Samojed znam kako ti je...zao mi je❤❤
Mi dosli kuci jucer pa raspremanje sto stvari..tek sam sinoc citala raspisale ste se🥴🥴...jedva sam pohvatala...najbolje ne citat te grupe one to toliko dramatiziraju...sve naj mame mogu mislit kakve su kuci...mozemo i mi ovde lagat i uljepsavat....dee skuzila bi da nesto nije u redu....a bebice bi nam sad i trebale dobivat manje na kilazi koliko sam shvatila...😁
Red Fox vidim dijeliš vet savjete pa moze meni jedan… Imam hrcka doma od 1.90 m i 125 kg kako ga utisati osim eutanazijom. 🤭
DeeDee dobro kaze Simbalija i moja ako osjeti moj nemir ili uzbuđenje odmah je zivco i treba cicu svakih sat vremema. Bas ces mi znat rec kako ti bude na masazi di te boli od epi.
O spavanju male necu nista jer cete me mrzit.
E da mame koje samo dojite a niste jos dobile mengu… Kakvu temp imate? Moja je konstantno 37.2 - 37.5 a sutra idemo u bolnicu i strah me da trijaza me nece pustit s njom zbog korone.
Meni zna biti povišena do 37. 2, ali ne konstantno, neke dane je 36.5, ne znam o čemu ovisi. Mi imamo kontrolu idući tjedan i isto sam razmišljala o tome da me neće pustiti ako bude iznad 37.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Samojed moja sućut, drži se! ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Što se tiče zubića, ja sam joj mazala anaftin gel iako ne znam jel pomagalo jer je bila nemoguća dok je izbijalo. Mi imamo dva donja 😁
Htjedoh pitati ima li neki skok sa 5 mjeseci? Znači zadnja dva dana ko da je demon u njoj, da mi se može na glavu popeti sigurno bi to napravila, mira nema minutu, prevrće se, grinta, ne spava po dani, ne spava ni po noći nešto, odnosno stalno se budi, isto jede 100 puta na dan i ne znam jel gladna ili što. Kad se prejede odmah pokaka višak pa pretpostavljam da nije glad, ali više ni sama ne znam. Idem gledati jel opet neki wonder week.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
samojed moja sućut.
Grizli jel to to temp ispod pazuha. Meni ovaj ušni pokazuje non stop 37.2-37.3. Na Goljaku smo.dva puta tjedno i svaki put mi mjerebezkontaktnim i uvijek omam 36.4-36.6... jednom cak 35.4
Losa mjerila si sa toplomjerom sta imam za malu na celu. Ima i u uhu za mjeriti al ovo na celu mi je lakse bar za nju. Pokazuje mi isto kao onaj ispod pazuha zivin onda. Testirala na mm i maloj. On uvijek ispod 37, a ona kako kad. Recimo kad je jako aktivna joj bude i do 37.5. Nadam se da ce onda tako kao tebi pokazati jer bi mi bas bilo tesko da ne mogu s njom 😥
Joj mikio ja sam umorna kad procitam kakva ti je mala po noci, svaka ti cast zeno!! Nadam se da ce ti se vec veceras desit neki preokret i da ces se odmorit....
Moj je zadnja dva dana bas nervozan, a poceo se kočit kad ga stavljam u kolica, sav se ispravi, ne da mi...pa ga na prevaru ubacim...al opcenito je ovih dana bzvz, mogu ce da oni osjecaju tegobe zbog ovog vremena, nezz..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ne budite jadne jer ima i jadnijih- od pola 2 do 5 sisanje, deranje i ne znam ti ja sta sve ne. Ustajanje u 7. Sad spava a ja ne znam gdje sam
Od ponoci do pola 5...nisam oka sklopila...odspavali do pola 8..bio mir do 9 i od onda demonsko deranje bez suza...al odakle mu vise glasa i snage ne znam...sad sam ga nasopala AD-om pa je malo mir....nenormalno sve gura u usta pa cu okriviti zube al ne osjetim nista tvrdo xD Nit suti dok ga se nosi nit dok lezi..nista..vise ne znam sta probati.
Ko zombie sam a on bi da ga zabavljam.
.
Samojed moje saucesce. I bravo za zubic...rano je izbio :)
Mikio ne bedira mene nimalo kako tko izgleda nego ti stavovi, tipa na ovaj tvoj komentar bi napisale "pa šta si očekivala, bebi si najbitnija, ne budi egocentrična" aaaaa danas bi tukla
[/url
Pa koji im je kuki svima? Mozda je ovo kao ona fora da se zenama sinkroniziraju mjesečnice kad su skupa pa su nam se klinci sinkronizirali jer mi tipkamo skupa
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji