Losa ne moze ako macici sisu. Cim prestanu sisati moze ili ako se macici usmrte (grozno je al to je kod mojih na selu bila cesta opcija pa su macke imale po par legla). Jer kod macke su specificne od svih zivotinja, imaju ovulaciju za vrijeme odnosa. Muzjak ima bodlje na penisu i zato onak vriste kad se pare i tad tek dolazi do ovulacije pa nije vezano sa tjeranjem ko npr. kuje. Zato macori znaju ubiti male macice da se macka moze ponovno pariti po par puta u godini. Okrutna priroda 🤷🏼♀️
Al moguce je da je muz u pravu. Ako macici nisu bili jako mali nego su povremeno sisali i poceli jesti krutu hranu, oni dosta brzo dobiju zubice. Pa se laktacija smanjila i maci se vratio ciklus.
Dok se ja prikljicim krenu i veterinarske teme🤣
Red fox eto bas je Mom (btw di je i ona danas🤔)komentirala da me nije tako zamisljala,da je mislila da sam ja onaj tip "samo dica i to"😂😂😂 Mislim da je DeeDee nesto slicno izvalila😁
Ljeti spavaju u onim ljetnim pidjamama (kao body koji ima hlacice jel),ako su hladbije noci u pidjami bez stopala,dugi rukav; tanja dekica/tetra i sl.
LoSa prvi prvi cujem za to zadebljanje🤔
Mikio sretna godisnjicaaaa⚘
Mare svaka cast na minusu na vagi! Ni meni a bogami ni mom malcu se nemoze desit da zaboravimo jest. Ajme sta taj vristi kad je gotov s jelom😱 Ako mu maknes bocu nakon 60ml ili 120ml identicno vristi. Ili cicu. P.s. i mene navlaci,grize pa pusta,bas mi bolno bude zadnjih dana😖😖
Dok se ja prikljicim krenu i veterinarske teme🤣
Redfox eto bas je Mom (btw di je i ona danas🤔)komentirala da me nije tako zamisljala,da je mislila da sam ja onaj tip "samo dica i to"😂😂😂 Mislim da je DeeDee nesto slicno izvalila😁
Ljeti spavaju u onim ljetnim pidjamama (kao body koji ima hlacice jel),ako su hladbije noci u pidjami bez stopala,dugi rukav; tanja dekica/tetra i sl.
LoSa prvi prvi cujem za to zadebljanje🤔
Mikio sretna godisnjicaaaa⚘
Mare svaka cast na minusu na vagi! Ni meni a bogami ni mom malcu se nemoze desit da zaboravimo jest. Ajme sta taj vristi kad je gotov s jelom😱 Ako mu maknes bocu nakon 60ml ili 120ml identicno vristi. Ili cicu. P.s. i mene navlaci,grize pa pusta,bas mi bolno bude zadnjih dana😖😖
Meni i dalje teta Lavica i curka s fejsa nisu iste osobe u glavi 😂😂😂
[/url
LoSa imaju zadebljanje prema medjici. Ti misliš da je možda hemić ili? On ti bude plavkaste boje i ne bude prema medjici. A ovo zadebljanje nije neka kvrga, jel tako?
A zavisi kako vam je ljeti unutra, moji su znali spavati u samom bodiju. Ako vam je normalna temp romper/ pidzamica, lagani prekrivač i to je to. Ali vidjet cete po njima najbolje
[iimg]
Mislim da next nema limit. Bar ja nisam primjetila, a nisu neke sume koje koristim.
Za spavanje ljeti samo u bodiju kratkih rukava ili cak samo u peleni bez bodija.
I da termoregulacija. Bebe kad im je vruce budu hladne po glavi. Problem s termoregulacijom traje do cini mi se trece godine i zato neke imaju febrilne konvulzije. Pa pripazite na to kad zafibraju. Kad naglo raste temperatura sake i stopala budu ko led.
url=https://lilypie.com]
Hvala na savjetima za spavanje po ljeti 😊
Mikio vidis jos jedna poveznica izmedu nas dvije 😂
Ja kak nisam bas direktno u struci dosta sam toga i zaboravila 🤦🏼♀️ Jos nisam ni radila skoro dvije godine 🤦🏼♀️
Mikio, sretna godisnjica:) Nama bijeli sum, fen niti nista vise ne pomaze. Jedino medo koji svira koji mali skroz povezuje sa snom. Za okret s trbuha se nas okrece tak da ispruzi skroz ravno naprijed jednu ruku i onda se zarola na tu stranu na ledja. Izgleda mi kao da je pravilan okret, mozes joj pokazat mozda tako.
.
DeeDee ja bi ledjaaaa, mastam o masazi vec mjesecima. Bas me ledja hvataju zadnje vrijeme...
.
Mi u setnjici budemo u kratkom, ali uvijek imam u kolicima laganu dekicu da bude tu ako zatreba. Vidim da mu je puuuno ugodnije u kratkima. Slobodniji je nekak. Danas smo isli u park gledat klince kak se igraju. Bas se malac uzivio :)
.
Inace i dalje ne voli bas Casmatino, nadam se da ce se ovo zrtvovanje boravka isplatit. I nisam uopce spomenula, kod zadnjeg nocnog hranjenja cesto zaspimo oboje u krevetu. Vec se 2 jutra malac probudio u jednom trenu i zarolao nazad u kindac (imamo onaj spojeni s krevetom). Bas sam ostala paf oba puta. Pogotovo sto smo nekak nezgodno okrenuti bili.
Inace sisamo ful cesto u zadnje vrijeme, puno vise nego prije i jedva cekam da uvedemo malo kasica, mislim da mu bas treba vise hrane u zadnje vrijeme.
Losane znam kaj bi to moglo biti, jel ti kaj pedijatrica rekla? U mojoj struci se to zna desiti kod ingvinalne hernije tak da bolje provjeri. Al ne zelim te previse zabrinjavati,ipak ja to znam za male pajceke, djeca nisu moje podrucje 😂
😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji