ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    18. Svibanj 2020. 10:12

Grizli

Annika jucer kad smo isli setat u hladu bio auto i pokazalo 29 kad ga mm upalio da se ohladi prije nego mi uđemo. Mm je vec 20 dana u lratkim hlacama i maji, ja od jucer… Bas je vruce. A nisam pametna dal njoj stavljat vec samo bodij bez rukava i majicu kratkih ili ipak bodij dugih samo ili nesto izmedju iskombinirat. Neki dan sam joj stavila bodij dugih, a iznad maju bez rukava i bilo joj super. Sad vise ne znam ni dal joj je vruce sa dugim rukavima.

Tako ni ja nisam pametna, ja nju još oblačim duplo ti. naprimjer jučer je imala kratki bodi, hlače od trenerke a u hladu sam joj stavila i tanku majicu jer je puhalo 🤷🤷
    S kad je vrijeme ludo, jučer mi bili šetati, ja u trapericama i tankoj dugoj majici, vidjela ženu u jakni, ženu u ljetnoj haljinici i ljude koji plivaju kao da je 8.mjesec, i sad ti budi pametan 😅
    Kod nas je danas jaaaako toplo, evo ja se u ljetno prešaltala i ona mi je u bodiju samo, ali opet ako budemo išle van bi joj još nešto preko prebacila🤷

[/url

annika
    18. Svibanj 2020. 10:22

Cure kratke rukace na tu temp. Moj je u kratkim rukavima već kad je preko 20- kratki bodi i kratka majica

[iimg]

18. Svibanj 2020. 11:01

Pa jucer sam ja na kratke rukave imala gornji dio trenirke jer kad je puhnolo nije bas bilo ugodno. Tako da mu ja oblacim tanji bodi dugih rukava i hlacice za van. 
    Grizli mozda se tokom cicanja samo mazila. Znam da je od frendice mali jedno vrijeme krenuo to raditi i ona mislila da on non stop sisa a on skoro nista. Nekako joj je patronazna pokazala da mora pratiti jel on zbilja sisa/guta odnosno dal nekako pokrece doljnu vilicu. I zbilja nije. Pa poorati malo. Prosla ga ta faza kao sto je i dosla.
    Moj je nekako sa 3-4 mj prestao traziti jesti vec ja moram pazit da mu dam svaka 3-4h. Jedino se po noci probudi da jede. Recimo jutros sam mu dala nakon 4 h da jede pa je bilo ono da meni nece jest a mojoj mami hoce. Jako rijetko bas pokazije da je gladan.

ifkaminja
    18. Svibanj 2020. 11:01

DeeDee

Kaze e-građanin da su parice upućene na račun 🥳🥳
    Ovaj put je meni u "dvije rate", ne znam o čemu to ovisi

Da, i meni je bilo u ožujku uplaćeno u dva jednaka iznosa, zbrojeno je bilo koliko je i trebalo. Ni sad ne kužim zakaj, ali je ukupno točno pa nisam ni pitala. S tim da sam dobila poruku na e-građanin s polovičnim iznosom. Poludila sam, pogledala na m-zabu i vidjela 2 uplate u tom iznosu pa sam se i ohladila 

annika
    18. Svibanj 2020. 11:06

Ma naravno da ćete ponijeti majicu i vesticu pa ako krene puhati obući preko. 
    I da MaRe bravo za kile. A što kaže DeeDee kako zaboraviš jestl? Meni se to mota po glavi većinu dana. Moja vaga skliznula ispod 61 s tim da se ja važem ujutro, prije doručka a poslije wc-a

[iimg]

DeeDee
    18. Svibanj 2020. 11:08

ifkaminja

DeeDee

Kaze e-građanin da su parice upućene na račun 🥳🥳
    Ovaj put je meni u "dvije rate", ne znam o čemu to ovisi

Da, i meni je bilo u ožujku uplaćeno u dva jednaka iznosa, zbrojeno je bilo koliko je i trebalo. Ni sad ne kužim zakaj, ali je ukupno točno pa nisam ni pitala. S tim da sam dobila poruku na e-građanin s polovičnim iznosom. Poludila sam, pogledala na m-zabu i vidjela 2 uplate u tom iznosu pa sam se i ohladila

Ma da, vec su tu cure pisale, nije ni bitno dok je točno, samo komentiram da je ovaj put i meni tako 🙂
    I da na vrijeme napunite košarice, očito će svima danas/sutra leći 😁

[/url

DeeDee
    18. Svibanj 2020. 11:09

annika

Ma naravno da ćete ponijeti majicu i vesticu pa ako krene puhati obući preko.
    I da MaRe bravo za kile. A što kaže DeeDee kako zaboraviš jestl? Meni se to mota po glavi većinu dana. Moja vaga skliznula ispod 61 s tim da se ja važem ujutro, prije doručka a poslije wc-a

Hhaah pa kako drugačije, s uvučenim trbuhom jer možda tako pokaže manje 😂😂😂
    Čekam sutrašnje vaganje, sveki napravila moj najdraži kolač pa sam jučer izgubila samokontrolu 

[/url

mala.le.90.
    18. Svibanj 2020. 11:13

Ja svog ostavim samo kratkom bodiju i hlacama. Kod nas je tolika sparina pa je mozda i on radi toga nervozan. Grizli, dobro kazes ovo za dehidraciju. Ja cu svome pocet malo cesce vodu davat...jer on je i na adu.
    Ruksak s Alija...nista bolje za manje para nisam uzela, preporuke!!
    Kod nas su zubi kaos, zadnjih noci se stalno budi, jadan grize dekicu, nocas egzorcizam, jutros nervoza..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    18. Svibanj 2020. 11:27

Ajme kolko piseteeee. 😂 nikak stic
    Lavice fkt te svi dozivljavamo ko stepfordsku suprugu 😁
    Mare ajme bravo za kile 💪 ja mislim da sam ja u plusu. Ponjela sam na more svi neku laganu robu i sad se kao slikamo mrgudovo prvo putovanje i izgledam si ogromno, ko da sam trudna mi je trbuh 🙄
    Sto se tice hranjenja, moj fakat nikad ne zaboravi jesti 😂 i dalje trazi na 3 sata. Osim po noci kad odspava po 6 sati. To je par dana tjedno, a par dana se probudi na 3 sata, nema pravila. E i moj je poceo tolko natezat cicu, ja cu izludit. Sad vise nije premali pa je kao naucio jest (prvih mjeseci se borio jer mu je islo prebrzo blabla) a sad zajebava, vuce zvace grize, mislim da ga zubi muce pa uopce ne primi kak spada nego samo s usnicama navlaci. Lijeva me boli samo na pogled 😫 ovo dojenje ce se dotuc. Uzivam maksimalno u njemu dok je mali al svako tolko bi najrade prekinula dojenje. A onda se sjetim bocica i priprema pa odustanem
    E a ja njega oblacim jos uvijek u dugo. Dugi bodi i hlacice. Idemo u setnju ujutro i popodne, izbjegavamo jako sunce. Bude kao vruce al onda zapuse pa si mislim dal mu je hladno. Nikad ga nisam jos napipala da se oznojio. Mislim da cu ovih dana pocet ipak kratko. Ja recimo imam kratke majice ali duge hlace. Mm ofkors cijeli u kratkom
    Deedee e sjetila sam se tvoje price s nocnim izdajanjem.. nije mi jasno. Kaj ti nije lakse stavit ju skroz na cicu? Ak se ionak ne izdojis za cijeli obrok? Il nisam to dobro skuzila 🙊

DeeDee
    18. Svibanj 2020. 11:36

Evo prekjučer sam je prvi put stavila na cici po noći nakon masu vremena, ok je prošlo..
    A za izdojit mi treba brat bratu 5 minuta, 10 maksimalno a dok namjestim glupi šeširić zna proći isto toliko (ne zna bez). A ona je po noći kao ja, u polusnu je, dok shvati šta mora sa sisom, dok se namjesti..s druge strane, bočicu joj samo tutnem u usta, namjestim je kako meni paše i do kraja bočice najčešće zaspi. Ne znam, komotnije mi je tako. jedini ako znam da će mi drugi dan trebat izdojeno, onda je stavljam na sisu, a nakon toga izdojim šta ostane, kao npr. sutra kad napokoooon idem po nova leđa 🥳🥳🥳🥳

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.