Ovo je očito tjedan od faza 🙈 moja je jučer isto odbila spavati, inače bez problema pocica i zaspe na cici oko 20. Jučer cica cica cica okrene se od mene i prebaci se na stomak i krene pričati i nikako zaspati, tek je u 22 i 30 zaspala i to u nosiljki i probudila se 3295 puta tokom noći. Isto je bila ful znojna pa sam je skinula iz pidžame u kratki bodi, sinoć je baš bilo jako sparno možda je i do toga. MM se već kupa u moru naveliko. Danas ima samo kratki bodi i tajice i kad je nosim je znojna, bit će ovo veselo ljeto.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Pozdrav svima 😀 moja malac se poceo uredni buditi u ponoc na klopu, nema vise spavanja u komadu 😂 mislim da je vrijeme da uskoro krenemo s kasicama.
Grizli mogu misliti kak si se prepala 🤦🏼♀️ Ja ne znam kak budemo mi po vrucinama, uopce ga ne znam obuci ni sad. Nisam nikad prijetila da je znojan, tak da mislim da mu nije vruce. Vam idemo u dugom bodiju i hlacicama.
Lavica stil stepfordskih supruga nije nista lose 😂 to ti je samo pohvala 🙂
Ja samo jedva cekam raspustiti kosu, ovak mi je samo u repu ili sa spangom zakacena.
Kaj se tice dojenja, ja zacudo jos uvijek imam mlijeka i hoce sisati kad mu se spava. Moj muz se zeza da bude on na kraju s godinu dana tek poceo zapravo cicati 😂
E kad smo kod cicanja, citam jucer na rodama nesro za power pumping jer mi je ocito dosadno pa da si nabavim jos jednu aktivnost 😂 i zenska pise da joj nejde mlijeko i da muz probao sisati i da nije nista izvukao, a Roda odgovara da muz nema dobar hvat i tehniku sisanja i da zato nije uspio 😂 ja sam pisala od smijeha 🤦🏼♀️
I cekam tu lovu da odma narucim next 😂 nadam se da bude uskoro 🤦🏼♀️
I pitanjce, jel netko koristio pjenu za tjemenicu od mustele? Moj mali nema klasicnu tjemenicu nego malo prhuti i svrbi se po glavi pa ne znam jel bi nam to mozda pomoglo
Red a Isuse Bože više nisu ni smiješne 🤦🤦🤦
Nama je Mustela pomogla ful, ponekad joj još operem s njom, preventivni

[/url
RedFox aajme placem😂😂😂😂😂 fuj uzas!!
.
Zaboravila sam tko me pitao ali put je prosao super. Zaspala nakon 10min u autu, i sat i pol (cijeli put) je prespavala. Cak i jelo. Cudo🙊😂😂
Bas je dobre volje, lijepo se prilagodila i uzivamo🤗
.
Danas sam vas uspijela procitati tek..
Moja je u dugom bodiju i tajicama.
Isto nisam ju jos znojnu nasla.
.
Grizli sledila sam se od tvog posta s malom😰😰 ne ponovilo se!
.
Mlijeka sve manje🤷 sinoc nisam uspjela 150 iz obje.
A sve mi se cini da necu ni sad.
RedFox bolje da ovo nisam procitala
Ja sam svom pikirala hlacice i kosuljicu s Next-a za krstenje no sad mi nece stici ako danas narucim Pa sam bila ujutro u shopingu. Kupila sam mu hlacice u H&M-u i kosuljicu u S'Oliver. Tamo bas ima super stvarcica no realno 160 kn za pamucne majcice je previse. Ajd ova kosuljica za krstenje neka bude... veli muz da kosta ko i za odrasle
U Takko-u imaju 50% popust na sve s dugim rukavima i 30% na ostalo. Uzela sam mu duksice, 35 kn su ispale. Lijepe na dinosaurice. I troje hlacice komplet s njom 55 kn. I da kupila sam mu konacno sesiric za sunce tamo
Htijela ssm nesto kupit i sebi no vecina trgovina neda da se isproba... bas bez veze. Tako da sam odustala ..
I nadamse da ce dsnas pare na zabu...nest mi se racun zacrvenio
Ja isto narucila next i to jucer ujutro, skoro sve raspeodano velicine 74, pa sam uzela sto je ostalo. Sinoc gledam i ima nekih novih stvari. Naravno puno ljepsih od onih koje sam narucila.
Mustela za tjemenicu mi je cinila cuda s malom, ali s njime bas i ne. Jos uvijek je dosta ima.
Cudo je kako ih mobiteli privlace. Vec dva dana vjezbamo pivotiranje na desno i jedva da se pomakne milimetar, a cim sam stavila mobitel na dohvat, samo sto nije poletio.
Danas je bas neurozis, stalno zuga. A on vise grglja i kriculji nego sto guguce. Morali bi odradit taj pregled sluha konacno.

url=https://lilypie.com]
Ja sam jedna od rijetkih kojima Mustela ne pomaze. Tjemenica se bas dobro drzi i sporo izlazi. Bolje mi pomaze maslinovo ulje
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ma naravno da ćete ponijeti majicu i vesticu pa ako krene puhati obući preko.
I da MaRe bravo za kile. A što kaže DeeDee kako zaboraviš jestl? Meni se to mota po glavi većinu dana. Moja vaga skliznula ispod 61 s tim da se ja važem ujutro, prije doručka a poslije wc-a
Posto po noci zeza ujutro spava sa mnom pa smo u krevetu do nekih 10 sati onda dok se dignemo i vamo tamo bude i podne ili 1 dok prvi put jedem..evo i dns jedva docekala da zaspi da odem nesto pojesti i onda dok muz dođe pojedem jos obrok i to mi je to. Naravno to je prošli tjedan,dosad sam ko termit bila 🤣🤣 i cim se mali smiri sigurno cu opet hahh
.
Red umirem 🤣🤣🤣🤣
.
Erste sjelo...jedva docekala...poharala Svastaonicu sto nam Petra preporucila i jos moram dns Casmatino narucit..kupila mu baka tj dala pare 😄
.
I ja ga oblacim u bodi dugih i duge hlacice...htjela dns kratke obuci al se cese po nogicama onda tako da dok mu ne prode nista od kratkih.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji