ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    21. Svibanj 2020. 21:36

A je buran dan
    Losa vrati se...skuvala sam ti pasta sutu 😄 Ja sam kontala da se za....bavate xD
    Petra bravo za uzv a i shopping 
    Nina tnx za info..mi smo a Mixe presli na A dermu i zadovoljna sam kako mu se povlači...jedino iza koljena slabo ima spasa pa to mazem Aflodermom..jedan tjedan pa dva pauze.
    Piba moj toliko bljucka i slini da imam u planu jos tetro naručit koliko ih dnevno isprljam brisuci ga...pogotovo kad je na trbuhu..to je poplava...ilj pocne stucati.
    .
    Stigao mi Casmatino i mali je oduševljen..prica s 🐷
    .
    Dns bili u setnji i raspekmezio se pa sam morala muza zvati da dođe po nas xD

mrgud_zg
    21. Svibanj 2020. 22:14

Mikio nadam se da ce vam prec ovo duze spavanje u naviku 😉
    Red bravo za 360 💪
    Mare tak mi je uzas kak ti bebaci dobiju kortice. Afloderm sam ja koristila u srednjoj skoli kad mi je bunkuo atopijski. Ja mislim da su danas sve bebe puno osjetljivije zbog tog kaj je cijeli svijet umjetan, mislim da je prije bilo dost manje problema s kozom..
    Perta super za preglede i shoping! Najvaznije da su dobre vijesti 🥳🥳
    Ja ne pratim ellu. Meni je ona jedna od nakgorih influenserica uopce. Jednostavno to ne mogu citat. Pravim se da taj svijet ne postoji 🙈😂
    Ja prijavljujem da je mali mrgud kakao ujutro kad se probudio i sad navecer nes malo. Znaci to je najmanje kakanja u danu otkad se rodio. Mi obicno imamo 5 kakanja dnevno, nekad i vise 😱. Mozda ga fakat umara ovaj morski zrak pa mu treba vise energije 😁
    E i vec 2 dana poslje popodnevnog spavanja se budi u placu i to takva vriska i deranje da ga nemremo smirit. Stalno mislim da ga nes pocne bolit al ne znam kaj. Za 10-15 min kad dode k sebi se smije ko da nis nije bilo. Bas mi je to grozno 🙄😣
    E i ja prijavljujem danas nekoliko okreta. 🙈 #nelazemmajkemi 😂 ugl na plazi instalirali neki sator i ponjela podlogu i dijete napokon imalo prostora. Ja isto govorila muzu kak se sve bebe s foruma okrecu. I mali se trudio trudi mi navijali i pustili ga da se bori. Mislim da smo bili prekomicni 😂 srecom bili smo jedini na plazi 😊

Lavica27
    21. Svibanj 2020. 22:43

Damnarexx 🌺

Lavica27

Piba zao mi je da se krv pojavljuje al vjerujen da ce se naci rjesenje💞 Moj bljuca stalno i pazim po sat vremena iza obroka da ne forsiram trbuh al onda je vec nervozan jer mu se spava. Bljucanje je taj level da sam se osisala da mi vise ne bljuca po kosi🤣
    PetraB joj hvala Bogu da je uredan nalaz. Sad me zanima dal je i mom takva stolica zbog Aptamila🤔🧐
    P.s. reci muzu da ja mogu i brze spiskat tu svotu🤣🤦‍♀️
    A hvala vam kaj mislite da nisam stiffy😆😘
    Nego ako imate instagram,odite na zadnji ellin post i osjecat cete se kao najbolje majke na svijetu. Podrzavam live and let live al brate mili kasice s 2mj starosti u 21.stoljecu? Kae s glavom?

Ma ja mislim da nije mislila da ce "prekosutra" preci na kasice..nego mozda za mjesec dana. 🙃 Mala ima sad 3mj.

Ma ne ella, nego u komentarima zene. Wtf😱 jedna s dva i pol mj vocne kasice, druga s tri mj dala djetetu plazma kekse (bezglutenske rece ona!🤣🤣) namrvljene u vecernju bocu i odmah je spavao cijelu noc..majko sveta,vjerojatno se ukomirao🤦‍♀️

Hvala mikio😘😘 Mi imali vec troje babinja ovaj tjedan. Pokrenulo se😆

Simbalija
    21. Svibanj 2020. 23:08

Znači komentari na Ellin post o kašicama su vrh, šta je tim ljudima. Kaže ženska dva tjedna prije nego je napunila 3 mjeseca je krenula mlatiti po kašicama, ma kako uopće dati bebi koja ne drži ni glavu da jede? Ili ih odmah ubace u hranilicu jer kako kaže jedna, ako netko zna najbolje za svoje dijete to je mater 🤦🏻‍♀️ kakav who to su same gluposti... Još se hvali da je dala plazmu s 3mjeseca da bi beba odspavala jer ona mora spavati, ali bez brige bez glutena je. Maaaa daaaaaaj

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Damnarexx 🌺
    21. Svibanj 2020. 23:52

Lavica27

Damnarexx 🌺

Lavica27

Piba zao mi je da se krv pojavljuje al vjerujen da ce se naci rjesenje💞 Moj bljuca stalno i pazim po sat vremena iza obroka da ne forsiram trbuh al onda je vec nervozan jer mu se spava. Bljucanje je taj level da sam se osisala da mi vise ne bljuca po kosi🤣
    PetraB joj hvala Bogu da je uredan nalaz. Sad me zanima dal je i mom takva stolica zbog Aptamila🤔🧐
    P.s. reci muzu da ja mogu i brze spiskat tu svotu🤣🤦‍♀️
    A hvala vam kaj mislite da nisam stiffy😆😘
    Nego ako imate instagram,odite na zadnji ellin post i osjecat cete se kao najbolje majke na svijetu. Podrzavam live and let live al brate mili kasice s 2mj starosti u 21.stoljecu? Kae s glavom?

Ma ja mislim da nije mislila da ce "prekosutra" preci na kasice..nego mozda za mjesec dana. 🙃 Mala ima sad 3mj.

Ma ne ella, nego u komentarima zene. Wtf😱 jedna s dva i pol mj vocne kasice, druga s tri mj dala djetetu plazma kekse (bezglutenske rece ona!🤣🤣) namrvljene u vecernju bocu i odmah je spavao cijelu noc..majko sveta,vjerojatno se ukomirao🤦‍♀️

Hvala mikio😘😘 Mi imali vec troje babinja ovaj tjedan. Pokrenulo se😆

Ahaaa! Sorry, maj bed😂🙈
    Za te komentare, no comment.

Damnarexx 🌺
    21. Svibanj 2020. 23:56

Cure, se moze staviti u istu bocu mm i AD? 🤔 Znaci jedan ' pomjesan ' obrok.

DeeDee
    22. Svibanj 2020. 00:00

Damnarexx 🌺

Cure, se moze staviti u istu bocu mm i AD? 🤔 Znaci jedan ' pomjesan ' obrok.

Meni su tako u rodilištu 🤷
    Oni bi mi donijeli AD a ja bi dodala tih par kapi šta sam izdojila.. ili zadnji dan kad sam uspjela malo više su mi u to dodali AD koliko je kao trebalo za obrok 

[/url

PetraB
    22. Svibanj 2020. 01:21

Stelle da, da... Ma kak smo bili mm i ja, dr je to njemu pricala a on meni nije znao tocno prenijet 🤦🏻‍♀️😅... Izgooglah bas o tome, nije bas ugodno 😦 al bitno da su nalazi uredni nama, sad cemo pratiti malo bolje.
    Lavice ma i ako mu je takva stolica od hrane, mislim da se ne trebas brinuti jer on tebi dobro napreduje. Mi smo najvise isli na promjenu zbog kilaze 😉
    Grizli, Lavice ma mogla sam i ja bolje al nema njihovih brojeva nista 🤣🤣🤣 a i cevapi su nas cekali pa nisam bila skoncentrirana 🤭🤭 Inace moj muz je vrlo ponosan na jedan magnet na frizideru. Kaze ovako: moja zena ustedi hrpu novaca, ne propusta nijedno snizenje 🤣... To je nabavio pred nekih10-ak godina, mozete samo zamisliti koliko sam napredovala od tada 🤭
    Piba drzim fige da sve bude ok 🤞🏼❤️

url=https://lilypie.com][/url

• Stelle123
    22. Svibanj 2020. 04:00

Moj mali nije dobio nista na kilazi zadnji tjedan. Moram sutra zvat pedicu, a vidim i po tome sto nema snage za vjezbati losiju stranu. Nema sanse da ga natjeram. Jos mi je fizio bila zabrinuta danas za njega, cili dan sam u kukiju.

url=https://lilypie.com]

PetraB
    22. Svibanj 2020. 06:57

Stelle jbm misa... A kako mislis nema snage i da je fiz bila zabrinuta? Ma vjerujem da je samo jedna od famoznih faza i drzim 🤞🏼 da vec danas bude sve po starom. ❤️🤗

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.