ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    18. Svibanj 2020. 05:19

Ljeti su normalni ti problemi s pregibima. Njima to ne smeta. Ja bi samo s babx puderom malo posula.
    Losa od 6. mjeseci je 200-300 grama okndobitak tako da odlicno dobiva. Jedno glupo pitanje, ali jesi li provjerila rupe na sisacu? Mozda su mu male pa mu se ne da vuci jako po ovim vrucinama. Moj bude kompletno mokar nakon sisanja.

url=https://lilypie.com]

Angelly
    18. Svibanj 2020. 07:29

mrgud_zg

Moja mama je za mene vodila radosnicu i sad sam ju uzela kad sam rodila i to mi je predivna uspomena. Dok mm nema i njemu to nis ne znaci. S obzirom da sam rodila musko radosnica bi bila za mene. Iako, ne vodim, stalno kao budem al nis. Mobiteli su krivi jer danas imam 500000 slika a ni jednu izradenu i tak. Ova angellum kaj ste spomenule fkt ima lijep dizajn, al slazem se s mare, to je meni ultra vjerski..
    Prijavljujem da malom mrgudu ocito godi morski zrak, svako popodne posteno odspavamo 😁
    Htjela sam pitat cure koje imaju onaj ruksak za kolica s alija, kak ste zadovoljne?

Meni je super taj ruksak, sve potrpam u njega :D  zadovoljna sam kvalitetom

18. Svibanj 2020. 08:23

Hvala na savijetima... Da sišač ću promijeniti. Bas danas idem kupiti onaj 6+. To je vec jednom tako bilo jer je očito lijen vući... I cica mu je išla sporo i manji sisač pa je manje jeo. A i kad u bocici bude manje od 30 mL (to vjerojatno mora jace povuci) ostavi. Tako da nor 30 ostane i ako pripremim 180 ili 150 mL. On oduvijek nije bio neki jelac no zapravo je i super napredovao s obzirom koliki se rodio. Adavat cu mu sve vise kasice i ubacit mu u nju ad  Jucer sam mu dala pit i na onu prijelsznu bocicu koja je više ko kljun i fino je pio. Ima ruckice pa to sam uhvati i drzi. Mozda vise nece bocicu 
    Ja te radosnice uopce ne pisem... imam onu koju ssm u dm-u dobila i neku bepanthen koju su mi u bolnici dali. Mogla bi barem osnovne stvari unijet  Evo mi dogovorili krstenje za subotu na brzinu  Bit ce samo kumovi i starci i nasa braca i sestre. Neda nam se vise cekat s time... tko zna hoce li doci drugi val i sto. A kum je u Sloveniji pa sad moze napokon doci. Zato smo to tako navrat nanos dogovorili

Taani
    18. Svibanj 2020. 08:41

Losa, super za krštenje, tako bih i ja to "odradila", ali još se premišljamo što ćemo s obzirom da 2 mjeseca nije nitko dolazio, možda bi slavili ipak.. Mi imamo problem s kumom  vjenčan je u baptističkoj crkvi pa mislimo da ne može biti kum u našoj. Naravno da ćemo provjeriti još, ali uopće mi se ne žuri to sve organizirati .
    -
    Mm više ne radi od kuće, od danas je u firmi. Polako se vraćamo na život prije korone .

18. Svibanj 2020. 08:45

Taani ne znam hoce li bit ok jer je nas kum trebao donijeti potvrdu da zivi katolicki nacin zivota iz svoje župe. 
    Evo moj malac je jutros pojeo 50 mL i vise nije htio. Onda sam zvala svoju mamu da ona proba i na kraju je 130 mL pojeo. Mozda ne zeli da ga ja hranim  Koja je sad to faza

annika
    18. Svibanj 2020. 08:52

LoSa ma možda mu i zubići idu, tko će ih znati. Ali ovo ti je ok dobitak na težini 
    Ja jutros stala sa svojim na vagu i neugodno se iznenadila jer ispada da je dobio manje od 400 gr u skoro mjesec dana. Pedijatrica mi je na cijepljenju rekla da mogu čekati do 6 mjeseci ali ako primjetim da mu mlijeko nije dovoljno krenem s kašicama. ja po njju ne primjetim da jbhtdr

[iimg]

annika
    18. Svibanj 2020. 08:53

ne primjetim da je gladan, mlijeka ima dovoljno. Nisam ni sama pametna što da radim

[iimg]

DeeDee
    18. Svibanj 2020. 08:55

Jutro 😊
    Mi smo imali novi trenutak u životu, hranili se u 4 i beba zaključila da više neće spavati. Kad sam je prestala animirati i ugasila svijetlo počela gugutat.  Bila budna do 6 i cijelo vrijeme ful glasno gugutala, kao da nam je golub uletio u sobu 😂😂😂
    Ali puno je slađe i manje iritantno od fena pa neka ona glumi goluba, u nekom trenutku smo se počeli smijati kao ludi a ona još glasnije, onako kroz smijeh 🥰🥰🥰
    Ali zato se tak se budi, dobro je.

[/url

DeeDee
    18. Svibanj 2020. 08:57

Annika a kažu da kućne vage mogu varirati i do pola kile što je u slučaju bebe ogromna razlika, ne postoji mogućnost da ti ga patronažna dođe izvagati ili da ti netko posudi vagu za bebe?
    Mene baš patronažna prošli tjedan zvala ako mi ju treba izvagati ili nešto pa smo se dogovorile da dođe oko 27. tako da bude točno mjesec dana nakon prošlog i do idućeg vaganja kod pedijatrice.

[/url

18. Svibanj 2020. 09:07

Lako se vaga isproba sa kilom šećera npr. Moj kucna je u gram točna. Oni definitivno počnu manje dobivati kako idu stariji i kako se više ajmo reć pokreću. Meni uopće čudno da moj išta dobije na težini s obzirom koliko jede i svakodnevno vježbamo. No očito mu ne treba puno da se udeblja... na mamu je 
    Možda su mu kašice finije pa sad ne želi da ga ja hranim već čeka kašicu da mu dam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.