ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    19. Svibanj 2020. 10:55

DeeDee,moj sisa isto 5-10minuta,pod kraj mu bude sve osim sise zanimljivo,povuce pa pusti pa razgleda pa se vrati. Kad izdojim moj maksimum ikad izdojen je 80 ml, cesce je to 40-50ml iz obje. Ujutro kad mu to dam dodam 60ml AD-a. Kroz dan se pouzdam u sise,dam da doji pa dodam 60. Ako je zesci egzorcizam dodam 90ml al sce mi se cibi i da mu 200 dam da bi bio zesci egzorcizam. Stalno se preispitujem da li dobro radim, da li sam dala sve od sebe (a drugo mi je!), pa cas si kazem ma dat cu mu AD sta se mucim/ joj ionako je bio bolestan cim je rodjen, budem se vise trudila da mu dajem svoje mlijeko zbog imuniteta i tako borba u krug. Ne znam jel do vremena al bas sam si danas nekako jadna.

Lorena94
    19. Svibanj 2020. 10:58

Dan curke..ja vas ne stignem popratit, i što pročitam zaboravim, mozak mi je kaša..😣 TIN je neumoran dakle okreće se ko na ražnju 😂 po danu ne spava ništa a ja ludim 🤔 jer smo stalno sami i ja sam krepana, podočnjaci do ispod  nosa... Čak zadnja 3 dana ni po noći ne spava kako je spavao.. Ne znam kada ću vas do kraja sustići sa čitanjem 😂

annika
    19. Svibanj 2020. 11:01

Ne budite jadne jer ima i jadnijih- od pola 2 do 5 sisanje, deranje i ne znam ti ja sta sve ne. Ustajanje u 7. Sad spava a ja ne znam gdje sam

[iimg]

DeeDee
    19. Svibanj 2020. 11:05

Lavica27

DeeDee,moj sisa isto 5-10minuta,pod kraj mu bude sve osim sise zanimljivo,povuce pa pusti pa razgleda pa se vrati. Kad izdojim moj maksimum ikad izdojen je 80 ml, cesce je to 40-50ml iz obje. Ujutro kad mu to dam dodam 60ml AD-a. Kroz dan se pouzdam u sise,dam da doji pa dodam 60. Ako je zesci egzorcizam dodam 90ml al sce mi se cibi i da mu 200 dam da bi bio zesci egzorcizam. Stalno se preispitujem da li dobro radim, da li sam dala sve od sebe (a drugo mi je!), pa cas si kazem ma dat cu mu AD sta se mucim/ joj ionako je bio bolestan cim je rodjen, budem se vise trudila da mu dajem svoje mlijeko zbog imuniteta i tako borba u krug. Ne znam jel do vremena al bas sam si danas nekako jadna.

Valjda takav dan, ja se identično osjećam..samo što mene pere kontra - nikad joj još nisam dala AD jer kao, ok dobiva na težini, mlijeka imam i sad gledam u nju kako spava i osjećam se kao 💩 jer šta ako je cijelo vrijeme gladna a ja ne kužim 🤷
    I onda me još neki mazohistički hormon natjerao da idem čitat neka razmišljanja žena o tome kako se tko osjeća prvu godinu (ni manje ni više nego na rodama) i tako sam zapucala mobitel u kauč od nervoze jer ne vjerujem kakva preseravanja čitam 🤦

Odoh peglati (do toga je došlo😅)

[/url

• Stelle123
    19. Svibanj 2020. 11:19

Evo sad je sletio s Casmatina na plocice. Igrao se na boku, pa se ocito prevalio na ledja. Nisam vidila nije jako udrio, nije ni plakao.
    Nego zabrinilo me sto su pelene zbilja slabo pune i izvagah ga niti 200 grama u 15 dana. Nisam pametna da li da dodam AD ili uvedem kasice?

url=https://lilypie.com]

annika
    19. Svibanj 2020. 11:24

Cure, gdje ste našle on-line obrasce za zahtjev za produljenje porodiljnog?

[iimg]

annika
    19. Svibanj 2020. 11:27

Stelle ja bih prvo probala s kašicama, a ako ih ne prihvatj s AD. I ja sam jučer pisala kako je slabo dobio 

[iimg]

samojed
    19. Svibanj 2020. 11:37

Cure moje pozeljela sam s vama da pisem, imala sam smrtni slucaj nana mi je umrla pa sam se bas potresla bila sam bas vezana za nju a i bebac mi je bio bas nervozan uz to sve ali danas sam se razveselila mom bebacu je izbio zubic bas sam se razveselila i dosla sam da vam se javim dok sam bila u tuzi nisam htjela da crnjacim ovdje unosim neg energiju. Eto mojoj bebici je tek 3 mjeseca i 12 dana ima li jos ranih zubica i da li imate neke preporuku trebam li mu sta davati. Nadam se da ste sve dobro pozeljela sam s vama pisati.

DeeDee
    19. Svibanj 2020. 11:47

Hej Samojed ❤️
    Žao mi je zbog smrtnog slučaja, uzmi si vremena, meni je trebalo baš dugo i za nonu i nonića jer koliko god su imali ohoho godina bili su iznimno vitalni i nekako pomisliš da će zauvijek...
    baš smo brinule zbog tebe i spominjale te često
    Miskin da Simbalija ima prvi zubić u grupi, i to isto tako rani :) 

[/url

Grizli
    19. Svibanj 2020. 11:56

Samojed prije svega moje saucesce, 😥. Maleni je pravi zmajcek vec zubic... Bravo! Drzi se i u mislima budi sa svojom nanom.
    Joj sran*e morat ce mm s nama onda. Iako svugdje citam da je to normalna temp kod dojilja. Mislim realno zena drugi dio ciklusa nakon ovulacije ima temp preko 37.
    Za dobivanje gramaze... Meni je patronazna rekla da oni sad manje dobivaju nego do navrsena 3 mj. Moja recimo je u 15 dana dobila 285 grama sta je 19 gr dnevno i rekla je da je to ok za dojenu bebu. Isto me zanima sta ce rec pedica kad idemo drugi tjedan jer prakticki ona je u 2 mj od zadnje kontrole dobila 1.2kg al je zato narasla 10 cm. 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.