ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    18. Svibanj 2020. 16:01

Jaaaooo ja ne znam dal mi je odvratnije to da muz cica ili da ova jos objasnjava zasto nije povukao. Sta je s glavama... 
    Za torbu ja imam sa wisha vjerojatno se radi o istoj... Meni je fantasticna za tu sicu. Jos sam je i u masini prala nekoliko puta i nista joj nije.
    Losa bas sam sad pratila ju kako vuce i ocito nije svih 15 min vukla iako izgleda kao da vuce, sad pratim da cujem bas kako guta. 😒 Sad cemo vidit. Iako su mi. Cice svaki put izgledale ispraznjene.
    Mi danas solo isle u grad, do moje mame i po uputnicu. U auto je bila top, sama iza, kod bake nikad bolja beba. Sad kad krenemo dipat okolo. 😛 Jos da nestane "opasnost" od shopping centara.
     Damnarexx uzivajte 

Red Fox
    18. Svibanj 2020. 21:16

Obavila shoping na next-u, pise da stize iduci pon. Bas me zanima.
    Ona podloga za kolica koji sam narucila sa Sartor kids je super, bas je mekana, al nismo jos izvukli sportski dio. 
    Mene isto nekak strah laganjje ga obuci kad puse. A kak ste s kapicama? Ja svom stavim sesiris kad je u nosiljci, u kolicima nema kapu.
    Inace, atopijski se skroz povukao. Sad smou uzeli novalac 1 umjesto plus koji nema laktozu. Sve si mislim da nije do toga 🤔
    Mikio mozda ti krene bolje spavati kad joj pocnes davati navecer rizine pahuljice i slicno. To ih navodno zasiti.
    Iskusne mame, u cemu bebe spavaju po ljeti 🤦🏼‍♀️ Ja sam narucila pidamice iz nexta pa me sad strah da  sam bezveze narucila, doduse za 6-9 mjeseci pa mozda na jesen iskoristim

mrgud_zg
    18. Svibanj 2020. 21:26

Mikio sretna godisnjica! 🎉
    Tnx za preporuke za ruksak. Ma svi vjeroj imate isti, vidam ga po gradu ful na zenama 😂🙈. Ja imam neku torbu koja je u komplutu s kolicima, al bas razmisljam kak bi mi za ljeto trebalo nes prakticnije, kao taj ruksak!
    E a moj ne da trazi jest nego uzas. Jeo danas u 3 pa u 5, htjeli ga dobit da odspava al nije islo. I ok nema veze idemo u setnju. I kao doma cemo ga okupat pa hranjenje i spavanje. I kak je bilo pol 8 najveca svjetska drama, plakanje ko da sutra ne postoji. Na kraju ga nahranila i nismo ga kupali 🙄...

• Marinka
    18. Svibanj 2020. 21:26

Cure da li next ima limit za besplatanu dostavu? Jesu li veličine realne? 

18. Svibanj 2020. 21:28

mikio sretna godišnjica! 
    Imam jedno pitanjce za iskusne mame... cini mi se da se malcu pojavilo neko zadebljanje iznad ausa... prema međici. Onako je tvrdo na dodir... jel to normalno da tako bude ili ne bas?
    Bas je nekako nezgrapno.pitanje  Inace nema problema sa stolicom... cujem da stiska no nije da se muci.

Damnarexx 🌺
    18. Svibanj 2020. 21:38

Mikio sretna vam godisnjica! 😋
    Bas si lijepa zenskica, sad sam vidjela novu profilnu🙃

Red Fox
    18. Svibanj 2020. 21:47

Mikio sretna godisnjica 😀 zaboravila sam 😂
    Kak se vi spijunirate 😂 to iz one grupe aukcija igracaka? Frendica mi je poslal zahtjev neki dan al sam odbila. Nisam ja za te aukcije.
    Mrgud ja imam taj ruksak s ebay-a al ga nosimo samo kad idemo kod bake. Mislim da ce nam posluziti kasnije kad bude veci, za sad mi je torba s kolicima super.
    Meni nisu naplatili dostavu, al sam ja dobar racun nabila 🤦🏼‍♀️ Ja stalno kupujem u nextu i njihove velicine su mi realne. Npr.moj je up to 1 month nosio do 2 mjeseca. Sad ima 3-6 month i malo su mu knap pidamice koje se kopcaju sa strane, ove s kopcanjem naprijed se biti taman jos mjesec dana.
    Losa ne znam kaj bi to moglo biti, jel ti kaj pedijatrica rekla? U mojoj struci se to zna desiti kod ingvinalne hernije tak da bolje provjeri. Al ne zelim te previse zabrinjavati,ipak ja to znam za male pajceke, djeca nisu moje podrucje 😂

Red Fox
    18. Svibanj 2020. 21:50

Losa zanemari, krivo sam citala, sad kad sam se vratila vidjela sam da si pisala da je u drugom podrucju. Mozda je neki limfni cvoric.

18. Svibanj 2020. 21:53

RedFox nemsm pojma... Rekla patronazna da ce doc ovih dana jer je 6 mj navrsio pa cu je pitati. Mozda normalno međica otvrdnula pa ja brijem  Sad i malo tvrđe kaka otkad jede kašice.

18. Svibanj 2020. 21:57

E jesi ti veterinarka RedFox? Jel moze moja macka ostat opet skotna ako ima male mačiče koji sišu? Ja tvrdim mužu da ne može a on meni da je tako neka njegova macka kad je bio mali. A ne moze sad na kastraciju kad oni još samo sišu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.