ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    22. Svibanj 2020. 15:18

Macutica

LoSa

Macutica pa neces staviti bebu u kolut i otici… bit ces blizu nje tako da mislim da opasnosti nema. Ja sam kupila neki u Pepcu koji mi je frendica rekla da joj je bio super.
    Takoder i Pampers gacice za kupanje cekaju neka bolja vremena kad budemo isli na more. No cim jos malo zatopli stavit cu mu u dvoriste u hladovinu mali bazencic da se kupa.

Ma naravno, mislila sam jel rano da je stavim u kolut zbog fizicke spremnosti.
    Probam i ja sa bazencicem na terasi, zivo me zanima kako ce reagirati na more 😉

To sam se i ja pitala, ne znam jel smiju sjest u taj kolut...
    Losa, sanjala sam da si se vratila :)
    Moram vadit sva 4 umnjaka!!! Ne znam kako cu s dojenjem. Vjerojatno necu biti u stanju puno jesti tako da mislim da ce bit frka.

annika
    22. Svibanj 2020. 15:34

Zarice jel moraš to sad ili možeš pričekati? Nisam popratila jel ti se upalio zub ili? Ja sam svoje vadila pa imam iskustva, zato pitam

[iimg]

PetraB
    22. Svibanj 2020. 15:44

#nemajka novi level... 🤦🏻‍♀️
    Dala rucak klincima, nahranila curke... Nakon ne znam koliko sam uspjela uskladit da cure poklopaju kad i malac pa da core u isto vrijeme, ponosna, sjela ja napokon rucat 🙈... Boze koja naivnost 🤦🏻‍♀️ Znaci podgrijavala sam si juhu jednom a pizzu dva puta, 500 puta se digla od stola smirit jednu pa drugu... Dakle popizdila sam... Zadnjih 5 zalogaja sam ih pustila da placu a onda sam starijoj dozvolila da bude na tabletu ak sjedne ispred njih i animira ih svakih minutu dvije 🤦🏻‍♀️ A ja sam legla na kauc i trenutno uzivam u utrnuloj kraljeznici 🙄
    U najgoroj fazi puberteta nisam razmisljala na bijeg od kuce al sad intenzivno razmisljam 🤣
    Prije dvije godine je ljekarna Pavlic imala akciju 10+2 gratis i to je bilo super... Naravno vise toga nema, pisala sam Medisu 😅🙈

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    22. Svibanj 2020. 16:30

Mikio bila mi je odgođena masaža za sutra. Sad baš razmišljam da se nadam da ce stvari počekati još jedan dan .. a i stvarno se nadam da je kombinacija hormona jer se osjećam grozno.
    Btw doživjela sam sad najodvratniju stvar ikad, donekle mogu zamisliti kako je bilo samojed i lavici 😱
    Znači bila mi je na cici, već u polusnu i ja sam kihnula. Isuse Bože ona se tako prestrašila, znači prestravljeni pogled kojim me pogledala i počela ostajati bez zraka, mislim da neću tako brzo zaboraviti. Nije bilo ni plakanja nego samo pokušaj da ulovi zrak i nekakvo škripanje/pištanje, usrala sam se. ono kao kad dugo plačeš  pa ti se sve zaštropa i ne možeš disati kako treba. Srećom je brzo prošlo, isplakala se i nastavila jest 🙄

[/url

Taani
    22. Svibanj 2020. 16:36

Zarica, jooooj zubi  držim fige da sve savršeno prođe.
    Losa, dobrodosla nazad! 🙃.
    -
    Ja trebam dobit menstruaciju za 2 dana, ako ciklus bude kao prije. Za sada je bila samo jedna, okej je prosla... 
    -
    Sutra idemo na rođendan, na otvorenom, ali baš me zanima kako će to proći s obzirom da malac postaje sve zahtjevniji. Sisa svaka 2 sata od podne nadalje...Poceo se intenzivno ljutiti kad mu igračka ispadne KRAJ NJEGA, a ne bi se okrenuo na bok za njom ni pod razno. Imam osjećaj da nazaduje otkad cesce vjezbamo (kad ga uputim na bok, upre se iz sve snage da ode na trbuh, odjednom sakice cesce zatvorene) al dobro, ide u srijedu na pregled i cijepljenje pa cemo vidjeti sta dr kaze. 
    -
    Najcudnije od svega (znam da je normalno ali za njega je cudno) nije kakao od prekjucer, ali staaaalno prducka. Ja pocela jesti zitarice u mlijeku prijepodne pa to kao s tim povezujem.
    -
    Inace je super, pogotovo kad su ovako ugodne temperature pa se voza parkovima 😊

Taani
    22. Svibanj 2020. 16:41

Joooooj DeeDee, ne mogu  ni zamisliti kako ti je bilo. Moj se znao rasplakati kad mm kihne u blizini pa ja cim trebam kihnuti, odmah se hvatam za nos da prođe 🥴😩

DeeDee
    22. Svibanj 2020. 16:50

Ja stalno kišem i nikad ne reagira, odmaknem ju da se ne zagrcne i to je to, eventualno se počne smijati ali valjda kako je već jadna na pol spavala..

[/url

• Stelle123
    22. Svibanj 2020. 17:14

Jucer je bio katastrofa danas samo sto ne prohoda. Okrece se na obje strane, dize glavu, pivotira sve kako zelim. Pedica samo rekla da je to malo i da krenem uvodit namirnice pa smo danas papali tikvicu, ali svejedno mu mislim nakon tikvice i sise ponudit bar 100 AD-a. Trosi sad dosta kalorija.

url=https://lilypie.com]

Grizli
    22. Svibanj 2020. 17:23

Zarica 😱😱😱 umnjak i to 4x...
    Mikio dođi da ti gatam u staklena kugla... Piše zeno da ce dete spavat jednog dana bit ce sunce i kisa na jugu, na sjeveru vetar toga dana. Ce da spava lepo ko beba.🧙‍♀️
    Joj ja cu sutra opet u c&a morat po koji bodij... Zajeb se nisam znala da F&f trgovina koja btw mi ima predivne stvari ima bodije npr velicine 3-6 mj, al nisunisti unutra je etiketa i fino pise na njoj za 66 cm i 9kg... Moja je sad 66 cm, al je jaaakoo daleko od tih 9kg pa joj pada sa ramena bodij ko da dekolte ima. Drugi pise isto 3-6, ali duzina 68 cm i 7 kg. Naravno uzela 5 kom ovih za teze bebice a samo 1 taj za mrsavije... Naravno skuzila nakon sta sam oprala tako da sutra idem do c&a uzet 2-3 da imamo za prvu ruku jer ovih 5 nam ne sluze nicemu osim ako se u 2 dana ne zdeblja najmanje 3 kg. 
    Stella braaavooo... Super da je danas aktivniji. 

DeeDee
    22. Svibanj 2020. 17:33

miki0

Cure di nabavljate namirnice za kasice? Bio&bio, obican ducan?
    .
    I moze pliz koje korostite A derma kreme za bebe za ad slika koja je to, hvala 😊
    Moja je sva suha, lagani osip se opet vratio, melem baby i mustela ne pomazu.

U Špajzi 😈😈😈🤣
    Ja planiram naše domaće iz vrta, ne špricamo. I u početku bi se za nju ipak trudila provjereno eko kad već imam mogućnost, tj. to mi je posao. Sigurno neću zauvijek, realno jednom tjedno ili u dva tjedna kupim eko, a kad ostanem bez odem u plodine jer su mi najbliže.. ne mogu si priuštiti kupovati samo eko proizvode a i mislim da smo mi "veliki" vec toliko potrovani da ni ne primjetimo malo pesticida 😅
    A i nekako se nadam da se po supermarketima bar karence drže.. zato npr. nikad ne kupujem na tržnici jer mislim da većina šprica, a još veća većina ni ne zna što je karenca, možda mi je kriva logika 🤷

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.