Ovo je očito tjedan od faza 🙈 moja je jučer isto odbila spavati, inače bez problema pocica i zaspe na cici oko 20. Jučer cica cica cica okrene se od mene i prebaci se na stomak i krene pričati i nikako zaspati, tek je u 22 i 30 zaspala i to u nosiljki i probudila se 3295 puta tokom noći. Isto je bila ful znojna pa sam je skinula iz pidžame u kratki bodi, sinoć je baš bilo jako sparno možda je i do toga. MM se već kupa u moru naveliko. Danas ima samo kratki bodi i tajice i kad je nosim je znojna, bit će ovo veselo ljeto.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Pozdrav svima 😀 moja malac se poceo uredni buditi u ponoc na klopu, nema vise spavanja u komadu 😂 mislim da je vrijeme da uskoro krenemo s kasicama.
Grizli mogu misliti kak si se prepala 🤦🏼♀️ Ja ne znam kak budemo mi po vrucinama, uopce ga ne znam obuci ni sad. Nisam nikad prijetila da je znojan, tak da mislim da mu nije vruce. Vam idemo u dugom bodiju i hlacicama.
Lavica stil stepfordskih supruga nije nista lose 😂 to ti je samo pohvala 🙂
Ja samo jedva cekam raspustiti kosu, ovak mi je samo u repu ili sa spangom zakacena.
Kaj se tice dojenja, ja zacudo jos uvijek imam mlijeka i hoce sisati kad mu se spava. Moj muz se zeza da bude on na kraju s godinu dana tek poceo zapravo cicati 😂
E kad smo kod cicanja, citam jucer na rodama nesro za power pumping jer mi je ocito dosadno pa da si nabavim jos jednu aktivnost 😂 i zenska pise da joj nejde mlijeko i da muz probao sisati i da nije nista izvukao, a Roda odgovara da muz nema dobar hvat i tehniku sisanja i da zato nije uspio 😂 ja sam pisala od smijeha 🤦🏼♀️
I cekam tu lovu da odma narucim next 😂 nadam se da bude uskoro 🤦🏼♀️
I pitanjce, jel netko koristio pjenu za tjemenicu od mustele? Moj mali nema klasicnu tjemenicu nego malo prhuti i svrbi se po glavi pa ne znam jel bi nam to mozda pomoglo
Red a Isuse Bože više nisu ni smiješne 🤦🤦🤦
Nama je Mustela pomogla ful, ponekad joj još operem s njom, preventivni
[/url
RedFox aajme placem😂😂😂😂😂 fuj uzas!!
.
Zaboravila sam tko me pitao ali put je prosao super. Zaspala nakon 10min u autu, i sat i pol (cijeli put) je prespavala. Cak i jelo. Cudo🙊😂😂
Bas je dobre volje, lijepo se prilagodila i uzivamo🤗
.
Danas sam vas uspijela procitati tek..
Moja je u dugom bodiju i tajicama.
Isto nisam ju jos znojnu nasla.
.
Grizli sledila sam se od tvog posta s malom😰😰 ne ponovilo se!
.
Mlijeka sve manje🤷 sinoc nisam uspjela 150 iz obje.
A sve mi se cini da necu ni sad.
RedFox bolje da ovo nisam procitala
Ja sam svom pikirala hlacice i kosuljicu s Next-a za krstenje no sad mi nece stici ako danas narucim Pa sam bila ujutro u shopingu. Kupila sam mu hlacice u H&M-u i kosuljicu u S'Oliver. Tamo bas ima super stvarcica no realno 160 kn za pamucne majcice je previse. Ajd ova kosuljica za krstenje neka bude... veli muz da kosta ko i za odrasle
U Takko-u imaju 50% popust na sve s dugim rukavima i 30% na ostalo. Uzela sam mu duksice, 35 kn su ispale. Lijepe na dinosaurice. I troje hlacice komplet s njom 55 kn. I da kupila sam mu konacno sesiric za sunce tamo
Htijela ssm nesto kupit i sebi no vecina trgovina neda da se isproba... bas bez veze. Tako da sam odustala ..
I nadamse da ce dsnas pare na zabu...nest mi se racun zacrvenio
Ja isto narucila next i to jucer ujutro, skoro sve raspeodano velicine 74, pa sam uzela sto je ostalo. Sinoc gledam i ima nekih novih stvari. Naravno puno ljepsih od onih koje sam narucila.
Mustela za tjemenicu mi je cinila cuda s malom, ali s njime bas i ne. Jos uvijek je dosta ima.
Cudo je kako ih mobiteli privlace. Vec dva dana vjezbamo pivotiranje na desno i jedva da se pomakne milimetar, a cim sam stavila mobitel na dohvat, samo sto nije poletio.
Danas je bas neurozis, stalno zuga. A on vise grglja i kriculji nego sto guguce. Morali bi odradit taj pregled sluha konacno.
url=https://lilypie.com]
Ja sam jedna od rijetkih kojima Mustela ne pomaze. Tjemenica se bas dobro drzi i sporo izlazi. Bolje mi pomaze maslinovo ulje
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ma naravno da ćete ponijeti majicu i vesticu pa ako krene puhati obući preko.
I da MaRe bravo za kile. A što kaže DeeDee kako zaboraviš jestl? Meni se to mota po glavi većinu dana. Moja vaga skliznula ispod 61 s tim da se ja važem ujutro, prije doručka a poslije wc-a
Posto po noci zeza ujutro spava sa mnom pa smo u krevetu do nekih 10 sati onda dok se dignemo i vamo tamo bude i podne ili 1 dok prvi put jedem..evo i dns jedva docekala da zaspi da odem nesto pojesti i onda dok muz dođe pojedem jos obrok i to mi je to. Naravno to je prošli tjedan,dosad sam ko termit bila 🤣🤣 i cim se mali smiri sigurno cu opet hahh
.
Red umirem 🤣🤣🤣🤣
.
Erste sjelo...jedva docekala...poharala Svastaonicu sto nam Petra preporucila i jos moram dns Casmatino narucit..kupila mu baka tj dala pare 😄
.
I ja ga oblacim u bodi dugih i duge hlacice...htjela dns kratke obuci al se cese po nogicama onda tako da dok mu ne prode nista od kratkih.
Sortiraj odgovore
Najstariji