Ja se ne opterecujemkad se dere radi gluposti... nece ni u zivotu dobiti bas sve sto zamisli tako da se neka navikava Isto se ljuti na trbuhu kad nesto ne moze no rekla sam muzu da ga pusti neka se sam potrudi.
Nskon kupanja ga omotam u rucnik i tako bude minutu dvije i onda se smiri kad ga mazem kremkm i presvlacim. Inace, atopijski se povukao od Mixa emulzije i omnibiotika panda. Ima samo na rucici jednu malu crvenu tockicu. E sad sto je pkmogle ne znam
Presli smo sa Aptamila na Novalac pa cu vidjet jel ce tako bolje jest... 500 mL i 50g kasice dnevno mu nije nikako dovoljno.
Kad je vriska samo mu upalimo i smiri se :)
.
Nama Mixa nije pomogla pa smo uzeli A dermu i povuklo mu se...nije do kraja al barem mu se lice ocistilo.
.
Joj nocas mi muz skoro bubreg izbio...mali nesto zakenjko a ovaj kak je skocio iz sna tako me mlatno..reko sta skaces,kaze da je mislio da sam otisla u wc 🤣🤣🤣🤣
Bolje da on spava po noci inace bi bila sva plava od njegova budenja iz sna 🤣🤣🤣
Lavice i mame s vise djece...dal vam mjesecare po noci? Citam komentare na post od Elle Dvornik o mjesecarenju i baa je jezivo kad tak hodaju okolo..
A sjecam se da sam i ja imala te epizode..samo bi zaspala di bi se nasla...znala sam na sred dvorista otici ili u spajzu 🤣🤣🐷
Ja sam mjesečarila kao mala, a znam i sad kao velika 🙈 vječno sam hodala po stanu sa dekicom usred noći jer bih išla na put, najčešće se ničeg ne sjećam ujutro. Znala sam i ustati i pričati s imaginarnim ljudima u sobi, znam da je to mojoj sestri bilo totalno scary.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Joj moj je ludio na oblacenje dugih rukava, a odnedavno je vriska kad treba zakopcat pelenu i bodi..isto place kad zavrsi kupanje...pa ga nosam malo u rucniku i ljubim, tako bolje prihvati kad se vratimo u dnevni na oblacenje.
Pocela sam mu davati vodu i tocno je dijete bolje otkad se napilo, sparina je uzasss..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Miki a ona će ti i kašice uskoro, tako da ćeš joj svakako davati vodu
Stigao nam casmatino, ajme pa to je ogromno
[iimg]
MikiO da, da. Nudi joj kroz dan slobodno vodu jer oni često neće ni piti ispočetka ali ja ti mogu reći da moji nisu htjeli piti i nikad nisu ni dehidrirali ni ništa
[iimg]
Mikio nije dojen. Al zadnja istrazivanja kazu da ne nudimo djeci do 6mj vodu iako su na ad-u, misljenja su podjeljenja. Ja bih ponekad dala, al evo ovoh sparnih dana se mislim da mu bas treba...ne znam, mislim da mu nista lose nece bit...a vidim pozitivan pomak, mozda je stvarno vapio za tekucinom.
Da, ni on bas ne voli vodu pa ga prevarim. Dam mu prije jela kad je gladan, tada povuce i napije se😊
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Joj cure, izgleda me čopila crijevna viroza 😓😓
Imate li savjet što da radim da ne zarazim malu?
Strah me i dodirmuti ju, a kamoli poljubiti.
A tako je divna danas, samo se smije i gleda u mene kako se previjam i pričam sama sa sobom 😓
Da ovo za mjesecarenje cu morat pripazit. Vec sam je dva puta u relativno kratkom roku uhvatila da prosetava. Doduse uredno je pricala samnom.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji