I ne bi trebala svaka 4 već 6 sati. Ako je za temp i ako je beba starija pd 3 mj onda možeš kombinirati sa ibuprofenom svaka 3 sata
[iimg]
Val nisam vidjela da si pitala- koliko ima kg? I jel za temp ili za bolove? Daj slobodno, možeš i malo više od pola
6 kg, za bolove, temp nema al jako place..
Valkris meni je rekla pedijatrica dati cepic ako temperatura pređe 38.5... nije pa nisam ništa davala
A ja bih vam za klokanice savjetoval da ako možete posudite od nekog i isprobate. Moj malac luduje jer bi se on nosio tako da gleda okolo tako da nama poklonjena nosiljka stoji.
[iimg]
Val nisam vidjela da si pitala- koliko ima kg? I jel za temp ili za bolove? Daj slobodno, možeš i malo više od pola
E da i to sam htjela kom...mislim da su nam kilaze tu negdje...meni je rekla da mu dam 2/3 znaci malo vise od pola a ima 6640.
Zasad smo bez temp. Bio budan,smijali se i igrali,kakao i opet zaspao.
Meni je rekla nek odmah dam pola i pola navecer. Da je to i za bol jer ovo jedno cjepivo boli. Temperaturu nema jer vjerojatno cepic djeluje ali on toliko jadan place ko da ga to tak boli pa bih mu dala cepic.
Rekla je ak dobije temperaturu da dam svaka 4h. Ne 6.
Pobrisalo mi komentar 🤬🤬🤬
Annika ma vec dugo nisam ni probala bez adaptera 🤣 navikla sam se..ali probam ako je ulovim bez histerije
Stanka s dekolteom ❤️ kraljice
.
LoSa ovo ti je MAM, nije zakrivljena kao nuk
[/url
Ja vjerujem da možeš ali iskreno val ja bih ga probala još malo umiriti ovako pa onda više od pola čepića stavila.
[iimg]
E i ako se cepici daju protiv bolova nakon injekcije... protiv kakvih bolova? Od uboda? Jel ih to boli?
Sortiraj odgovore
Najstariji