Isuse danima nisam znala za sebe... Valjda skok kod cura, za popizdit bio vikend a i pon... 😓
Danas napokon malo bolje... Losa evo i mi u postupku prelaska na Novalac. Iako po Novalacu one jedu relativno dobru kolicinu jer njihova tablica nije samo po mjesecima vec i po kilazi. Al svejedno jos trebamo rijesiti tu cudnu stolicu i prinos pa se nadam da ce s Novalacom to biti bolje. Zadnja dva dana (prije uvodjenja Novalaca) im je stolica postala bas vodena pa me frka i dehidracije, iako nikakvih naznaka tome nema.
Sutra nam je UZV mozga 😱🤞🏼, 26.5. fizijatar a 25.6. i curke i sin su na Rebru kod gastrica 🤦🏻♀️... Taj dan cu prolupat, vec vidim.
Jao, vidjela i ja taj post Ellin 😦... Fakat malo weird... Sva sreca moji nisu mjesecarili, nadam se da ni curke ne budu.
E da... NEXT... isuse popi... sam... Napunim kosaricu i do kraja kupovibe skoro sve je bilo sold out... Mislim si da sam glupaca propustila da mi pise kod artikla sold out pa sam krenula ponovno... Stavim artikl u kosaricu, pise in stock, nakon min stavim drugi artikl, onaj prvi je sold out... Bila sam toliko jadna, nista im nisam uzela... C&a i hm ista stvar, velicina 62 koju bi im uzela za ljeto...nema skoro nis... Odem na reserved, sinsay... Ista stvar. Danas cu probat ponovno.
Moji su ljeti spavali u jednodijelnim pidzamicama kratkih rukava i nogavica, bez bodica ili eventualno bodic bez rukava, ovisi o temp.
Presvlacenje je kod nas dernek...svaki put... Jbg, ja ih obicno sama kupam jer za to vrijeme mm rjesava veceru starijima ili sprema malca corit, pa nemam bas vremena za kerefeke nego to brzinski obavim. Treba mi 40 min za pripremu kade i kupanje i oblacenje obje... Preznojim se 100 puta 😅😅😅
Danas sam saznala da se 25.5. otvaraju skole za 1-4. razred al naravno jos nas ucitelj ne zna jel obavezno ili nije i ak nije sta s klincima koji su doma, hoce li im se slat zadaci ili ne.
url=https://lilypie.com][/url
Nasi klinci jucer bili u skoli po svu opremu. Ministrica ucitelje nije ni obavijestila, zato i ne znaju. Ja cu cu malog poslati cisto radi druzenja, ako bude vecina isla
[iimg]
Djeci do 6 mj ne treba vode ako piju mlijeko... teoretski ni kad se tek pocne s kasicama no onda je dobro nuditi vodu vise da se stekne navika pijenja vode. Usprkos kasicama danas jos uvijek do godine dana mlijeko ostaje glavna namjernica te se voda i tako dobiva. Nekad kad se krenulo s kasicama se djeci nije vise nudilo mlijeko pa su nudili vodu i sokove (fruteke ).
Ja svom tipa pola sata nakon kasice dam vodu iz one prijelazne bocice... nesto izmedu bocice i kljuna.
Petra bas sam sad citala clanak nan utarnjem da je HZJZ izdao smjernice i normalno krece vrtic i nastava.
Iiii prijavljujem okret s ledja na trbuh🍾🍾
FYI mozda nekom pomogne, otkad smo maknuli WaYa kapi s D3 a uveli Oleovit kaka svaki drugi dan :) A inace 4-5 je ila pauza. Sutra uvodim kapi za zeljezo so help me God.
Mom je stolica stalno tamnozelena onako kao pasta teksture sa zrncima🤔🤔
Mare moja ne mjesecari ali oko godine dana imala one nocne horore,vriskove il sta je to vec. Da se ne prestrasite, dijete krene vristat usred noci i ne prestaje sat vrwmena, cak vasa prisutnost to pogorsava. Kad odvristi legne i nastavi spavat ko da se nis nije dogodilo😱 A sad prozivljava razne price, crtice pa onako u nebulozi vice pa necu vjesticu i dodjes tamo al ona totalno dere po svom kao da nisi tamo. Cudna su djeca,u svakom slucaju🤣
Moj se isto dere kad se oblaci, a danas je otkrio vriskanje 🤦🏼♀️ Cijeli dan je danas cendrav.
I prijavljujem i ja okret s leda na trbuh 🥳
Btw ko je spomenuo da bi muza bacio kroz prozor 😂 moj je isto strasno umoran svaki dan i mora odspavati 🤦🏼♀️ I bole ga noge kad secemo veci krug 🤦🏼♀️
Ja svom dajem vec duze jednu malu zlicicu prokuhane vode. Koja je kolicima koju dajemo kad pocne dohrana?
Cure, kakvi su vasi ciklusi nakon poroda? Mislim na one koje su dobile mengu...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala.le sad tek cekam drugu mengu, al cini mi se da ce kasniti (prema pracenju ovulacije). Nakon prvog poroda mi je drugi ciklus trajao 39 dana tak da je svasta moguce
Ja dobila dvije menge skolski i od treće ni traga već skoro dva mjeseca
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji