Grizlinadam se da ce na kraju to sve biti dobro 🤞
A kad se vec natjecemo 😂 ja prijavljujem da se mali mrgud i dalje ne okrece. Okrenuo se svega par puta al to je bilo slucajno. Al zato je prvak u cuclanju noznog palca 🙈😂
Vec sam mislila da je moj jedini koji se nije okrenuo 🤣🤣 Jucer smo na podu i pricam mu kako su se sve bebe s foruma okrenule samo on strajka hahah
U biti vidi se da pokusava...okrene se na bokove pa tamo bude neko vrijeme ili surfa na dupetu,zacas je s jednog kraja na drugom xD
Jucer je otkrio noge i sad samo skida čarape...pokusava stavit nogu u usta al je debeljko pa mu tiba smeta 😆
.
Petra sretno 🤞
.
Grizli uz terapiju bit ce sve ok 🤞💪
Grizli reći će ti već pedica ali nemoj se ništa bojati. Ovo je jako dobro da su skuzili tako rano jer pri pojavi simptoma mozws odmah reagirati. Od kolegice mala je imala bas refluks, nikad nikakvih simptoma do upale bubrega sa 6 godina. Dvije operacije ali i ona je sada super
[iimg]
Annika 2 godine antibiotika 😳😱😥? Uh…
Da, da. Ne mora znaciti da vas ceka isti scenarij
[iimg]
Bravo za sve male okretajuće bebe ♥️ a ostale curke ne sekirajte da se nisu okrenule bebe pa i nisu jednako stare sve, one to i tako odjednom naprave kad se najmanje nadate.
Moja je danas puno bolja, valjda je stvarno meteropat na mater 🙈 ja danas od tlaka nisam mogla ništa, vrtilo mi se cijeli dan. Mala većinu vremena provela vrteći se u krug na stomaku i to samo na desnu stranu, više mi ne da pelenu skinuti jer čim je stavim na leđa ona se baca na trbuh. A ful čudno izgleda kad se vrti jer podiže guzu i nekako migolji pomalo, baš bude smiješna.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ma ja se ne bediram, doci ce sve. Tak se danima okretao samo na jedan bok i radio krugove i samo odjednom i na drugi. A i fkt nema bas tu u viksi gdje ni vjezbat ovih dana #nemajka uopce ne razmislja o razvoju djeteta 🙊. A najbolje od svega mi je kaj nakon 2 mj borbe s tjemenicom i svega zivog kaj smo isprobali, dodemo tu, ful nam je neprakticno kupat ga pa smo prorijedili na svaki 3 dan, i jos sam zaboravila mustelu doma, i glava mu izgleda bolje nego ikad.. pa ti reci..
Mi se zezamo da od ovog morskog zraka mali mrgud svako popodne spava i da je od pregleda prosli ponedjeljak fakat naocigled narastao. Hlace i pidjamice hm 68 su mu kratke (ok malo su se vj skupile od susilice), al jos prosli tj u zg su mu bile taman. Tak da ima istine u tome da rastu dok spavaju 😂
E a noge 😂😂😂 znaci meni je to najsmijesnije ikad. Mm stalno skace kad si ovaj skine carapu da mu pocisti “pamuk” izmedu prstiju 😂. Na presvlacilici ih cmace da sve odzvanja, bolje cucla nozni palac od rucnog 🙈 meni to stalno izgleda da ce si polomit kicmu al znam da je to kod beba normalno pa pustam 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji