PetraB hvala za savjet peobat cemo tako. Nisam nigdje naisla na taj sistem al ako to kaze jedna uspjesna mama onda cemo tako probati. 👏Za narudžbu uspješnu. Vec kad smo kod robice jel ih oblacis isto i kupujes duple stvari? Ja sam si uvijek mislila da imam duplice da ne bi ih isto al bi bili u kompletu da su u skladu pa je mm rekao koliko bi tek onda bilo te robice koju nose ako sad ima pune dvije ladice komode od ikee.
Nocas ja nisam bas spavala, ona bezbrizna naravno, evo jos spava nakon cicanja u 6.30.
Annika bas sam gledala tu poliklinika Helena. Kazes dobri su? Svidja mi se je tu neku pretragu rade bez kontrasta i tog zračenja pa cu vidit sto kaze padica danas, ako nista vidit cu da odemo tamo rađe nego da ju zracimo bezveze demode pretragama u nasoj socijalnoj bolnici u Puli.
Losa neee pa di si isla? Vrati nam se! Je*es gramatiku i Hanina podjeb*vanja. Bas sto Mikio kaze falit ces nam jako, tvoji savjeti su nam svima uvijek dobro došli. Nadam se da ces se predomisliti i vratiti nam, ako ne sretno tebi i malenom dalje.
Losa vrati se..
Ja filtriram informacije koje procitam i ne dira me nista.
Malcu mi su se na noznom palcu pojavile dva velika kruga ko da je skinut jedan sloj koze. Sto bi to moglo biti?
url=https://lilypie.com]
Opet fajt.
Grizli odlična je Helena. Dr je vrhunski stručnjak. Mi smo baš tu pretragu otisli raditi tamo, isto zbog zračenja. Moja curka je bila veća pa je to i teže, a inače ne voli doktore i svega se u vezi doktora boji- od igle do pregleda, zucnula nije na tom pregledu
Ne bih trljala sol na ranu ali moj dječak zaspao oko pola 10 sinoć i probudio se jutros malo prije 7. U soku sam , pozitivnom
[iimg]
Da, Hani je zafrkavala LoSu zbog gramatike, LoSa se naljutila i otisla. Ne kuzim ni ja
[iimg]
Imam milijun gresaka u pisanju a nisam nepismena, vidim i kod drugih nekad da ne napisu nesto dobro i bas me briga. Bubnem tu i tamo neku glupost, stara sam i umorna, mozak mi je kasa, nekad kazem i koju pametnu. Niti mislim koga ispravljati u necemu osim ako neka trazi savjet i kaze da ne zna jer eto, mozda imam malo vise iskustva, niti cu se ljutiti ako meni netko napise da nemam pojma.
[iimg]
Jao, smijesno🤷♀️🤣
E, cime ste cistile ove puzzle podloge ili casmatino kad ste ih kupili?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja bas ne pazim na gramatiku i bas me briga kako sam napisala i kako su drugi...dosta mi je da pazim di trebam...na fasku i poslu...i bas mi pase ovako nepismeno pisat...opusteno...losa vrati se...😃..
Oh well, ja sam bila uvjerena da LoSa piše "namjernica" iz zajebancije, kao što mi ostale pišemo "dojkenje" pa vjerujem da je i Hani išla u tom smjeru no nebitno, svakako nije razlog za odlazak..
Meni masu puta ako mi je loš dan (što je često 🙃) nešto zasmeta u bilo kojem komentaru, od pismenosti na dalje, ali kao što su cure napisale, nismo tu zbog toga, preskočiš i bok. Bar ja to tako, iskomentiram sama sa sobom i idemo dalje..
.
Meni dečko po novom diže tlak na 300, beba je dobra 🤣
[/url
Jao, smijesno🤷♀️🤣
E, cime ste cistile ove puzzle podloge ili casmatino kad ste ih kupili?
Ja prosla s antibakterijskim vlaznim maramicama.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji