Ja se ne mislim nikom ispricavati jer ovdje ne napisem sve pravopisno tocno ili imam greske u tipkanju... cesto tipkam i imam malog u drugoj ruci. A i ovaj mi je forum razonoda te ne citam post koji sam natipkala.
Niti mislim da su ljudi koji znaju gramatiku pametniji od drugih niti su oni drugi gluplji pa se recimo moze sumljati u njihovu strucnost.
Hvala cure... I ja se toplo nadam da ce to sve skupa biti dobro na kraju. Zao mi je sto su nas na kraju spicili kod neke mlade dr, umjesto kod sefice odjela kod koje smo i bili naruceni. Ne kazem da je mlada losa, dapace, al nekako za tu seficu njenu sam dobila preporuku i odgodili nam uzv na danasnji jer kao taj datum koji smo imali ona ne moze, a sad je opet nije bilo.
Annika a jel se sjwcas kojeg stupnja je imala tvoja curka to? Jel daju po difoltu antibiotike i sve te pretrage ili ovisno o "težini". Jer jos prije kad su mi u trudnoci rekli za to pred kraj sam ja sve isla citat pa svugdje je pisalo kao da profilaksa ide kad je 3 ili 4.stupanj, a vidim nama na nalazu pise 1.st.
A kad sam citala sad koje drame su za skupiti urin bebi 😱...
Hani 😆 napredna beba neka...
Ne znam koja, mislim mozda Mom da je pitala za popizditis na "savjete"... Alergicna sam na to, naročito od nekih osoba i u nekim temama za koke pouzdano znam da te iste osobe su zakazale i blage nemaju.
Ok mozda sad i pogodim grupu (kokos stisla samo napisala post i skuzim da sam u ljetnima)... Znaci ako kojoj sto znaci c&a im 30-50- 70% popusta na odredene artikl
*sumNJati😁😁😋 Neću više, majke mi🙊😉😁
Kod hvatanja urina, imala sam sreće pa mi je svaki put uspjelo iz prve, s tim da sam ga vraćala leć, nisam ga držala uspravno.
Savjeti...hmm. Zavisi kako sam raspoložena taj dan. Zadnji je da mali ne reagira na dozivanje i treba na pregled sluha🙄😎
Grizli 4. nije nikako, ja čak mislim 2. Ma ona je imala recidive, zato je mislim i dobila profilaksu.
[iimg]
O Grizli misa mu... Ma bude to Magdalena odradila bez ikakvih problema 😘... Moj savjet za skupljanje urina... Kad stavis vrecicu ne vracaj pelenu, samo ju stavi ispod guze, onak kao spremnu da ju stavis i s fenom lagano (topli zrak) prelazis to podrucje...imam uspjesnost 100% kod curke, kod malca nesto slabije 😅. I pazi kako skidas vrecicu da ti se onda sve ne izlije van.
Uspjela mi jedna narudzba na nextu... Sutra slijedi drugi dio 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Nocna jel spavate 😜
Prerano sam se jucer ponadala da se vratio u normalu spavanja...danasnja noc boze sačuvaj...samo se dere..spava na rukama i cim ga spustim krene mlatit nogama i plakati. Ocito cu ovu noc presjediti xD
.
A za savjete...samo preokrecem ocima..pogotovo kad svekrva ima koju pametnu...da se nju pita on ce vec iduci mjesec trcati po stanu jer eto to rade s 5 mjeseci 😒
Nista zene kako ja gđu Hani ne bi ovdje živcirala odlazim s ovog foruma.
Želim svima da vam bebice dobro napreduju i da izrastu u zdrave i sretne ljude
Koji nisu glupi i nepismeni ko ja...
Jutro ženice... Mi nakon ne znam koliko ne prospavanih noći, prvi put se probudio oko 2 boca i do 6, ustali, igrali se i sad frajer zaspao na meni.. Ruke su stalno u ustima, okreće se kao na ražnju, nit sekunde ga ostaviti.. Grizli sve će bit u redu, držim 🤞Kaskam za vama sa čitanjem, no što je bilo LoSa84 kuda ćeš? Što bilo?
Sortiraj odgovore
Najstariji