Za tu Mustelu, jel treba to jos s cesljicem proc nakon? Mi oprali pa s rucnikom presli, al ne znam bad kolko je otislo...cesljic mi tak nekak djeluje ostro za tu njegovu glavicu
Mikio sretna godisnjica 🥳🥳🥳
.
Pa dobro jel moguće da sad ima grceve a dosad ih nije imao...toliko se zna rasplakati i onda se isprdi i mir...evo od ponoci imam drame xD Taman sto zaspim on se budi a bome i zgrada 🥴
.
Red ja uvijek mislila da se deru jer ih macak cupa za vrat hahaha
Za tu Mustelu, jel treba to jos s cesljicem proc nakon? Mi oprali pa s rucnikom presli, al ne znam bad kolko je otislo…cesljic mi tak nekak djeluje ostro za tu njegovu glavicu
Ja prodjem, ali nije da se ista skine s time. Jedino s bademovim bas uspijem dignit sloj.
url=https://lilypie.com]
annika samo je kad zadebljano... nije izraslina ili sl. Mozda mu samo taj dio sad zadebljao kako je veci
Hvala RedFox na odgovoru. Jos samo sišu tako da vjerojatno neće ponovno. Mislim da su ove mace o kojima moj muz govori jele vec krutu hranu pa je zato stara mačka već opet bila spremna na male. Doći će ovih dana veterinar cijepiti psa (sve korona poremetila) pa ću ga pitati da nas narući za operaciju za koji tjedan kad mace porastu.
Ne znam jel nekom zanimljivo no u Lidlu Pampers active baby 152 kom vel 3 kostaju 169 kn. Mislim da je to super cijena. Istovremeno je i akcija Lidl pelena... 112 kom za 88 kn.
Odgođena mi nova leđa za subotu 😒
A ja od uzbuđenja i premalo izdojenog nisam skoro ni spavala nego se vrtila živčano po krevetu, sad mi još više trebaju 😅
A Vita opet počela stenjati oko 4. u 5 kao sova, dušu mi je isisala i nema šanse zaspat, na kraju sam je oko 7 uspavala nekako ali se ful trza u snu pa kao da i ne spava. I evo, sad kad mi je javljena odgoda - spava snom pravednika 😅
[/url
DeeDee moja uvijek osjeti kad negdje želim bez nje, kako ne znam, vjerojatno skuži moju nervozu, ali tada posebno dugo sisa i mlatara i svašta nešto.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Red Fox vidim dijeliš vet savjete pa moze meni jedan... Imam hrcka doma od 1.90 m i 125 kg kako ga utisati osim eutanazijom. 🤭
DeeDee dobro kaze Simbalija i moja ako osjeti moj nemir ili uzbuđenje odmah je zivco i treba cicu svakih sat vremema. Bas ces mi znat rec kako ti bude na masazi di te boli od epi.
O spavanju male necu nista jer cete me mrzit.
E da mame koje samo dojite a niste jos dobile mengu... Kakvu temp imate? Moja je konstantno 37.2 - 37.5 a sutra idemo u bolnicu i strah me da trijaza me nece pustit s njom zbog korone.
Jutro! Sve teme koje i sama trebam,osim veterinarskih😁
Mikio,prijateljice, mislim da nas je zahvatila regresija sna jer ja ne znam sta je ovo po noci. Prvu rundu odspava kako treba (obavezno 5 sati od trenutka kad je zaspao),a onda od 1-2 krene muciona. Inace do prije par dana je iskljucivo nocu dojio,ujutro bi mu pelena bila krcata. Po novom mu moram datib bar 90ml AD i jos ga uspavljivati na rukama 20ak minuta. Navlaci sisu,stenje,prdi,mase rukama. Nakon AD-a nema spavanja duzeg od 1.5h. Opet na sisu, meni u krevet,najduze sto izdrzi sa sto budjenja je do 6-pola 7... nekako razvucem da dobije u pola 8 60ml i onda zaspi do 9. Dalje hranjenja normalno svaka tri sata podoj i 60ml iza podoja. Dobio je u tjedan dana 230gr. U tri tjedna 700gr. Znaci da dobiva i vise nego prosjecno, al svejedno urlanje prije nego je gladan, stalno kao da mu je malo a ne zelim dodavati AD da mu omogucim i to mlijeka kolko imam. Bas sam nekako jadna🤷♀️ cak sam prestala navecer izdajati da ima vise mlijeka za dojenje oko 1-2 ali nikakve koristit iako su mi prepunjene i tvrde. Ili ta faza ima veze jer je usvojio okretretanje trbuh-ledja, bok i po novom se na boku vrti u krug ko kazaljka na satu (neki freestyle ni ja vise ne pratim🤷♀️🤷♀️)?
**Sorry na predugom postu unaprijed.
Mustela, kupila je i sinu i kceri, nikakve koristi. Cak kao da se povecalo. Ja to iscesljavam al nis.
Zaboravila spomenut,jucer smo ga fotkali za osobnu, kako ga moras pod pazuhom drzat,sva ljepota podbratka mu je izasla,mali Janko Bobetko😅🤣🤣
Grizli,meni je temp normalna i nazalost mislim da te nece pustiti kao sto nisu na rebru zenu ispred mene :/
Grizli meni se vrti oko 36.5, nikad nije viša..
.
Imam osjećaj da Vita jede puuuno manje od vaših bebana, baš me zanima šta ce vaganje pokazat za tjedan dana. Kad sisa jede 5-10 minuta, i nakon toga najčešće nema ni kapi u sisi. A kad se izdajam mi je 80 plafon iz obje, sinoć je pojela 70ml, više nisam imala i naravno negodovala je. Uvalila sam je dečku dok pročitam što i kako na onom AD-u šta sam kupila neki dan, zaspala njemu na rukama i probudila se tek nakon 6 sati 🤷
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji