Lavice bravo za okret!
PetraB meni se iato desilo sa online od c&a pa sam odustala od narudzbe na kraju.
Ostalo nisam sve popamtila idem opet citat.
A Grizli to ti je moja cura imala, samo kao veća. Obvezno probiotik uz to, ne znam jel ti dr rekla
[iimg]
Grizli zao mi je zbog nalaza :( a drago zbog shoppinga. Vec sam jednom komentirala da sam svjesna s kolko antibiotika su mog malog napucali i da mu je sumamed razorio jetru (nakon 4mj su tek u normali jetreni enzimi)al sam si pokusala posloziti u glavi da je to manje zlo i da je danas zato zdrav...
Annika,LoSa a kad je najbolje da mu dajem kapi? Nakon jela,usred jela?
Ja mojem dajem navečer prije kupanjca, kad dajem i D kapi. Ne znam jel to pravilno, ali tako najlakše zapamtim. Znači izmedju hranjenja
[iimg]
Annika nije nista rekla mi da ce mi pedica sve objasniti kao za urinokulturu i kako antibiotika davat. Pije Biogaiu stalno pa ne znam dal je to dosta ili da joj jos sta ukljucim. I jel joj dajem prije ili poslije antibiotila? Kako je curka sada jel imate neke poteskoce i posebne upute oko toga?
Lavice to sam si i ja u svojoj glavi slozila tako. Bolje to nego kad mi je pocela o trajnim ostecenjima bubrega, jake urinoinfekcije koke zahtjevaju bolnicka ljecenja i sl... I onda se nadje moja blesava svekrva komentirat zasto cemo joj davat antibiotik ako joj nije nista da su to gluposti itd. Povrh svega sad na kraju dobila popizditis na to i doslovno ju poslala u 3pm.
Grizli nadam se da ce na kraju to sve biti dobro 🤞
A kad se vec natjecemo 😂 ja prijavljujem da se mali mrgud i dalje ne okrece. Okrenuo se svega par puta al to je bilo slucajno. Al zato je prvak u cuclanju noznog palca 🙈😂
Grizli ja sam protiv antibiotik al u slucaju da se daje napamet al ocito je potrebno i zna se zasto se daje..uvijek treba birat izmedu dva zla koje je manje zlo...nek pije sta god treba samo da na kraju sve bude ok....jel vama smeta kad vam neko nesto "savjetuje"...ja popizdim odma pa makar bio i u pravu...moja se okrene tu i tamo nista precesto...nije otkrila noge...al zato prska stalno...preslatko mi je to...
Hahah Mrgud 😂
Vita je i dalje pobjednica, ona samo leži i glasa se kao golub, ako je baš dobar dan onda kao chewbacca 😂
Jedino šta je počela sklopke radit dok je se drži, moraš ful pazit da se ne izvrne na nos. I umire od smijeha pritom 🤦
iiii još iz rodilista ima talent da na svakoj drugoj slici pokazuje 🖕 ili 🤘
😂😂😂
[/url
Grizli znači ona će svaki dan uzimati malu dozu antibiotika kao preventivu urinarnim infekcijama. Bilo kakav probiotik ti je dobar. Razdvoji vrijeme uzimanja profilakse- antibiotika i probiotika. Dat ce ti detaljne upute pedijatrica. kod moje cure su se problemi javili oko 4. godine, dvije urinarne infekcije zaredom. Nakon sto nas je pedijatrica uputila u obradu, ja sam ti fino odvela curku u polikliniku helena u zg jer nefrologija u osječkoj bolnici nije tada imala ni uzv. Prošireni bubrežni kanalići. Obavili jednu gadnu pretragu koja se samo kod njih radi ultrazvučno da bi uyvrdili da nije refluks. Bez slatkiša, 1,5 l tekućine dnevno, mokrenje svaka dva sata, antibiotik i probiotik 2 godine. Redovite kontrole urina, dnevnik mokrenja. Nikakvih problema od tada
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji