Jutro. Ja sam to isto sve sinoc shvatila kao za*ebanciju. Zato sam u nekom trenu i napisala “kad se vec natjecemo” i rekla kako moj mali ne radi to sto pol beba tu vec radi 🙈. Al moj mozak tak funkcionira, uvijek sve kroz salu i zdravu za*ebanciju, pa sam to tak i protumacila. Losha nemoj zezat, daj se vrati!
Moj se nocas budio za jest svaka 2,5 sata 😫. I oko 6 kao ne spava mu se i prica sam sa sobom. Ja zaspala ko klada uz njegovo gugutanje, i za pol sata se budim sva unezvjerena kao kaj on sad radi, kad ono spava ko top 😂. I na kraju produzili do 9
Nakon jucerasnje glupe kise sad je napokon sunce, pa se veselim da cemo na plazu 😁
Ja vas za to dojkenje ignoriram i proklinjem dan kad sam vam to napisala
Pa ja isto nisam Hani shvatila ozbiljno
[iimg]
I DeeDee da samo znas sa kakvim pelenama cu se ponoviti, ne mogu docekati da dodju
[iimg]
Hahah pa eto primjera, ja napisala"dojkenje" par puta i sad mi mobitel prepravi dojkenje u dojkenje..
.
Šalji mi u inbox da slinim 🤤🤤🤤
Ja razmišljam prodat nešto tetri d i možda koju pelenu da kupim još koju bambusicu ili popicu 😍
[/url
Pozz svima, ja vas jos uvik pratim iz sjene (stalker, level pro).
Malo smo zakazali s navlacenjem kozice na pisi, nasla sam u screenshot sliku di je thinkpink objasnila kako to sve odrzavat i to sad radim, ali lagano mu se crveni (nista ga ne boli, ne smeta mu za piskit) , jel mogu to namazat s necim da ode to crvenilo ili samo nastavit odrzavat? Pridruzujem se svim #nemajka hashtagovima 😬
Hahah pa eto primjera, ja napisala"dojkenje" par puta i sad mi mobitel prepravi dojkenje u dojkenje..
.
Šalji mi u inbox da slinim 🤤🤤🤤
Ja razmišljam prodat nešto tetri d i možda koju pelenu da kupim još koju bambusicu ili popicu 😍
Svojeglavi mobitel, primjer 1. 😂😂
[/url
Jelenko nama je patronazna rekla bademovim uljem na pocetku. Vjerujem da moze i sad. Haha evo nesto s cim se mogu jos hvalit 😂😂 (ko da je moja zasluga 😂😂) mom se mogla od najranijih dana navuc kozica hahaha a to mi je bio jedan od najvecih strahova kak cu ja to 🙈😂
Wtf ja nista ne navlacim, rekli su mi vise puta da to ne treba raditi?
url=https://lilypie.com]
Hoćem DeeDee, cim stignu. Imam par tura, od različitih šivalica uzela.
Jelenko možeš u kamilici prati a možeš i bilo koju kremu tipa canesten, betrion ali probaj prvo samo s kamilicom
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji