E vidiš DeeDee mogla bih patronažnu nazvati, makar nam je vaga svaki put dosad dobro izvagala. Znači i Vita jutros bila ranoranioc
[iimg]
Haj cure.
Za pregibe nazalost nenznam, nisam s nijednim imala (dosad)s tim problema...
Annika a ja pak ne kuzim kad predloze da se na kasice prijedje ako je manjak na vagi jer mjesec dana od tog ne bude postenog obroka... moja kucna digitalna je tocna u miligram,na moju zalost😅
Redfox stepfordska supruga ahahahahaa ja fakat ne vjerujem kako vi mene dozivljavate. Mozda neku profilnu s bičem da nabacim? U finom odjelcu? (Ovo zvuci nastrano kad procitam 😂)
LoSa nisam ti pametna..mozda sisac a mozda mu je neka faza tko zna
Valkris,okolica Zg!
Ja idem malog danaa slikat za osobnu. Vec sam zaboravila od kceri sto sve treba, pretpostavljam muz i ja skupa moramo na policiju?
Moja ima neku crvenu mrljicu na vratu vec duze i malo prodje kad mazem neovisno cime mazala. Bas je mrljica crvena, cak sam posumnjala sinoc da joj je nadraženo od onih gumbica na bodiju? Jel kojoj ima to beba?
A sto me nocas uplasila... Uglavnom jucer je u 17,18,19 i 20.45 trazila sisati, i svaki put je fino ona vukla i sisala. Zaspala u 21.15 i ja kad sam u 2 isla na wc vidim ona bezbrizno spava, probudim se u 3.30 ona u istoj pozi sta je za nju cudno, al dobro dijete spava. U 4.30 se trgnem iz sna ona u istoj pozi probam ju dosta hladna i kao znojna na dodir iako u sobi je bilo 23, ona lagano obucena i pokrivena, probam joj usnice sve smezurane i hrapave, pomazim glavu osjetim fontanela full uvučena. Digla ju i isla presvuc, pelena skroz suha, ona ko mlohava sva. Znaci srce mi je stalo. Na brzinu sam joj dala sisati s time da prvih 10 min sam doslovno joj stiskala sisu u usta da joj tece mlijeko ona je samo gutala i tek onda pocela sisat normalno. Dijete jadno dehidriralo od ovih vrucina. Poslije sam ju pratila i sve super aktivna, normalno se ponasa, zvala pedi kaze sve ok da je kad nema temp i da je vesela da ne moram dolaziti osim ako primjetim nesto. Sad ju moram nuditi sisati cesce jer ocito dama zaboravi traziti. A jos jucer se skuhali u setnji iako smo isli u 17h i hodali samo kroz stari grad di je hladovina.
Ajme Grizli pa jel kod vas tako vruće već?
Lavice dijelimo mišljenje. Možda kao ako je gladan htjet će i pojesti
Moja vaga sad uopće registrirala kilu šećera
[iimg]
Moj je isto poceo manje jesti tj.rjede trazi preko dana...neki dan mi proslo 3 sata od hranjenja i nece sisu..ja mu dala AD naravno da mi kasnije bljucao pol dala...sad vise necu..dokle god ima upisane pelene nek jede kad hoce.
.
Mi crvenilo imamo ispod pregiba koljena i ne pomaze nista...od bepanthena mi se jos bolje zacrveni...sad ga tapkam kamilicom pa se malo povuce..
.
Za kilazi mi pedijatrica rekla da do 6 mj trebaju udvostrucit porođajnu a on je vec sad blizu toga pa kao i da pola kg dobije u 2 mj njoj je dovoljno.
.
Vidim na fejsu cura sto je sa mnom u bolnici bila vec pocela davati kasice maloj i voziti ju u sportskom nastavku kolica.
A nisam se pohvalila..u tjedan dana sam tri kg izgubila...to ovo sad kako imamo te egzorcizam faze pa se ni ne sjetim jesti. Napokon mi se trbuh malo smanjio.
A MaRe odlično. Moj je udvostručio težinu i prije 4 mjeseca, stvarno izgleda zadovoljno. A to što kaže lavica neće on jesti ne znam koliko ni da krenem s kašicams
Ja sam svojeđ isto stavila sportski dio, onu najnižu razinu da sam mu ispod nožica zarolala ručnik
[iimg]
Da se bar ja ne sjetim jesti, to se još nije desilo 😂😂😂
.
Onda je očito samo moja vaga odokativna, tj. na različitim mjestima pokazuje različito pa se uvijek moram vagati na istom mjestu da vidim napredak
[/url
Annika jucer kad smo isli setat u hladu bio auto i pokazalo 29 kad ga mm upalio da se ohladi prije nego mi uđemo. Mm je vec 20 dana u lratkim hlacama i maji, ja od jucer... Bas je vruce. A nisam pametna dal njoj stavljat vec samo bodij bez rukava i majicu kratkih ili ipak bodij dugih samo ili nesto izmedju iskombinirat. Neki dan sam joj stavila bodij dugih, a iznad maju bez rukava i bilo joj super. Sad vise ne znam ni dal joj je vruce sa dugim rukavima.
Kaze e-građanin da su parice upućene na račun 🥳🥳
Ovaj put je meni u "dvije rate", ne znam o čemu to ovisi
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji