ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    19. Svibanj 2020. 21:05

Ovo za nogicu sam jednom citala i probala al mi izgledalo bas neudobno pa mu nisam tako stavljala.
    .
    Narucila sam Casmatino..onaj s praščićima 🐷🐷🐷
    .
    Mikio moj je kod mojih spavao sa mnom i milinq bilo..samo se jednom probudio tu noc i u polusnu sam to odradila....bas mi bilo dobro tak spavat s njime da ne moram ustajati...da se nece naviknut stavila bi ga cesce kraj sebe al bolje mir 😁
    .
    Znaci mracim na one krave s aukcije...jbt glupaca digne cijenu za sto kuna 😑 necu ih vise ni gledati xD
    .
    Odoh spavati dok spava..laku noc 😀

Grizli
    19. Svibanj 2020. 21:44

Evo jos jedne loverice milijunasa, potjere i najnovije kolo srece. Slucajno ako je tv ukljucen kad ide sisat moram ga ugasiti strasno. 
    Mikio moja topla preporuka je da si doma s njom a ako mogu netko od tvojih da ti tokom dana dodje pomoc dok nema tate. Ja sam sama bila vikend kad je ona imala mjesec dana, isto sam mislila kod mame, al na keaju smo ostale doma jer su mi mnogi rekli da bebe znaju biti i uznemirene kad promjene ambijent. Mama je dolazila k meni svaki dan par sati.

19. Svibanj 2020. 22:02

MaRe mi imamo cosmatino s prascicima 
    Moj se mslac prije okretao samo na desnu stranu pa su mi rekli da forsiram lijevu i sad se samo lijevo okrece  Znaci moze obje strane...

mrgud_zg
    19. Svibanj 2020. 22:26

Hani kad si ti rodila? Ja 31.12 😁
    To za vikendice je bas zeznuto. Ja sam veci dio ljeta planirala provest na moru, malo s mm, pa s mamom pa tatom, al bas nam je nezgodna vikendica za bebaca, a u ovoj sobi bi on bas trebao vjezbat. A opet glupo mi camit u zg kad mozemo bit na moru 🙄
    Imam pitanje za iskusne mame! Kad bebe pocnu bit malo “svjesnije” svijeta oko sebe? Konkretno, kad prestaju plakat za gluposti ko da je kraj svijeta? Moj je recimo u fazi da se obozava kupat, al onda dolazi oblacenje koje prezire. I place dok ga oblacim tih 5 min doalovno ko da ga tucemo. Ja se sva preznojim. Mm ga umiruje po 10-15 mim. I onda se jos tresse dok jede, bas sve skupa grozno. A samo zbog oblacenja 🙄 pa me zanima kad pocnu kuzit takve stvari?

• Stelle123
    20. Svibanj 2020. 05:24

Mrgud, posli bude jos gore 😂 Krenu se okretat, puzat .bjezat, tuc nogama, grist tako da to mozda oko 2-3 godine 😁 Vjv postane nervozan,.probaj ga ranije okupat ili sad ljeti kupas ga 2 tri puta pa ce naviknit. Prije oblacenja mu mozes dati neku suskalicu da mu skrenes paznju.

url=https://lilypie.com]

MaRe
    20. Svibanj 2020. 05:57

Mrgud i moj tako zna al to zato sto je vec nervozan i ne moze dočekati da jede i ide spavati. Imamo neku knjigu sto svira...ona Slikovnica s brojalicama..to obozava i onda mu to muz drzi dok ga ne obučem i namazem.
    .
    Mi se nocas budili u pola 1 i pola 3...aleluja 😁
    .
    Sad se probudio jer se ova stoka iznad nas svađa rano ujutro..cim su oci otvorili ova krest 😑

Grizli
    20. Svibanj 2020. 07:08

Mrgud i kod nas nakon kupanja mm drzi plissnca koji zvecka i glumi da on nesto prica dok ju ja oblacim i mazem. Ako nema tog plisanca isto vika. A ovako cim ju vadim iz kade on ga pocne pokazivati kao skriva ae iza njega itd. Uglavnom uz igru rijesavamo taj dio. Tokom dana ako je nervozna za presvlacenje dobi cistu tetricu pa nju promatra. 

mrgud_zg
    20. Svibanj 2020. 08:55

Tnx cure. Ma kod nas je gotovo uvijek dreka kad je presvlacenje. Al mislila sam opcenito. Tipa dreka je i tih 15 sekundi dok ja skinem majicu da ga nahranim. Pa sam mislila dal postanu svjesni da ce dobit jest i bez da probude cijeli kvart? 😂 ta “svijest”
    Mare kakva je to slikovnica? 😁
    Ps od sutra su vam u plodinama pampersice pc, puffies, te violeta detergent i becutan svasta za bebe..

Simbalija
    20. Svibanj 2020. 08:59

Jutro cure! Moja je relativno ok spavala, iako se isto dosta često budila.. Shvatila sam da je muči to odnosno frustrira jer želi se kretati, a ne zna kako. Znači prebaci se na stomak čim je polegnem, napravi puni krug oko svoje osi i onda shvati da joj je neka igračka van ranga i da ne može do nje i onda deračina nenormalna. Pokušava na koljena, ali ni to ne kuži još kako. Ne znam kako bih joj pomogla pa tko zna kad će skužiti vojničko puzanje, što će do tada deračiti se? 😩

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Lavica27
    20. Svibanj 2020. 09:20

Mrgud...nije do beba overall nego do muske bebe,znas da oni sve vole odmah🤣 Salu na stranu,al dobro kaze Stelle.  Bit ce toga jos i nije stvar da nisu svjesni nego oni to zele sad i tocka. Ja imam iznad prematalice policu pa sam zakacila nekog jopca sta se okrece kao mobil i presvlacenje prolazi napokon u tisini,cak iza kupanja sto je mrzio. 
    Nama relativno ok noc, u 2 hranjenje pa uspavljivanje i oko 5 opet hranjenje do 7 je spavao. Ali naravno izmedju 2 i 5 je kcer zvala (citaj urlala hocu mamu i samo mamu)da hoce da joj dodjem u sobu ibsta sam mogla od 3-5 spavat i nisam🙄
    Mare nis mi ne pricaj,od jada sam jucer napustila grupu🤯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.