ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    08. Svibanj 2020. 16:22

I ne bi trebala svaka 4 već 6 sati. Ako je za temp i ako je beba starija pd 3 mj onda možeš kombinirati sa ibuprofenom svaka 3 sata

[iimg]

Valkris
    08. Svibanj 2020. 16:23

annika

Val nisam vidjela da si pitala- koliko ima kg? I jel za temp ili za bolove? Daj slobodno, možeš i malo više od pola

6 kg, za bolove, temp nema al jako place.. 

08. Svibanj 2020. 16:23

Valkris meni je rekla pedijatrica dati cepic ako temperatura pređe 38.5... nije pa nisam ništa davala

annika
    08. Svibanj 2020. 16:24

A ja bih vam za klokanice savjetoval da ako možete posudite od nekog i isprobate. Moj malac luduje jer bi se on nosio tako da gleda okolo tako da nama poklonjena nosiljka stoji.

[iimg]

MaRe
    08. Svibanj 2020. 16:25

annika

Val nisam vidjela da si pitala- koliko ima kg? I jel za temp ili za bolove? Daj slobodno, možeš i malo više od pola

E da i to sam htjela kom...mislim da su nam kilaze tu negdje...meni je rekla da mu dam 2/3 znaci malo vise od pola a ima 6640.
    Zasad smo bez temp. Bio budan,smijali se i igrali,kakao i opet zaspao. 

Valkris
    08. Svibanj 2020. 16:26

Meni je rekla nek odmah dam pola i pola navecer. Da je to i za bol jer ovo jedno cjepivo boli. Temperaturu nema jer vjerojatno cepic djeluje ali on toliko jadan place ko da ga to tak boli pa bih mu dala cepic. 
    Rekla je ak dobije temperaturu da dam svaka 4h. Ne 6.

DeeDee
    08. Svibanj 2020. 16:26

Pobrisalo mi komentar 🤬🤬🤬
    Annika ma vec dugo nisam ni probala bez adaptera 🤣 navikla sam se..ali probam ako je ulovim bez histerije
    Stanka s dekolteom ❤️ kraljice
    .
    LoSa ovo ti je MAM, nije zakrivljena kao nuk

[/url

annika
    08. Svibanj 2020. 16:27

Ja vjerujem da možeš ali iskreno val ja bih ga probala još malo umiriti ovako pa onda više od pola čepića stavila. 

[iimg]

08. Svibanj 2020. 16:27

E i ako se cepici daju protiv bolova nakon injekcije... protiv kakvih bolova?  Od uboda? Jel ih to boli? 

08. Svibanj 2020. 16:29

Val jel hexacimu dobio? Sad prvi puta?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.