zatopli stavit cu mu u dvoriste u hladovinu mali bazencic da se kupa.
Ma naravno, mislila sam jel rano da je stavim u kolut zbog fizicke spremnosti.
Probam i ja sa bazencicem na terasi, zivo me zanima kako ce reagirati na more 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji